selamın aleyküm arkadaşlar bir şey merak ettim üye olmayan birinin duasını kabul etmiyormusunuz ben yüz yazdığım halde 90 yazmışsınız ben işyerinde okurken arkadaşım merak etti bende okuduğumu söyledim on tanede ben okuyayım ekle dedi bende ekledimeğer kabul görmüyorsa eklememçünkü okuduğun zaman söyle bende okurum diyor cevap verirseniz çok sevinirim sağlıkla selametle kalın
Benim yürüyemeyen iki çocuğum var.Büyük olan ösym küçük ise lise sınavlarına girecekler.Sağlık problemleri yüzünden bu sınavları kazanmaları çok gerekli.Çünkü fizik gücü ile bir iş yapamazlar. Sınavları ise ikisininde bir yıl sonra. Üzerlerinde büyük bir psikolojik baskı var.Ders çalışmaya bir türlü konsantre olamıyorlar.Zeka problemleri yok çok şükür.Ders çalışsalar pogramlı bir şekilde inş başarma şansları yüksek. Hastamız iki tane. Sınavımızda öyle. terriciye okunmasını rica ediyorum. Şu an kafam karışık .Tefriciye okunursa ne niyetle olur bilemiyorum. Hanife kardeşim bu konuda yardımcı olurmusunuz.
burcum listeye aramı verildi tatlım.sen nasılsın.iyimisin hep akımdasın canım.ALLAHA emanet ol