300 okunmuştur.
Ekledim kardesim Allah kabul etsin selametle dua ile...
300 okunmuştur.
Allah sendende razı olsun canım aldığım 1000 taneyi okudum.1000 tane daha alıyorum.allaha emanet olun.
canım ben istiyorum ama olurmu bilmem sizler için uygun olurmu
evimin huzurunun bozulmaması ve hayırlı bir evlat sahibi olmamız borçlarımızdan kurtulmamız için İNŞALLAH.....
Acikcasi bu konu hakkinda pek bir bilgim yok ama genelde hep tek bir niyet uzerinden okunmustur .buketcim once hangi niyetin icin okuyalim sen soyle baslatalim insallah selametle dua ile...
buket kardeşimiz için başlatalım o zaman arkadaşlar..
Ben 200 tane alıyorum..
Bundan önceki kardelele kardeşim için aldığım bitti sayılır.
Rabbim kabul etsin..
Allah kabul etsin dilekcim nasilsin?
Aynı anda liste yapmışız![]()
Evet canim coknsukur iyiyim yoksun gibi .
Anladim canim Allah yar ve yardimcin olsun rabbim annene acil sifalar verir insallah ben kardesin olarak ustume duseni yaparim sen merak etme ama kendinide fazla ozletme firsat buldukca bir selamlada olsun girmeye calis siteye selametle canim kazasiz belasiz gider gelirsin insallah dua ile..Evet canım artık fazla giremiyorum foruma. Gözüm de arkada değil, sen varsın
Allah celle celaluhu razı olsun tüm konularımla ilgileniyorsun.. Yetişemiyorum ben pek..
Koşturmaca gidiyor hayat..
Son günlerde çok yoğundum. Misafirlerim geldi, kalabalık.. Bir kaç gün işlerim vardı..
Şimdi de kitap okumalarımızı hızlandırdık. Daha fazla kitap okuyacağız inşaAllah..
Yarıda kalan 2 hatimim var, onları tamamlamaya çalışıyorum.. Buradan aldıklarımızı okuyoruz..
Zaman yetmiyor. Ev işi, yemek, kitap vs.. Bir de arkadaşlarla beraber kalıyoruz haftada birkaç gün.
Eşlerimizin çalışmalarından dolayı..
Bir de İstanbul'a gidiyorum Allah nasip ederse Perşembe günü. Biletimi aldık..
Bugün annemi hastaneden çıkarmışlar. Buna çok sevindim. Geçen ameliyatında 1 aya yakın kalmıştı..
Anneme bakmaya gidiyorum.. Foruma girerim ama yine de cüzlerimi sen biliyorsun.. Senle arka arkaya alıyorum..
Hatim biterse benim için de iki cüzü alır mısın canım?