benim aldığım 30 tanem okunmuştu sonradan bir problem olmasın diye haber vermek istedim.ALLAHA emanet olun
serabım ekledim canımsın Rabbime emanet ol hayırlı aksamlar
benim aldığım 30 tanem okunmuştu sonradan bir problem olmasın diye haber vermek istedim.ALLAHA emanet olun
Selamun Aleykum Burcum,
Kırıktesti kardeşimiz için aldıklarım okundu,şimdiki kardeşim için aldıklarımda okundu,250 daha alayım inş.
Selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
s.a. sıradaki kardeşim kırık testi için 100 tane daha eklermisiniz bana .hemen okur haber veririm Allah'ın izniyle.SELAM ve dua ile
burcu veya hanife deniz kardeşim yanlış anlamzsanız bişey sorcam kırık testi için okunan ve okunacakları eklediğiniz yukardaki listeyi ben topluyorum farklı TOPLAM farklı çıkıyor tekrar bi kontrol edebilirmisiniz acaba ben mi yanlış topluyorum. SELAM ve DUA İLE
kusura bakmayın topladım ben yine doğruymuş ben yanlış toplamışım burcu ve hanife kardeşim .Allah razı olsun sizden.SELAM ve dua ile
hosgeldin üyeliğin hayırlı olsun kardeşim senin içinde okuruz sen n,yetini tam olarak yaz 1. sayfadaki listemize eklerim seni olurmu kardeşim hayırlı aksamlarablacım bende yeni katıldım bu islami siteye allah hepinizden razıolsun bende istiyorum zorlu dünya yolun daki bütün sıkıntılarım için ablacım benide bilgilendirirseniz çok mutlu olurum rabbime emanet olun SELAM VE DUA İLE.
selamün aleyküm lütfen biriniz bana yardım etsin.TAHA isimli kardeşimize tefriciye okudum ama sanırım yanlış yerde olduğu için onu bulamadım.ne yapabilirim.ALLAH razı olsun.