VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
uzun süredir dua konularına katılamıyorum
hakkınızı helal edin
bende 200 alıyorum
hakkınızı helal edin
bende 200 alıyorum
ya yokmu bizede tefrıcıye okucak kımse![]()
selamun aleykum kardeslerım
Allah dualarınızı kabul buyursun, bende sıraya gırmek istiyorum eger ımkan varsa. benım dua sebebım yalnız kendım ıcın degıl benım gıbı sozlesmelı ve atanamamıs ogretmen arkadaslarım için. ben karsta sözleşmeli öğretmenim ailemden 1500 km uzaktayım suan eylulde atandım, ama burayı tercıh etmemın sebebı subat atamasıyla batıya gelmeyı dusumemdı ama mılı egıtım bakanı nımet cubukcu subat atamasını yapmayı dusunmedıklerını soyledı. subat ataması için ben ve benım gıbı ogretmen arkadaslarım hergun bınlerce maıl gonderıyoruz bınlerce tel acıoyruz ılgılı yerlere ama hala bı sonuc alamadık. Allahın ıznıyle ve sızın dualarınızla tefrıcıyemızı okursak inşaAllah Allah kabul buyurur ve subat ataması olurda benım gıbı atama beklıyen 240 bın ogretmen kardesımden en azınan 10 bın tanesı atanır iş sahıbı olur veya aılesıne kavusur. Kardeslerım dua eden veya edemeyen herkesten Allah razı olsun...
Allah razı olsun hepımızden. ama durumun bu hala gelmesıne gercekten cok uzuldum, ramazan bıtınce bazı seylerde bıtıyo halkımızda bu cok uzucu. uzucu bı sey daha egıtım sıstemının bızı bu noktaya suruklemıs olması. neyse Allah yar ve yardımcınızolsun. ama kpss yı denemeyı bırakmanıza sahsen uzuldum Allah kolaylıklar versın.... konuyu ana sayfada acıcam.