Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
Hanife Abla(Niyeti üzerine)

Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah.

leyla........................144(okundu)+50
leyla(arkadaşı)...........500+142 okundu+250 okudu+200
gulum.se...................100
serap8791..................250
arzu74.......................200
Burcu........................200
ayse64......................875(okundu)
Dağ Çiçeği...................33
Su-Eda...................500

okunan:3.444

kalan: 1.000

AllahCelle Celalühu kabul etsin.Allah Celle Celalühu ecrinizi kat kat vermek nasip etsin inşallah...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Aleyküm Selam canım ablam biliyorum ama siz o hasta halinizle bile hepimizin yardımına koşuyorsunuz bizde bir parçada olsa Allah rızası için senin içinde birşeyler yapmak istedik canım benim Allah seninde içindd bulunduğun sıkıntıladardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah tez zamanda sanada ve şifa bekleyen bütün hastalarımızada hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Melek ablam bitanem sen bizim canımızsın Allah'ta seni hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.
Allah dünyada Kur'an ahirette iman dünyada dünya muradımızı ahirette de ahiret muradımızı vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Ve Aleykum Selam Leylam,
Amin Allah razı olsun,Rabbim dualarını tüm ümmeti muhammet için kabul etsin,Rabbim tüm hastalara ve aralarında bana da şifa versin inş,
Biliyormusun kardeşim,,insanın sizler gibi kardeşleri olunca inan herşey kolay geliyor,allahım ibadetlerimi aksatmayacak,aileme ve çevremdeki müslüman kardeşlerime manevi destek verecek gücü versin inş,asla şikayetçi değilim,inş kefarettir acılarım,ama acizim,kulum Rabbime sığınıyorum,Onun af ve Mağfiretinden ümitvarım inş.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam

leylanın bi suçu yok benim fikrimdi:)allah kabul etsin..siz hepimizin zor zamanlarında dualarınıza yanımızda oldunuz..bizimde içimizden geldi..allah kabul etsin inşallah..Rabbim tüm sıkıntılarınızı gidersin..sağlık sıhhat versin inşallah..evlatlarınıza hayırlı kapılar açsın..amin....

Selamun Aleykum canım,
Allah razı olsun,ne mutlu bana ki sizler gibi bir ailenin mensubuyum,Yüce Rabbim cümlenizin tüm sıkıntılarını gidersin,iki cihanda aziz etsin inş,
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam canım ablacığım
zerrin ablacığıma canı gönülden katılıyorum..ne güzel düşünmüşler..:) yüreklerine emeklerine sağlık..Rabbim onlardan razı ve hoşnut olsun inşallah
Rabbim sizlere iki dünya saadeti yaşatsın..sizleri darda sıkıntıda bırakmasın inşallah
bütün hayırlı dualarınızın kabul olması duasıyla
selametle kalın baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinizB)

Aleykum Selam Kardeşim,
Allah razı olsun, beni mahcubediyorsunuz,aslında teşekkür borcu olan benim,dilimde zikrin olmasına vesile oluyorsunuz,canım tabiki çok memnun oldum,ben gerçekten düşünmüyordum,ama ne yalan söyleyim düşünülmek çok mutlu etti,,nş.Yüce Rabbim nefse ve şeytana uydurmaz bir son nefesime kadar sizlerle olurum.bu siteyi kuran,emeği geçen tüm kardeşlerimden sizlerden,siteye üye olan kardeşlerimden ve tüm ümmeti Muhammetten Rabbim razı olsun,efendimiz cümlesine şefaat eylesin,melekler duacıları olsun,Efendimizin sancağı altında haşrolmayı nasibetsin inş.
Selam ve Dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ve Aleykum Selam Leylam,
Amin Allah razı olsun,Rabbim dualarını tüm ümmeti muhammet için kabul etsin,Rabbim tüm hastalara ve aralarında bana da şifa versin inş,
Biliyormusun kardeşim,,insanın sizler gibi kardeşleri olunca inan herşey kolay geliyor,allahım ibadetlerimi aksatmayacak,aileme ve çevremdeki müslüman kardeşlerime manevi destek verecek gücü versin inş,asla şikayetçi değilim,inş kefarettir acılarım,ama acizim,kulum Rabbime sığınıyorum,Onun af ve Mağfiretinden ümitvarım inş.
Selam ve Dua ile

