canım serabım Rabbim razı olsun senden rabbime emnaetsin canımsınaldığım 20yi okudum melek burcum .27 tane daha aldım.ALLAHA emanet ol
ve aleykum selam Rabbim kat kat razı olsun Rabbim okudugunuz her j-harften kat kat sevab versin hayırlı gunleraymes kardeşimiz için 80 daha okudum inşallah...
canım Rabbim razı olsun senden Rabbim ne muradın varsa versin hayırlı gunler10 tane okudum allah kabul etsin
Selamun aleyküm arkadaşlar bende aldığım 250 taneyi okudum
arkadaşlar çok utanarak ve sıkılarak istiyorum sizden bu isteğimi mümkünse kimsenin hakkını yemiyeceksem herkesin rızası varsa benim tefriciyemi öne alabilirmiyiz çok dardayım maddi sıkıntılarımız var sizlerin dualarına ihtiyacım var tefriciyemi öne alsak olurmu
dua edin ban ne olur
selamun aleyküm ben almış olduğum 100 tefriciyeyi okudum RABBİM kabul etsin inşaallah...
aymes kardeşimiz için 40 daha okudum...
Allah CC. kabul etsin inşallah...
selamun aleyküm hayırlı cumalar
Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim
bende 30 tane daha okudum eklersiniz.
burcucum bi sorum olucak yanlış anlamazsınız inşallah
listenin başında elifimbenim ve hatug kardeşlerimiz varya
dikkat ediyorum her listenin başında onlar var ama hiç okundu yazmıyo
karşılarında neden acaba kusura bakma bilmediğim için nedenini merak ettim
bi hata yapmamışımdır inşallah
ve aleykum selam Rabbim kat kat razı olsun sizden bütün dualarınızın kabul olması için 100 ya mucib sizin için Cumanız mubarek olsun
ve aleykum selam canım Rabbim razı olsun o arkadaşlarımız konumuza ugrayıp her arkadaşımıza 500 yazmamızı istemişlerdi bizlerde yazıyoruz denk geldiğimizdede soruyoruz 500 yazıyoruz herkese devammı diye
devam dedikleri surece yazıyoruz canım
birde hiç sıkılmadan sorabilirsin bana herzaman yanıtlamaya hazırım aymesim inan senide cok seviyorum
Allah CC. razı olsun kardeşim inşallah...
Allah CC. dualarımızı kabul buyursun...
AMİNN...