Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (2 Kullanıcı)

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili burcu kardeşim;
selamün aleyküm;benimde ihtiyacım var ama benim vaktim biraz kısıtlı eylül 7 gibi boşanıyorum.dileğim kızımın bana verilmesi (13 yaşında),firmamın antalyada çalışma isteğimi kabul etmesi yani rızkımın devam etmesi.okullar açılmadan vaktim daralıyor.sıra çok mudur bana da yetişebilir miyiz diye sorucaktım.bende hemen iştirak etmek istiyorum kardeşlerimiz için dualarımıza.allah'a emanet olun.
selam ve dua ile...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili burcu kardeşim;
selamün aleyküm;benimde ihtiyacım var ama benim vaktim biraz kısıtlı eylül 7 gibi boşanıyorum.dileğim kızımın bana verilmesi (13 yaşında),firmamın antalyada çalışma isteğimi kabul etmesi yani rızkımın devam etmesi.okullar açılmadan vaktim daralıyor.sıra çok mudur bana da yetişebilir miyiz diye sorucaktım.bende hemen iştirak etmek istiyorum kardeşlerimiz için dualarımıza.allah'a emanet olun.
selam ve dua ile...

Ve AleykumSelam kardeşim,
Şimdi Allahın izniyle hatun kardeşimize okuyacağız,burcum listeyi hazırlayacak inş.onun ardından birkardeşimiz var,ardından size okuruz inş.Merak etmeyin Allahın izni,kardeşlerimizin desteği ile yetişir inş.
Selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

_Hatun_

Kayıtlı Kullanıcı
Hanife ablacım sıra bana gelmeden niyetimi yenileyebilirmiyim? yine bebeğimin sağlıklı sıhahtli doğması İnşallah ve Aile saatedi muhabbeti ve birde anne babamın kardeşlerimin ailemin sağlığı sıhhati için.. Annem o adını yazmak istemediğim hastalıkdan gecirdi ve Rabbim korusun tekrarından.cok korkuyorum ve onun içinde niyet etmek istiyorum.Cok karısık olmadı inşallah niyetim.Raibbim kabul etsin İnşallah.

Allahın izni ile sıra bende sanırım.niyetimi yazayım ben.cok acil kişi varsa gene alabilirim benden önce.Allah razı olsun hepinizden.Başla rbaşlamaz bende alayım.

_Hatun_

Kayıtlı Kullanıcı
Listeye bir kişi daha ekleyebilirmiyiz ? en sonuna.Bir ablam, arkadasım var eşi ile sorunları var hatta sanırım boşanma aşamasında.Eşini cok seviyor eşi cok asi :S cocuklaırna karşı ve ona karsı.Ailenin bütünşüğü için Tefriciye cekermiyiz? Arkadasımın adı İNCİ.Eğer mümkündür derseniz cevap yazın lutfen değilsede cevap yazın lütfen :) Allah razı olsun.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar sıradaki arkadaşımız Hatun
Niyeti : bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmesi aile saadeti annesinin ve babasının ve ailesinin bütün hastalıklarının şifa bulması ve butun dualarının kabul olması için
Tefricye listemiz
hanife abla : 100 (okundu)+500
Sehu . : 60

toplam : 660
Kalan : 3784

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hatun kardeşim niyetin bumuydu canım ben böyle anladım eğer eksiğim varsa duzeltebilirim

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili hanife deniz kardeşim;
allah sizlerden razı olsun,lütfen bana ne zaman kardeşlerimiz için sırayla başlayacağımızı yazarsanız hemen iştirak edeceğim.bu ay sonuna kadar yetişebileceğime bir kez daha inandım canım kardeşim.ben niyetimi ne zaman yazayım acaba? sıra gelince mi yazayım?
hepiniz allah'a emanet olunuz.
selam ve dua ile...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
allah sizlerden razı olsun,lütfen bana ne zaman kardeşlerimiz için sırayla başlayacağımızı yazarsanız hemen iştirak edeceğim.bu ay sonuna kadar yetişebileceğime bir kez daha inandım canım kardeşim.ben niyetimi ne zaman yazayım acaba? sıra gelince mi yazayım?
selam ve dua ile...

canım kardeşim niyetini tabi yazabilirsin emin ol yetişticeğiz senin tefirciyeni ben listeyi duzenleyeceğim şimdi seninkinide eklerim oraya

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
selam ve dua ile...

aLLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN,BİZ SÜREKLİ OKUYORUZ,ŞUAN KARDEŞİM LİSTEYİ YAPTI,hATUN KARDEŞİMİZE BAŞLADIK,siz ne kadar okuyabilirsiniz onu söyleyin ,listeye isminizle ekleriz,aldığınız bittiğinde okudum,şu kadar daha okuyacağım da diyebilirsiniz,Allahın izniyle ay sonuna sizinkide yetişir,
Selam ve Dua ile
----------

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Listeye bir kişi daha ekleyebilirmiyiz ? en sonuna.Bir ablam, arkadasım var eşi ile sorunları var hatta sanırım boşanma aşamasında.Eşini cok seviyor eşi cok asi :S cocuklaırna karşı ve ona karsı.Ailenin bütünşüğü için Tefriciye cekermiyiz? Arkadasımın adı İNCİ.Eğer mümkündür derseniz cevap yazın lutfen değilsede cevap yazın lütfen :) Allah razı olsun.

