Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖZLEM CÜNEYT ALLAH razı olsun hanife kardeşim konuyu sen başlatmışsın listeyi sen hazırlıyormuşsun yeni gördüm inan çok mutlu oldum listeye ekleneceğim için ilk kez nasip olacak 4444 tefriciye sendende okuyacak olan bütün din kardeşlerimdende ALLAH razı olsun niyetim : sevdiğim insan cüneyt çiftçinin bana yaptığı haksızlığı anlayıp vicdan azabı çekip af dilemesi kalbine gönlüne ALLAH korkusunun doğması ıslah olması , kalbinde yeniden sevgimi yaşaması
ÖZLEM CÜNEYT
ALLAH razı olsun hanife kardeşim konuyu sen başlatmışsın listeyi sen hazırlıyormuşsun yeni gördüm inan çok mutlu oldum listeye ekleneceğim için ilk kez nasip olacak 4444 tefriciye sendende okuyacak olan bütün din kardeşlerimdende ALLAH razı olsun niyetim : sevdiğim insan cüneyt çiftçinin bana yaptığı haksızlığı anlayıp vicdan azabı çekip af dilemesi kalbine gönlüne ALLAH korkusunun doğması ıslah olması , kalbinde yeniden sevgimi yaşaması
ÖZLEM CÜNEYT ALLAH razı olsun hanife kardeşim konuyu sen başlatmışsın listeyi sen hazırlıyormuşsun yeni gördüm inan çok mutlu oldum listeye ekleneceğim için ilk kez nasip olacak 4444 tefriciye sendende okuyacak olan bütün din kardeşlerimdende ALLAH razı olsun niyetim : sevdiğim insan cüneyt çiftçinin bana yaptığı haksızlığı anlayıp vicdan azabı çekip af dilemesi kalbine gönlüne ALLAH korkusunun doğması ıslah olması , kalbinde yeniden sevgimi yaşaması
ÖZLEM CÜNEYT
ALLAH razı olsun hanife kardeşim konuyu sen başlatmışsın listeyi sen hazırlıyormuşsun yeni gördüm inan çok mutlu oldum listeye ekleneceğim için ilk kez nasip olacak 4444 tefriciye sendende okuyacak olan bütün din kardeşlerimdende ALLAH razı olsun niyetim : sevdiğim insan cüneyt çiftçinin bana yaptığı haksızlığı anlayıp vicdan azabı çekip af dilemesi kalbine gönlüne ALLAH korkusunun doğması ıslah olması , kalbinde yeniden sevgimi yaşaması
arkadaşlar SEHÜ kardeşimizim adeti 500 değil 400 olacak en başta 100 okudum belki akşama doğru 100 daha okuyabilirim yazmıştı 200 yazdık ama sonra 100 tane okudum hayırlı akşamlar dediğinde 100 tane okuyabilirim dediğini okumuştu SEHÜ kardeşimiz 500 değil 400 adet okudu
ÖZLEM CÜNEYT
ALLAH razı olsun hanife kardeşim konuyu sen başlatmışsın listeyi sen hazırlıyormuşsun yeni gördüm inan çok mutlu oldum listeye ekleneceğim için ilk kez nasip olacak 4444 tefriciye sendende okuyacak olan bütün din kardeşlerimdende ALLAH razı olsun niyetim : sevdiğim insan cüneyt çiftçinin bana yaptığı haksızlığı anlayıp vicdan azabı çekip af dilemesi kalbine gönlüne ALLAH korkusunun doğması ıslah olması , kalbinde yeniden sevgimi yaşaması.