allah yardım etsin inşş ablacımm bndee okumak isterim ama suan mazeretliyim kusura bakmayınn bu arada bnmde sorunlarım war dua edersenz sevnrm inşş
ablam nasılsın?biraz daha iyimisin .bende dün annemlerdeydim hafta sonuda kursta bugünde iş güç daha yeni gelebildim .ama aşırı yorgumun.ocakta yemek var,bir yandan çamaşır asıyorum biryandanda gönlüm sitede dayanamadımdaha derste var ama bin şükür .aldığım 50 tanemi okudum.50de fazladan okudu.okudukçada yazacağım.ALLAHA emanet ol güzel ablam
allah razı olsun canım,rabbim yar ve yardımcın olsun.hamdolun iyiyim,üç gündür belim ve sol bacağım çok ağrıyor,bugün doktora gittim, konuşurken yirmilik dişlerimi sordu,bende çıkmadıklarını söyledim,flim istedi çektirdim,yirmilik sol üst dişim,gömülü duruyormuş,allahın izni ile yarın operasyonla damğın içinden dişi alacaklar,haftayada ağrılarım için tedavi başlayacak inşaallah.
Selam ve dua ile
allah yardım etsin inşş ablacımm bndee okumak isterim ama suan mazeretliyim kusura bakmayınn bu arada bnmde sorunlarım war dua edersenz sevnrm inşş
Allah Razı Olsun Canım,Rabbim Yar ve Yardımcın Olsun.Hamdolun iyiyim,üç gündür belim ve sol bacağım çok ağrıyor,bugün doktora gittim, konuşurken yirmilik dişlerimi sordu,bende çıkmadıklarını söyledim,flim istedi çektirdim,yirmilik sol üst dişim,gömülü duruyormuş,Allahın izni ile yarın operasyonla damğın içinden dişi alacaklar,haftayada ağrılarım için tedavi başlayacak inşaAllah.
Selam ve Dua ile
s.a arkadaşlar ben bu siteye üye olmuştum bir ara ama sonra giremedim. ama bugün baktımki birbirleriniz için çok güzel dualarda dileklerde bulunuyorsunuz. ALLAH kabul etsin dualarınızı. benide listenize eklermisiniz rica etsem 4 yıldır çok büyük sıkıntılar içerisindeyiz ailecek yani anlayacağınız dolandırıldık. gaspa uğrar gibi. aile huzuru diye bişey kalmadı benim içinde okurmusunuz tefriciye benide eklermisiniz listenize ve bu sitedeki kardeşlerim benim için dua edermisiniz hayırlı sağlıklı bir şekilde hakkımız olanı alalım ALLAH razı olsun hepinizden noğlur bana dua edin.sıradaki arkadaşa bende alayım.tefriciye ne kadar okursam yazarım inş..