Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum arkadaşlar İllaki sevgi 'nin tefriciyesi var sırada hadi arkadaşlar bitirelim bu tefriciyeyide
okuyan okumayan herkesten razı olsun
Actıgı konuda niyetini anladıgım kadarıyla yazıyorum sizde bakarmısınız okonuya1. sayfasında dogrumu yazıyorum
Niyeti : arkadaşının eşinin eve dönmesi yuvasının bozulmaması ve bu yuvanın mutlu huzurlu birşekilde devam etmesi
LİSTE
Elifimbenim................500
hatice......................500
can kırıkları...............100

okunan.................1132
Kalan...................3312

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abla bende kardeşime 100 adet okuyayım okudukça yazarım.............rabbime emanet ol

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
amin abla sizlerden de.........bu arada özel mesaj atma gibi bir şey varmı size birşey danışcamda

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum arkadaşlar İllaki sevgi 'nin tefriciyesi var sırada hadi arkadaşlar bitirelim bu tefriciyeyide
Actıgı konuda niyetini anladıgım kadarıyla yazıyorum sizde bakarmısınız okonuya1. sayfasında dogrumu yazıyorum
Niyeti : arkadaşının eşinin eve dönmesi yuvasının bozulmaması ve bu yuvanın mutlu huzurlu birşekilde devam etmesi
LİSTE

okunan.................1132
Kalan...................3312

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende kardeşimiz için 30 adet okudum RABBİM kabul buyursun...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
LİSTE
DENİZ YILDIZI...........100
ZENCEFİL_1109...........30(OKUNDU)

okunan.................1262
Kalan...................3182

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ne olur kusura bakmayınne zamandır katılamıyorum.bir sıkıntım var hallolursa allahın izniyle hepinizle paylaşıcağım bir şey için koşturuyorum nete giremedim fazla aldıklarımı okudum hep ama arada bir sürü kardeşime okunmuş onları hep kaçırdım ne olur hepiniz hakkınızı helal edin.30 tane alıyım bende şimdi.ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım aklımdaydın hep.
giremediğinin farkındayım.
endişelenmiştim. tefriciyelere katılmıyorsun acaba sadece salavat mı okuyor. sonra da yazıp cıkıyor mu diye de dusundum.
İNŞALLAH içinde bulunduğun durumlar hayırdır
:H selam ve dua ile...

canımın içi hala aynı sorunlar devam ediyor ama RABBİM ev için bir şans tanıdı ev olursa düğünde olacak ama şimdide bankalarda sorun çıkıyor onun için koşturuyoruz bir yandanda iş görüşmeleri.sıkıntıdan çatlayacağımbir tanem.vardır bir hayrı bundada inşallah.arada bir girip çıkıyorum salavatta çok okumadım bu sıralar .nadir girdim 10 dakika felan sonra çıktım.bir daha yine ne zaman gierim belli deşl .sen nasılsınsözlün nasıl canım.ne olur o güzel dualarını eksik etme ALLAHA emanet ol

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
LİSTE
DENİZ YILDIZI...........100
ZENCEFİL_1109...........30(OKUNDU)

okunan.................1262
Kalan...................3182

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
burcum bende 30 tane almıştım hala okuyamadım ama eklersen canım.birazdan çıkabilirim çünkü.okundu yazabilirsin canım ona.ALLAHA emanet ol

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
ne olur kusura bakmayınne zamandır katılamıyorum.bir sıkıntım var hallolursa allahın izniyle hepinizle paylaşıcağım bir şey için koşturuyorum nete giremedim fazla aldıklarımı okudum hep ama arada bir sürü kardeşime okunmuş onları hep kaçırdım ne olur hepiniz hakkınızı helal edin.30 tane alıyım bende şimdi.allaha emanet olun

işlerin yoluna bir an önce girer inşallah serap abla senin yokluğun gerçektende fark ediliyor umarım mutlu haberlerinde gelir birn önce dualarımdasın.....allah'a emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt