AminSelamun Aleykum Kardeşim,
Çok şükür bu kardeşimizin ki da bitti.Allah Kabul Etsin,yavrularını hayırlısıyla kucağına alıp,salih evlat olarak yetiştirmek nasibetsin,tüm sıkıntılarını giderip,iki cihanda aziz eylesin.Amin.
Selam ve Dua ile
Amin
Aleyküm Selam canım ablam hepimizin emeklerinize gönlünüze sağlık allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah ablamın içinde bulunduğu maddi manevi sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah yuvalarında huzur mutluluk dirlik düzen geçim versin çocuklarına hidayet versin bol bol zhin açıklığı başarılı olup hayırlı bir meslek sahibi olmak ana babaya saygılı itaatli dini bütün hayırlı evlatlar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah nefsimizi neslimizi hidayet eylesin nefsimize şeytana uydurmasın doğru yoldan ayırmasın Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak hepimizin sonumuzu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah Hacer kardeşimizinde ne muradı varsa versin evlatlarını sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek salih hayırlı evlat olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Selamun Aleykum Kardeşim,
Çok şükür bu kardeşimizin ki da bitti.Allah Kabul Etsin,yavrularını hayırlısıyla kucağına alıp,salih evlat olarak yetiştirmek nasibetsin,tüm sıkıntılarını giderip,iki cihanda aziz eylesin.Amin.
Selam ve Dua ile
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Allahın Rızasına Nil Olmakİçin,Peygmber Efendimizin Ruhu İçin Ve Hacer_Fatih Kardeşimizin Niyeti Üzere
4444 TEFRİCİYE
...............LİSTE....................
hanife deniz............................2.616(okundu)+130
Serap8191...............................390(okundu )
Kardelele..................................200(oku ndu)
LEYLA.....................................100
mir erhan.................................250(okundu)+ 100
Dağ Çiçeği.................................33
Umueden...................................175(okun d u)
mavci......................................300
Nadas06...................................170
okunan..............................4.444
kalan................................ ..00
Allah Hepinizden Razı
Kardeşimize 300 de benim için yazın değerli ablamız..
Rabbim kabul eylesin...
melek ablam bende şimdilik 50 tane alıyım fazla vaktim olmuyor birde şimdi bir ablam için daha okuyacağım.ALLAHA emanet ol güzel hanife ablam
Allah razı olsun kardeşim
Allah razı olsun ablacım hepinizin ne muradı varsa Rabbim versin
Es Selamü Aleyküm kardeşlerim Rabbim cümlenizden razı olsun bu aralar sayfaya pek fazla gelemiyorum yeni öğrendim okuduğunuzu Hakkınızı helal edin bu günahkar kardeşinize Rabbim mükafatını hepinize kat kat versin Allah razı olsun sizlerden
sıradaki kardeşimizin niyetine 50 adet alıyorum
selamün aleyküm...berrin kardeşimiz için 600 tane alıyorum cumaya kadar bitmiş olur inşallah...leylacığım mesaj atamadım bu senin ablan sanırım...allah yar ve yardımcısı olsun...
10 Tane okundu İnşALLAH
selamün aleyküm...berrin kardeşimiz için 600 tane alıyorum cumaya kadar bitmiş olur inşallah...leylacığım mesaj atamadım bu senin ablan sanırım...allah yar ve yardımcısı olsun...
Allah razı olsun kardeşim