Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
--------------------------------------------------------------------------------

Şuan okunan kardeşimiz : yasemin-66
Niyeti : kısa zamanda hayırlı akli ve bedeni sağlığı yerinde bir evlat sahibi olmak istiyorum

4444 tefriciye listemiz

Elifimbenim .............500
hatug.....................500
kırıktesti.................503 (okundu)
burcu....................500.(okundu)+300+ 150(okundu)
gülsenim................100
aymes...................156 (okundu)+25
ayse20...................250
allies......................105
zencefil..................150 (okundu)
tekdileğim...............370(okundu)+25(okundu)
gülümse.................80(okundu)
ndyzlf....................20
kardelele................100 (okundu)
hatice1007.............100 (okundu)
seckin38...............100
rufeyde................100
marpetli................100
cakdoc………………….10
mavci……………………50 (okundu)+50 (okundu)
hilal-gül...............50 (okundu)
cankırıkları............50 (okundu)

alınan..................4444
kalan.................... 0

Allah kabul etsin arkadaşlar..
Allah hepinizden razı olsun inşaallah..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
aymes canım Rabbim razı olsun ,
bitanem okudum yazıdıgını misafirlikte bile okumya çalısıyorsun ya Rabbim senden kat kat razı olsun inan bende bugun eşime kahvaltı hazılrlarken tef okudumki bir arkadaşımız daha bitsin diye mavci abimiz mutlaka oda şuan işinin başında ufacık buldugu bir zamanda okumustur yada yolda gelirken okumustur mavci abimizden senden kırıktestimizden gülümseden tekdileğimden zencefilimizden denizyıldızımızdan elifimbnimden ve hatugdan bizi hiçbir zaman yanlız bırakmadılarRabbim her daim razı olsun sizlerden

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm burcucum hayırlı sabahlar.Allah senden de hepimizden razı olsun inşaallah..

K

KırıkTesti

Hayırlı sabahlar canım, şuan bi arkadaşa tefriciye okuyoruz. O nedenle bi süre buraya katılamam ama kendi okumam bittiğinde sıra kimdeyse yardıma gelirim hemen :)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar canım, şuan bi arkadaşa tefriciye okuyoruz. O nedenle bi süre buraya katılamam ama kendi okumam bittiğinde sıra kimdeyse yardıma gelirim hemen :)

hayırlı sabahlar canımsın sen benim Rabbim razı olsun senden:a12:
Rabbim o guzel yureğinden en geçiyorsa kat kat sevabını versin canım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Şuan okunan kardeşimiz : aymes
Niyeti : Rabbiminde izni ile tez zamanda hayırlıi sağlıklı bir evlat sahibi olmak ve annemin şifa bulması hastalıklardan kurtulması

4444 tefriciye listesi
hatug.........................500
elifimbenim..................500
burcu.........................444

alınan......................1444
kalan.......................3000

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
bitanem okudum yazıdıgını misafirlikte bile okumya çalısıyorsun ya Rabbim senden kat kat razı olsun inan bende bugun eşime kahvaltı hazılrlarken tef okudumki bir arkadaşımız daha bitsin diye mavci abimiz mutlaka oda şuan işinin başında ufacık buldugu bir zamanda okumustur yada yolda gelirken okumustur mavci abimizden senden kırıktestimizden gülümseden tekdileğimden zencefilimizden denizyıldızımızdan elifimbnimden ve hatugdan bizi hiçbir zaman yanlız bırakmadılarRabbim her daim razı olsun sizlerden

Rabbim sendende razı olsun kardeşim elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum her zaman her duanızada Allahında izin verdiği sürece yanınızdayım

Bana başlanmış bile çok mutlu oldum şimdiden hepininize sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hepinizden bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünüyodum duayı bitiripte başlamak daha iyi olucak benim için Rabbim inşallah dualarımızı kabul edip banada bi evlat nasip eder. Bunu bütün kalbimle diliyorum

250 tane alıyım şimdilik

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Allah CC. cümlemizden razı olsun kardeşim inşallah...
aymes kardeşimiz için de 200 tane bana yazın...
Allah CC. hakkında hayırlı ve güzel olanı versin inşallah...​

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam mavci abimiz
Şuan okunan kardeşimiz : aymes
Niyeti : Rabbiminde izni ile tez zamanda hayırlıi sağlıklı bir evlat sahibi olmak ve annemin şifa bulması hastalıklardan kurtulması

4444 tefriciye listesi
hatug.........................500
elifimbenim..................500
burcu.........................444
aymes........................250
mavci.........................200

alınan......................1894
kalan.......................2550

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim tefriciye okunur :a12:
mesajını duzelt emi:a12:

hatice1007

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun burcu okumak istiyodum hizir gibi yetiştin okumasam boş geçirsem üzülüyorum vicdanim sizliyo çok okuyamiyom ama hakkinizi hella edin gündüz işteyim akşamda bebeğim daha 6 aylik ancak yetiştirebiliyom elimden geldiğince kusura bakmayin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun burcu okumak istiyodum hizir gibi yetiştin okumasam boş geçirsem üzülüyorum vicdanim sizliyo çok okuyamiyom ama hakkinizi hella edin gündüz işteyim akşamda bebeğim daha 6 aylik ancak yetiştirebiliyom elimden geldiğince kusura bakmayin

canım benim vicdanın sızlamısın heleki şu durumunda rabbim razı olsun senden sen fırsatını buldugun anda bütün listelerdesin sadece bu konu değil diğer konulara yardımcı oluyorsun Rabbimde senin herzaman yardımcı olsun Rabbim ailenle ve cennet kokulu yavrunla imanlı hayırlı uzun ömürler versin hakkımız yok ama varsa canı gönüülden helal olsun selam ve dua ile canım

hatice1007

Kayıtlı Kullanıcı
sağolsın inan sizn bu güzel dualarınızı alınca tüylerim diken diken oluyo allah hepimizin yardımcısı olsun

hatice1007

Kayıtlı Kullanıcı
20 tane okudum allah kabul etsin okudukça yazarım

allies

Kayıtlı Kullanıcı
20 tane okudum. Allah kabul etsin insallah. Burcu'cum gecmiş olsun. Rabbim şifa versin insallah sana kendine cok dikkat et, sıkma kendini canının saglıgı herseyden mühim canım.Allah'a emanet ol.
tüm kardeslerime selamlar. kırıktestimede cok cok !!!

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
20 tane okudum allah kabul etsin okudukça yazarım

20 tane okudum. Allah kabul etsin insallah. Burcu'cum gecmiş olsun. Rabbim şifa versin insallah sana kendine cok dikkat et, sıkma kendini canının saglıgı herseyden mühim canım.Allah'a emanet ol.
tüm kardeslerime selamlar. kırıktestimede cok cok !!!

siradaki kardeşimiz için 50 adet alayim okundu yazin

Allah razı olsun arkadaşlar
hepinize tek tek teşekkür ederim
Rabbim herkesin gönlüne göre versin amin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt