Dağ Çiçeği
Kayıtlı Kullanıcı
Gülümse kardeşimin niyetine 300 Tefriciye okudum
Allah,kabul etsin inşallah. B)
Selamun aleyküm hanife abla.10 tane okudum.
Okudukça yazıcam inşaallah.. HAYIRLI GECELER..
Ve Aleykum Selam Canım,
Rabbim sayılamayacak kadar çok razı olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarını giderip,iki cihan saadetini nasibetsin inş.
Selam ve dua ile
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hanife ablam.
50 tane okudum.. Rabbim kabul eylesin..
selamun aleyküm, elifimbenim ile namerve kardeşlerimizden bu hafta da cevap yok galiba sanırsam, geçen okunan kardeşimiz için de eksikleri tamamlamayı teklif etmiştim, ancak burcumla ayse64 ablamız tamamladılar, eğer haftasonu da cevap gelmezse, gülüm.se kardeşimizin niyeti için ben tamamlayabilirim, aklınızda olsun
selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
ve aleykum selam canım cok az zaman sonra yola cıkacagım eğer tamamlayabilirsen Rabbim razı olsun senden benim durumum malum![]()
selamun aleyküm, elifimbenim ile namerve kardeşlerimizden bu hafta da cevap yok galiba sanırsam, geçen okunan kardeşimiz için de eksikleri tamamlamayı teklif etmiştim, ancak burcumla ayse64 ablamız tamamladılar, eğer haftasonu da cevap gelmezse, gülüm.se kardeşimizin niyeti için ben tamamlayabilirim, aklınızda olsun
selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
hayırlı akşamlar kusura bakmayın kardeşler ben bu bölümü yeni gördüm 100 adet okudum okudukca yazarım iyi düşünmüşsünüz emeğinize sağlık selam ve dua ile