Son Konular
canım sınıf öğretmeniyimdim bizlere hak verildi 1 aylık kursa karşılında aldıgın sertifikayla özel kurumlarda zihinsel engelliler sınıf öğretmeni olarak çalışabiliyoruz bende mersine gittim alabilmek için gelir gelmezde hemen işe başladım benim için de bu site ve sizler çok kıymetlisiniz maşallah erenizmize büyümüşte ilkokula başlayacakmışmaşallah canım ne kutsal mesleğin var ama sen sınıf öğretmeniydin değil mi? evet bir bayan için yollar yoruyor eminim. canım burda bir konu görüyoruz girip okuyoruz az ya da çok. dualar zikirler bizim dinimizden uzaklaşmamızı engelliyor ben de biliyorum bu site çok önemli burdaki arkadaşlıklarımız çok kıymetli. ben iyiyim canım bir değişiklik yok. aynı tas aynı hamam ev işleri ibadet bu kadar. eren anaokulunu bitirdi ilkokula başlayacak. onu da dokuz eylüle götürdük izmire dikkat dağınıklığı için ama doluymuş bilmiyorum ne olacak olmazsa aydın merkezde bir yere götürücem.
slm serap8191 tefriciyeyi isteyene niyeti ne ise ona burdaki kişiler ne kadar okuyorsa öyle toplanıyor heralde peki sıra nasıl geliyor.
burcu kardeşimize +50 adet,burcu kardeşimden sonraki kardeşimede 150 adet eklersenız sevınırım nete giremeyebilirim.selam ve dua ile
listede değilim ama 75 tane okudum