Selamun Aleykum,
Mavci Kardeşim için olan Tefriciyelerimi okudum,Allah kabul etsin,kardeşimin hayır niyetlerini hayırlısıyla kabul edip tüm sıkıntılarını gidersin inş.AMİN.
Selam Ve Dua ile
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
hayırlı günler diliyorum.
Burcu kardeşim başınız sağolsun.mekanı cennet olsun.selametle kalın.
okundu diye yazabilirsiniz.
Selamun Aleykum Canlar
Yüceler Yücesi RABBİM hepinizden yarattıkları adedince razı olsun ,hepinizin tüm sıkıntılarını gidersin,iki cihanda aziz kılsın,mekanınız cennet olsun.Allahım hepinizi Peygamber Efendimizin Şefaatine nail eylesin,Melekler duacınız olsun inş.AMİN.
Allahın izni ve sizlerin desteği ile,burada daim olan yada ismini yazdırıp bir daha uğramayan kardeşlerimizin niyeti üzre sadece RABBİMİZİN rızasını gözeterek üzerimize düşeni yapmaya çalıştık,inş.bir nebzede olsa muvaffak olmuşuzdur.
Hepinizin hakkı çok,Haklarınızı Helal edin Kardeşlerim.
Selam ve Dua ile
Selamun Aleykum Canlar
Yüceler Yücesi RABBİM hepinizden yarattıkları adedince razı olsun ,hepinizin tüm sıkıntılarını gidersin,iki cihanda aziz kılsın,mekanınız cennet olsun.Allahım hepinizi Peygamber Efendimizin Şefaatine nail eylesin,Melekler duacınız olsun inş.AMİN.
Allahın izni ve sizlerin desteği ile,burada daim olan yada ismini yazdırıp bir daha uğramayan kardeşlerimizin niyeti üzre sadece RABBİMİZİN rızasını gözeterek üzerimize düşeni yapmaya çalıştık,inş.bir nebzede olsa muvaffak olmuşuzdur.
Hepinizin hakkı çok,Haklarınızı Helal edin Kardeşlerim.
Selam ve Dua ile
Selamun Aleykum Mavci Kardeşim,
Gülen kardeşimizin tefriciyeleride bu akşam bitmiş olacak inş.okundu kabul edebilirsin.
Selam ve Dua ile
ve aleykum selam Rabbim razı olsun sizlerdenkafam cok dağınık inanın
![]()
selamun aleyküm bende varım allahım bu siteyi acandan vesile olandan konuya emek harcayan herkezden razı olsun inşallah
mail olarak bildirirsiniz sevinirim bu dua hergün okunuyor dimi 1 arkadaşımıza
selamun aleyküm vallaha birşey anlamadım bu konu hakkında acık bi bildirim yaparsanız sevinirim
allahım razı olsun hepinizden