kalbiminurlandır
Eposta Onaylanmamış Üyeler
burcu ablacım bana da 100 tane yazar mısın.
selametle :H
burcu ablacım bana da 100 tane yazar mısın.
esselamu aleyküm 50 tane okudum
Selamunaleyküm
Hayırlı Sabahlar
xxmpxx kardeşimiz için aldığım 250 adeti okudum RABBİM kabul buyursun...
Selam ve dua ile...
Selamünaleyküm
Hanife abla ve burcu kardeşim sizden bir ricam olacaktı. çalıştığım işyerindeki çaycı ablanın kız kardeşi var. adı Meryem. 15 yıllık evli. ilk hamileliği 14 yıl önce olmuş bebek doğmuş ancak 2 ay yaşamış, daha sonrada hep düşük yapmış. en son iki ay önce 4.5 aylık bebeği karnında öldü. bebek sahibi olmayı çok istiyorlar. bu kardeşimizi de tefriciye sırasına koyarsanız çok seviniriz. RABBİM hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...
Selam ve dua ile...
vealeykumselam ablacım
Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder inşALLAH
Rabbim yardım etsin .
amin.
selametle ablacım
Selamünaleyküm
Hanife abla ve burcu kardeşim sizden bir ricam olacaktı. çalıştığım işyerindeki çaycı ablanın kız kardeşi var. adı Meryem. 15 yıllık evli. ilk hamileliği 14 yıl önce olmuş bebek doğmuş ancak 2 ay yaşamış, daha sonrada hep düşük yapmış. en son iki ay önce 4.5 aylık bebeği karnında öldü. bebek sahibi olmayı çok istiyorlar. bu kardeşimizi de tefriciye sırasına koyarsanız çok seviniriz. RABBİM hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...
Selam ve dua ile...
ve Aleykum selam filiz kardeşim tabi okuruz o kardeşimizede ...Listemize alalım kardeşimizi...
Rabbim onlara en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin
filiz kardeşim Allah senden razı olsun bu kardeşimiz çok zorluklar çekmiş üzüldüm çok zor bişey biliyorum. bir yerde okumuştum not almıştım : hamile kadının eşi, kadının karnına elini koyar 99 YA MÜBDİ okursa Allahın izniyle çocuk düşmez.Selamünaleyküm
Selam ve dua ile...