Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
benım niyetimde annemle aramızdaki sorunların uyuşmazlıkların gitmesi,arkadaş gibi olabilmek hayırlı evlat olmak,aramızdaki problemlerin çözülmesi buzların erimesi aramıza RABBİMİN sevgi ve saygı koyması muhabbet koyması için olsun

burcu kardeşim bşy önerecektim.listeden okumaya başlamadan önce ilk önce sadece ALLAH cc rızası için 4444 tefriciye yi okusak sonra listemize başlasak listenın bitiminde de PEYGAMBER EFENDİMİZ için 4444 tefriciye okusak olurmu?

volkangülşah

Kayıtlı Kullanıcı
iyi akşamlar burcu hanım..bugun durumuyla konumlar biraz değiştiği için listeden çıkmak zorundayım.şimdiden haber vermek istedim..burda olmayacağım için size bildirmek istedim..bu arada pamuk prenses di rumuzum şifresini unuttuğum için yeni bir tane açmak zorunda kaldım..dualarınızı ALLAHIM kabul etsinn..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
iyi akşamlar burcu hanım..bugun durumuyla konumlar biraz değiştiği için listeden çıkmak zorundayım.şimdiden haber vermek istedim..burda olmayacağım için size bildirmek istedim..bu arada pamuk prenses di rumuzum şifresini unuttuğum için yeni bir tane açmak zorunda kaldım..dualarınızı ALLAHIM kabul etsinn..

hayırlı aksamlar kardeşim Rabbim hakkınızda hayırlısını versin haber verdiğiniz için cok ama cok teşekkur ederim yürenten amin Rabbim sizinde dualarını kabul eylesin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
benım niyetimde annemle aramızdaki sorunların uyuşmazlıkların gitmesi,arkadaş gibi olabilmek hayırlı evlat olmak,aramızdaki problemlerin çözülmesi buzların erimesi aramıza RABBİMİN sevgi ve saygı koyması muhabbet koyması için olsun

burcu kardeşim bşy önerecektim.listeden okumaya başlamadan önce ilk önce sadece ALLAH cc rızası için 4444 tefriciye yi okusak sonra listemize başlasak listenın bitiminde de PEYGAMBER EFENDİMİZ için 4444 tefriciye okusak olurmu?

canım cok guzel fikir ama diğer kardeşlerimizde onayını alalım :)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Can Arkadaşlar ;

*Pamuk Prenses kardeşimiz grubumuzdan ayrılmak istedi :( Onun yerine Mİr erhan kardeşimizi ekliyorum :)

*Kördğüm kardeşimizin önerisi var eğer sizce yapalımmı :)
Önerisi :steden okumaya başlamadan önce ilk önce sadece ALLAH cc rızası için 4444 tefriciye yi okusak sonra listemize başlasak listenın bitiminde de PEYGAMBER EFENDİMİZ için 4444 tefriciye okusak olurmu
bence olabilir ya sizce ;

C

cemal-i hilal

can arkadaşlar ;

*pamuk prenses kardeşimiz grubumuzdan ayrılmak istedi :( onun yerine mir erhan kardeşimizi ekliyorum :)

*kördğüm kardeşimizin önerisi var eğer sizce yapalımmı :)
önerisi :steden okumaya başlamadan önce ilk önce sadece allah cc rızası için 4444 tefriciye yi okusak sonra listemize başlasak listenın bitiminde de peygamber efendimiz için 4444 tefriciye okusak olurmu
bence olabilir ya sizce ;

bencede olabılırım... Sıtedekıler toplucamı 4444 kere tamamlayacagız yoksa kısı basınamı?

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım bence uygun kardeşimde onaylar sanırım ilk.RABBİMİZ için.ikinçi.olarak PEYGAMBERİMİZ için okuruz sonrada diğer listenin başından okumaya devam ederiz. bizden ok.ALLAHA c.c emanet olun

leyla-1

Altın Üye
....................................

