hanife deniz
Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c kabul eylesin inşaAllah
Allah Razı Olsun Kardeşim,bir arka sayfaya da baksaydınız,belki niyet yazmak isterdiniz,bundan sonra size okuyacağız inşaALLAH.
Selam ve Dua ile
Allah c.c kabul eylesin inşaAllah
Mevlam sizden razı olsun inşaAllahAllah Razı Olsun Kardeşim,bir arka sayfaya da baksaydınız,belki niyet yazmak isterdiniz,bundan sonra size okuyacağız inşaALLAH.
Selam ve Dua ile
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Bu duamızdan sonra,aklımda olan birkaç isim var,eğer okumadıysak onlarada okuduktan sonra,konuya sadece dua almak için (eğer devam ederse) girmeyi düşünüyorum.Uygulam nasıldır bilmiyorum,konuyu devralmak isteyen kardeşlerim varsa dikkatlerine sunuyorum.
Allah hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile
bende katılmak istiyorumama nasıl katılıcam?
ablacım aldığım 50 bitmedi .çok salavat almıştım 20000 tane unuttum sıkıntıdan aldığımı ona yöneldim .ama şimdi 25 tane daha alıyım .bazen gelemiyorum ya siteye.hafta sonuda dersim var evde yokum çünkü.bu arada liste oluşturacakmıyız tekrar.ALLAHA emanet ol ablam .
tamam o zaman bende katılayımşimdi kaan kardeşimin için okunuyor galiba bende 100 tane alıyor ve bugün okuyorum.
tamam o zaman bende katılayımşimdi kaan kardeşimin için okunuyor galiba bende 100 tane alıyor ve bugün okuyorum.