Selamün aleyküm,Burcu kardeşim.Benim dilegim:Eşimin işinde yükselebilmesi ve kızım Merve,nin okul ve SBS sınavlarında çok iyi ve yüksek notlar alıp iyi bir Anadolu lisesine yerleşebilmesi.Bende Tefriciye okumak istedim ama yetişemedim.Allah kabul etsin.Diger Tefriciye,den alırım.Hanife kardeşimizin konusu olan bölümden.Allaha emanet ol.
12. gulen76: Allah rızası gönlümün hayır muradı için...........
konuyu açtığınız içinde hepinizden allah razı olsun........
ve aleykum selam ablalarım hemen ekliyorum Rabbim niyetlerinizi en kısa zamanda kabul eylesinSelamun Aleykum Kardeşim
Allah razı olsun,ecrini kat kat versin inş.
Niyetim,
Allah rızası için,Efendimizin şefaatine nail olmak için,Benim,eşimin,kızım Büşra oğlum,Ömer ve tüm aile efradımın,cümle Ümmeti muhammetle birlikte hidayet sağlık,huzur,mutluluk,bereket ve muvaffakiyetleri için,geçmişlerimizin ruhu,bakide kalanlarımızın sıhhat ve selameti için.
Selam ve Dua ile
Benim niyetimde..Rabbimim tevbelerimi kabul etmesi,günahlarımın affı
Allah,kabul etsin inşallah.B)
selamün aleyküm
Burcu kardeşim bu cuma başlayacağız inşallah.
Kardeşim benim niyetimi de yazarsan sevinirim.
Burada okuduğumuz dualar vesilesi ile bir çok dert sıkıntılarımızdan kurtulduk.
İnşallah yine ihlaslı bir şekilde okuyup karşılığını Rabbimizden bekleyeceğiz.
Allah celle celalüh kimseyi borçlarla sınamasın inşallah.
Düğün yaptığımdan beri iş bulamadığımdan ve iş sözü verenlerinden sözlerinden vazgeçmeleri yüzünden(ki ben onlardan davacı olacağım. Rabbimize havale olsunlar.)
malum düğün borçları ve aylarca süren birikmiş borçlar artık uyutmaz oldu beni.
sizleri ailem bildiğimden paylaştım hakkınızı helal edin.
Allah celle celalüh borç sıkıntısında olan bütün kardeşlerimize hayırlı bir kapı açsın inşallah en kısa zamanda.Bana da KENDİSİNDEN başkasına muhtaç olmadan borçlarımı ödemem için hayırlı bir kapı ve ödeme kolaylığı nasip etsin iniallah..Amin.
selam ve dua ile