Amin
Selam Aleyküm ablam Allah bizleri burda bir araya getirdi çok şükür Allah bizlere böyle hayırlara vesile olduğu için inşallah.Allah sana anneme ve bütün şifa bekleyenlere Rabbim Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Melek ablam benim senin gibi bir ablayada sahip olduğumuz için çok mutluyuz iyi ki varsın iyiki burdasın canım benim Alalh sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllara hep beraber inşallah.Ablam yarın Ankara'ya gidiyoruz annemi doktora götürmek için plastik cerrahına doktorlar ameliyat dedi ama annem artık gücüm yok diyor Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunna kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Ablam inşallah o acılarda sıkıntılarda geçecek Allah'ın izniyle inşallah.Allah büyük Rabbim nelere Kadir'dir.Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

leyla........................194(okundu)+50
leyla(arkadaşı)...........500+142 okundu+250 okudu+200

okunan:3.494

kalan: 950

AllahCelle Celalühu kabul etsin.Allah Celle Celalühu ecrinizi kat kat vermek nasip etsin inşallah...

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı

leyla(arkadaşı)...........500+142 okundu+250 okudu+200 okundu

okunan:3.494

kalan: 950

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
az kaldı yarın cuma saatine kadar tamamlayalım inşallah..

T

tevbekarım

Hanife ablamız için bana350 tane yazın kardesim Rabbim yar ve yardımcınız olsun.vesselam...

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı

leyla(arkadaşı)...........500+142 okundu+250 okudu+200 okundu+150
tevbekarım...........350
okunan:3.994

kalan: 450

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı

leyla(arkadaşı)...........500+142 okundu+250 okudu+200 okundu+150 okundu+450 okundu
tevbekarım...........350
okunan:4.444

kalan: 0

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
leylanın annesi için( salı günü ameliyat olacak ameliyatın başarılı geçmesi için)

zerrrin....................................144

okunan:144

kalan...4.300

allah kabul etsin..katılımlarınızı bekliyoruz kardeşlerim..(leyla kardeşim rica etti annem için başlatırmısın diye inşallah salı gününe kadar bitiririz)

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
leylanın annesi için( salı günü ameliyat olacak ameliyatın başarılı geçmesi için)

zerrrin....................................144+100
tevbekarım...............................200

okunan:444

kalan...4.000

allah kabul etsin..katılımlarınızı bekliyoruz kardeşlerim..(leyla kardeşim rica etti annem için başlatırmısın diye inşallah salı gününe kadar bitiririz)

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Dağ Çiçeği.................................33

okunan: 477

kalan...3.967

Allah kabul etsin..katılımlarınızı bekliyoruz kardeşlerim..(leyla kardeşim rica etti annem için başlatırmısın diye inşallah salı gününe kadar bitiririz)

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
leyla arkadaşı............................500
merve......................................100
seril.......................................200
elmas......................................100
melike......................................200
leyla.........................................100

okunan: 1.677

kalan...2.767

Allah kabul etsin..katılımlarınızı bekliyoruz kardeşlerim..(leyla kardeşim rica etti annem için başlatırmısın diye inşallah salı gününe kadar bitiririz)

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
leyla arkadaşı............................500
merve......................................100
seril.......................................200
elmas......................................100
melike......................................200
leyla.........................................100
gülistan06..................................100

okunan: 1.777

kalan...2.667

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah razı olsun canlarım hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatlarınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah ameliyatta kolaylıklar nasip etsin tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim cümlemizinde inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim hayırlara vesile olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

mir_erhan

Moderator
Selamü Aleyküm.
Kardeşimiz için ben 400 adet aldım
Rabbimiz kabul ve vesile kılsın inşallah. amin

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt