hanife deniz
Kayıtlı Kullanıcı
-----------------------------------------------------------------------------------
Selamun Aleykum Hacer Kardeşim,
Allah Razı Olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarını giderip iki cihanda aziz eylesin,Salavatlar her daim yanında olsun,Efendimiz Şefaatcin ve komşun,melekler duacın olsun,yuvan huzur,sağlık,bereket,hidayet,muhabbet dolsun,yavruların hayırlı olsun inşaALLAH.
Selam ve Dua ile
ALLAHIN RIZASINA NAİL OLMAK İÇİN,PEYGAMBER EFENDİMİZİN RUHU VE ŞEFAATİNE NAİL OLMAK İÇİN,
Arzu 74 Kardeşimizin Kızkardeşinin ve ailesinin maddi manevi tüm sıkıntılarından kurtulması,yuvasının huzuru,selameti,muhabbeti ve bereketi için.
..............................4444 TEFRİCİYE.....................
hanife deniz........................................... 2.594(okundu)
Mavci............................................. .........300
tevbekarım........................................ .......200
mir-erhan............................................. .....200
Dağ Çiçeği............................................ ......100
leyla............................................. .............100
Serap8191......................................... ..........130(okundu)+50
hacer_fatih....................................... ............100(okundu)+100 okundu+150+250
kardelele......................................... ...............50
kırsaçlı...........................................................20
okunan..........................43444
kalan..............................100
Allah tüm kardeşlerimden razı olsun
ablam aldıklarımı okudum .80 tane daha okudum üstüne.50 tane daha alıyorum şimdi .ALLAHA emanet olasın güzel ablam ve ALLAHA emanet olun güzel ailem[/QUOTE
Allah razı olsun canım,ecrini kat kat versin,seninde tüm sıkıntılarını giderip iki cihanda aziz eylesin inşaALLAH.Peygamber efendimiz şefaatcin ve komşun,melekler duacın olsun.Yuvan sağlık,huzur,mutluluk,hidayet,bereket,muhabbetle dolsun inşaALLAH.
Selam ve Dua ile
ablam aldıklarımı okudum .80 tane daha okudum üstüne.50 tane daha alıyorum şimdi .ALLAHA emanet olasın güzel ablam ve ALLAHA emanet olun güzel ailem[/QUOTE
Allah razı olsun canım,ecrini kat kat versin,seninde tüm sıkıntılarını giderip iki cihanda aziz eylesin inşaALLAH.Peygamber efendimiz şefaatcin ve komşun,melekler duacın olsun.Yuvan sağlık,huzur,mutluluk,hidayet,bereket,muhabbetle dolsun inşaALLAH.
Selam ve Dua ile
güzel ablam iyiki varsın.ALLAHAemanet ol
canım nasılsın ?iyimisin benim sıkıntılarım hala sürüyor ama bin şükür daha iyiyim.herşey yolundadır inşallah birtanem .ALLAHA emanet ol