selamün aleyküm arkadaşlar
ne zamandır giremedim siteye kusura bakmayın bir sebebim yok fırsat bulamıyordum
burdan tefriciye okuyamadıgım arkadaşlardan haklarını helal etmelerini istiyorum
sanırım tefriciyelerde bitmiş burcu sende hakkını helal et çok yardımcı oldun bizlere dillerine saglık ALLAH senden razı olsun
en son da el mina arkadaşımız içinde 50 tefriciye alıyım okundu bilin
RABBİM dualarınızı kabul eder inş.
ALLAHA EMANET OLUN..
Selamun aleykum Dilekciğim
Yarın saat 13 e kadar yasin okuyabilirmisin
selam ve Dua ile
canım,yarın nursecde kardeşimin yasini varmış,saat 13 de,aradı ama msn de kimse yok,41 olsun istiyor,inş. iyi olursam gideceğim hemde tanışacağız,canım kaç tane okuyabilirsin,söyle,Allah binlerce razı olsun
Canım,Yasini Şerifi şifa için bir kişi bir tane olmak kaydıyla şifa niyetiyle okuyorlar,umreye gittiğimizde,ablam yani görümcem,buradan kanser hastası genç bir kardeşimiz için Ravza_ı mutahharada okutmuştu,ayyyyy açaba üç ihlas bir fatihamıydı,ama yasinide okutuyorlar,ablamın okuttuğu kardeşimizde Allahın izniyle iyi oldu.İnş. iyi olur.Herşey dua ile canım.Bende de ağır migren var tek hapla tedavi oluyorum ve fayda gördüm.canısı kusura bakma ben hep karıştırıyorum,burada benim noroloğum var çok iyi,sen nerede idin karıştırıyorum,uzak değilse tavsiye ederim.
canım,yarın nursecde kardeşimin yasini varmış,saat 13 de,aradı ama msn de kimse yok,41 olsun istiyor,inş. iyi olursam gideceğim hemde tanışacağız,canım kaç tane okuyabilirsin,söyle,Allah binlerce razı olsun