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm canım.Çok güzel düşünmüş kördüğüm kardeşim.
Allah razı olsun.. Öyle başlarız o zaman..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
tek_dileğim (niyeti) : Sözlümün hayırlısıyla askerliğini bitirip, kpss sınavında başarılı olup hayırlısıyla atanabilmesi. Hayırlı imanlı bir yuva kurmak.. Günahlarımızın affı, tövbelerimizin kabulu, hayırlı imanlı bir ömür için..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm canım.Çok güzel düşünmüş kördüğüm kardeşim.
Allah razı olsun.. Öyle başlarız o zaman..
ve aleykum selam canım diğer kardeşlerimizdenden onayı aldıkmı öyle başlarız :)
tek_dileğim (niyeti) : Sözlümün hayırlısıyla askerliğini bitirip, kpss sınavında başarılı olup hayırlısıyla atanabilmesi. Hayırlı imanlı bir yuva kurmak.. Günahlarımızın affı, tövbelerimizin kabulu, hayırlı imanlı bir ömür için..
canım hemen ekliyorum niyetini

selamün aleyküm canım bence uygun kardeşimde onaylar sanırım ilk.RABBİMİZ için.ikinçi.olarak PEYGAMBERİMİZ için okuruz sonrada diğer listenin başından okumaya devam ederiz. bizden ok.ALLAHA c.c emanet olun

ve aleykum selam ablacım konunun başında Rabbimiz için sonundada Peygamber Efendiimiz için okuruz kabul edilirse :)

tamamdır canım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
1- Mavci abimiz
2- Gülümse (niyeti yazıldı )
3- Hatice1007
4- Hanife ablamız
5- Kördüğüm (niyeti yazıldı)
6- Kardelele
7- Dağçiceği ablamız
8- Mirerhan
9- Namerve ablamız
10-Elifimbenim ablamız
11-Tekdileğim (niyeti yazıldı)
12-Gülen76 ablamız
13-Kırıktesti
14-Ayşe64 (niyeti yazıldı)
15-Burcu

SAYIMIZ TAMAMLANMIŞTIR
* OKUMALARA HANİFE ABLAMIZIN TEFRİCİYE KONUSU BİTTİKTEN SONRA GELEN İLK CUMA BAŞLANACAKTIR

* GRUBUMUZ OLUŞTUĞUNA GÖRE GURUBUMUZA KATILAN ÜYELERİMİZ NİYETLERİNİDE YAZDIRABİLİRLER .NİYETLERİ İLK SAYFADA BENİM İLK MESAJIMA EKLİYORUM

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Niyetim;
ölene kadar hak yolundan ayrılmamak.annemle birlikte ümreye gitmek.hakkımda hayırlı olan herşey.iş yerimle ilgili hayırlı yükselişler.sağlık,huzur,maneviyat.site arkadaşlarımın gönül muratlarının olması....selametle kalın.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Niyetim;
ölene kadar hak yolundan ayrılmamak.annemle birlikte ümreye gitmek.hakkımda hayırlı olan herşey.iş yerimle ilgili hayırlı yükselişler.sağlık,huzur,maneviyat.site arkadaşlarımın gönül muratlarının olması....selametle kalın.

tamam canım hemen ekli,yorum

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rızası için, Efendimizin şefaatine nail olmak için ve ELİFİMBENİM kardeşimizin niyeti üzere.

4444 SALAVATI TEFRİCİYE

...............LİSTE..............

Burcu............................250
hanife deniz....................500
tek_dileğim.....................250
gülen76..........................100
serap..............................250
Mavci..............................150 (okundu)+150
namerve...........................500
elifimbenim........................200
gülüm.se...........................100
kardelele.............................50(okundu)
sıla1.................................100
KırıkTesti...........................494
mirerhan...........................100
ayşe64.............................264

OKUNAN.........................3.458
KALAN........................... 986

Allah hepinizden razı olsun...

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm

Burcu kardeşim Allah celle celalüh sizden razı olsun.
ben sürekli inşallah takip te olurum.
çıkan kardeşimize üzüldüm. hayırlısı olsun.

selam ve dua ile

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
nasılsınız mırerhan kardeşim.
Yeni işinize başladınızmı?
Allaha emanet olun.selametle kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt