NİYETİM:
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını versin...
Allah Celle Celalühu bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Allah Celle Celalühu bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin her daim...
Allah Celle Celalühu bizlere saadet-i dareyn nasip etsin inşallah...
AMİNNN...
Son kardeşimiz için 100 de bana yazın inşallah...
Allah Celle Celalühu kabul etsin...
SELAMÜN ALEYKÜM canım inanırmısın unuttum hangi dileklerimdi ben aradım bulamadım canım ya sana zahmet biliyorsan ikisinide bu tarafa aktarırmısın ben bi bakayım tabi bir zorluk olmazsa.ALLAH senden razı olsunve aleykum selam ablacım eşinle ilgili olan niyetmi
yoksa şuan orada okutulan niyetmi
hangisini eklememi istersen eklerim buraya
Allah rızası için, Efendimizin şefaatine nail olmak için ve ELİFİMBENİM kardeşimizin niyeti üzere.
4444 SALAVATI TEFRİCİYE
...............LİSTE..............
Burcu............................250+500+196
hanife deniz....................500
tek_dileğim.....................250
gülen76..........................100
serap..............................300(okundu)+50
Mavci..............................150 (okundu)+150
namerve...........................500
elifimbenim........................200
gülüm.se...........................100[okundu]
kardelele.............................50(okundu)
sıla1.................................100
KırıkTesti...........................494
mirerhan...........................100
ayşe64.............................264+80(okundu)+ 60(okundu)
zencefil..............................50
OKUNAN.........................4.444
KALAN........................... 0
SELAMÜN ALEYKÜM kardeşlerim ALLAH hepinizden razı olsun inanın beni çok ama çok mutlu ettiniz RABBİM de sizin tüm dualarınız dilekleriniz tez günde kabul eder feraha eriştirir.AMİN AMİN :a07::a07: benim bir sorum var şimdi hepsi okundumu acaba yoksa beklemem lazımmı... okundu diye haber vermeleri için.birde ben kendi dileğimde mahsus 200 aldım ki kardeşlerimde okusun diye bilmiyorum bençillik miydi öyle ise hakkınızı helal edin nolur....ben dileği olan kardeşim için herzamanki gibi 500.alıyorum ALLAHA emanet olun :a07::a07::a07:
ES-SELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETÜLLAH.. canlarım ALLAH RAZI OLSUN BEKLEYACEGIM ZATEN HEPSI EKLENSINDE DUA SINI YAPAYIM:a07:VE aleykum selam ablacım ben seninkşnden aldıklarıma başlayamadım Rabbim izin verirse 3 gun içinde okuyacagım okudum haberimi beklersen cok iyi olur
estafirullah öyle şey olurmu gönlğn rahat olsun
hemen eklerim ablacım m
SELAMÜN ALEYKÜM kardeşlerim ALLAH hepinizden razı olsun inanın beni çok ama çok mutlu ettiniz RABBİM de sizin tüm dualarınız dilekleriniz tez günde kabul eder feraha eriştirir.AMİN AMİN :a07::a07: benim bir sorum var şimdi hepsi okundumu acaba yoksa beklemem lazımmı... okundu diye haber vermeleri için.birde ben kendi dileğimde mahsus 200 aldım ki kardeşlerimde okusun diye bilmiyorum bençillik miydi öyle ise hakkınızı helal edin nolur....ben dileği olan kardeşim için herzamanki gibi 500.alıyorum ALLAHA emanet olun :a07::a07::a07:
SELAMÜN ALEYKÜM canım inanırmısın unuttum hangi dileklerimdi ben aradım bulamadım canım ya sana zahmet biliyorsan ikisinide bu tarafa aktarırmısın ben bi bakayım tabi bir zorluk olmazsa.ALLAH senden razı olsun