ozlemcuneyt
Kayıtlı Kullanıcı
tekdileğimkardeşim okunanı yanlış yazmışsın , kalanı doğru yazmışsın doğrusunu aşağıya ekliyorum
ÖZLEM CÜNEYT
ALLAH razı olsun hanife kardeşim konuyu sen başlatmışsın listeyi sen hazırlıyormuşsun yeni gördüm inan çok mutlu oldum listeye ekleneceğim için ilk kez nasip olacak 4444 tefriciye sendende okuyacak olan bütün din kardeşlerimdende ALLAH razı olsun
niyetim : sevdiğim insan cüneyt çiftçinin bana yaptığı haksızlığı anlayıp vicdan azabı çekip af dilemesi kalbine gönlüne ALLAH korkusunun doğması ıslah olması , kalbinde yeniden sevgimi yaşaması.
elifimbenim............500
hatug.....................500
SEHÜ.....................400(okundu)
mir_erhan..............50 (okundu)
deniz yıldızı............50+100
atris......................144 + 500
1_yudumdua..........250 (okundu) +200
hafız kız................100
gülseyma..............100 (okundu)
serap.....................30
kalbiminurlandır.....100
tek_dileğim..........20(okundu)
okunan .......3.044
kalan...........1.400
okuyan bütün kardeşlerimden ALLAHü teala bin kere razı olsun kablerindeki gönül muradını nasip etsin
ÖZLEM CÜNEYT
ALLAH razı olsun hanife kardeşim konuyu sen başlatmışsın listeyi sen hazırlıyormuşsun yeni gördüm inan çok mutlu oldum listeye ekleneceğim için ilk kez nasip olacak 4444 tefriciye sendende okuyacak olan bütün din kardeşlerimdende ALLAH razı olsun
niyetim : sevdiğim insan cüneyt çiftçinin bana yaptığı haksızlığı anlayıp vicdan azabı çekip af dilemesi kalbine gönlüne ALLAH korkusunun doğması ıslah olması , kalbinde yeniden sevgimi yaşaması.
elifimbenim............500
hatug.....................500
SEHÜ.....................400(okundu)
mir_erhan..............50 (okundu)
deniz yıldızı............50+100
atris......................144 + 500
1_yudumdua..........250 (okundu) +200
hafız kız................100
gülseyma..............100 (okundu)
serap.....................30
kalbiminurlandır.....100
tek_dileğim..........20(okundu)
okunan .......3.044
kalan...........1.400
okuyan bütün kardeşlerimden ALLAHü teala bin kere razı olsun kablerindeki gönül muradını nasip etsin