canım tabi ekleybilirz listeye niyetini tam yazarsan onuda sıraya alayım olurmu

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı

Tamam canım listeye ekliyorum.
----------

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
hemen şimdi başlıyorum hatun kardeşimiz için 500 tefriciyeyi alıyorum.bitince bildiricem,gene alacağımı yazarım canım kardeşim.
kusura bakmayın gözyaşlarımı tutamıyorum da yanlış yazarsam.benim niyetimde şu:
hayırısıyla boşanıp düşman olmadan; kızım bende ayrılmadan şu andaki ekmek kapım olan firmamda devam ederek rısk kapımın devamı,yalnız yaşayacağım ve çocuum okulu-dersanesi-rıskı için olan borçlarımın bir vesileyle bir an önce bitmesi,firmamda çok başarılı olup,iyi derecelere girmektir.
şimdiden hepinizden o yüce allah'ım razı olsun.

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
gideceğim yer antalya,kızkardeşimle ev bulup yerleşicezde.birde allah'ım hidayetini üstümüzden eksik etmesin,doğru yolundan ayırmasın bizleri.
selam ve dua ile...inşallah hakim kızımı bana versin nolur.

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
niyetim:
- hakimin kızımın velayetini bana vermesi,
-halen çalıştığım firmamda işimin antalya ilinde derecelere girerek başarılıyla devam etmesi,terfi alarak,
-varolan borçlarımın bir vesileyle en yakın zamanda sona ermesi,
-allah'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi kızımla,kardeşimle,anamın babamın sağlığıyla AMİN.
allah razı olsun şimdiden.
birde ben hatun kardeşimiz için başladım 500 aldım.
selam ve dua ile...

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
hemen şimdi başlıyorum hatun kardeşimiz için 500 tefriciyeyi alıyorum.bitince bildiricem,gene alacağımı yazarım canım kardeşim.
kusura bakmayın gözyaşlarımı tutamıyorum da yanlış yazarsam.benim niyetimde şu:
hayırısıyla boşanıp düşman olmadan; kızım bende ayrılmadan şu andaki ekmek kapım olan firmamda devam ederek rısk kapımın devamı,yalnız yaşayacağım ve çocuum okulu-dersanesi-rıskı için olan borçlarımın bir vesileyle bir an önce bitmesi,firmamda çok başarılı olup,iyi derecelere girmektir.
şimdiden hepinizden o yüce allah'ım razı olsun.

gideceğim yer antalya,kızkardeşimle ev bulup yerleşicezde.birde allah'ım hidayetini üstümüzden eksik etmesin,doğru yolundan ayırmasın bizleri.
selam ve dua ile...inşallah hakim kızımı bana versin nolur.

niyetim:
- hakimin kızımın velayetini bana vermesi,
-halen çalıştığım firmamda işimin antalya ilinde derecelere girerek başarılıyla devam etmesi,terfi alarak,
-varolan borçlarımın bir vesileyle en yakın zamanda sona ermesi,
-allah'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi kızımla,kardeşimle,anamın babamın sağlığıyla AMİN.
allah razı olsun şimdiden.
birde ben hatun kardeşimiz için başladım 500 aldım.
selam ve dua ile...
hanife ablamız gelince ekleyecektir inşALLAH listeye.
Rabbimiz yardımcınız olsun inşALLAH.
antalya merkeze mi geleceksin nasip olursa?

kalbiminurlandır

okunan kişi : Hatun
Niyeti : bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmesi aile saadeti annesinin ve babasının ve ailesinin bütün hastalıklarının şifa bulması ve butun dualarının kabul olması için

4444 tefriciye

elifimbenim............500
atris......................500
hanife abla............100 (okundu)+500
Sehu..................... 60
didmer....................200 (okundu )+300

toplam : 2 .160
Kalan : 2.284

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim;
ben antalyayı pek bilmem ama kızkardeşim 5 senedir orda, ordada okudu zaten.ev aradığımız yer yine onun oturduğu öğretmenevleri,arapsuyu,konyaaltı gibi isimler diyor.merkez oluyor tabi sanırım.allah'ımın izniyle 24 eylülde okul açılmadan gitmeliyiz ki kızımla okulu oda ortason bu sene kayıt işlerini yaptırıcam daha, kardeşim.

kalbiminurlandır

selamün aleyküm kardeşim;
ben antalyayı pek bilmem ama kızkardeşim 5 senedir orda, ordada okudu zaten.ev aradığımız yer yine onun oturduğu öğretmenevleri,arapsuyu,konyaaltı gibi isimler diyor.merkez oluyor tabi sanırım.allah'ımın izniyle 24 eylülde okul açılmadan gitmeliyiz ki kızımla okulu oda ortason bu sene kayıt işlerini yaptırıcam daha, kardeşim.

VEALEYKUMSELAM değerli ablamız.
evet merkez oluyo .
akdeniz üni. civarı. inşALLAH hayırlısı olsun hakkınızda

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
aminnn canım kardeşim,hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah

didmer

Kayıtlı Kullanıcı
hatun kardeşimiz için 200 okudum,eklerseniz sevinirim.
500 demiştim kalan 300 içinde okuyup bilgi vericem.
selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt