Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
desteğiniz bizimle herzaman
Rabbimde sizlerin yanında olsun
yüreğinin guzelliği taşmış kimin yardıma ihtiyaı varsa hemen koşan Canım Arkadaşımız Zencefil arkadaşımız için tefirciye başaltıyoruz
Niyeti :günahlarımın affedilmesi, RABBİMİN sevdiği razı olduğu kullarından olmak, eşimin namaz kılması ve hayırlı-sağlıklı bir evlat için. 2 cihan saadetini nahil olmak

Listemiz
Elifimbenim :.....................500
hatug...............................500
burcu...............................500
serab...............................200
hanife abla........................300
can kırıkları........................100(okundu)+100
cakdoc..............................144
kenzül arş..........................100
deniz yıldızı.........................100
tek dileğim..........................80(okundu)+250
zencefil_1109......................650
Leyla1................................100
NDYZLF...............................20(okundu)
*FİLİZ*...............................400
gülüm.se..............................130
mir erhan..............................50
Kalbimi nurlandır.....................100 (okudu)

okunan .............................4224
kalan ................................120Rabbim razı olsun sizlerden..

atris

Kayıtlı Kullanıcı
desteğiniz bizimle herzaman
Rabbimde sizlerin yanında olsun
yüreğinin guzelliği taşmış kimin yardıma ihtiyaı varsa hemen koşan Canım Arkadaşımız Zencefil arkadaşımız için tefirciye başaltıyoruz
Niyeti :günahlarımın affedilmesi, RABBİMİN sevdiği razı olduğu kullarından olmak, eşimin namaz kılması ve hayırlı-sağlıklı bir evlat için. 2 cihan saadetini nahil olmak

Listemiz
Elifimbenim :.....................500
hatug...............................500
burcu...............................500
serab...............................200
hanife abla........................300
can kırıkları........................100(okundu)+100
cakdoc..............................144 (okundu)
kenzül arş..........................100
deniz yıldızı.........................100
tek dileğim..........................80(okundu)+250
zencefil_1109......................650
Leyla1................................100
NDYZLF...............................20(okundu)
*FİLİZ*...............................400 (okundu)
gülüm.se..............................130
mir erhan..............................50
Kalbimi nurlandır.....................100 (okudu)
atris.....................................120

okunan .............................4444
kalan ................................0Rabbim razı olsun sizlerden..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Dua kurdum,
Nasılsın,canım sanada tefriciye düşünüyoruz,acil durumun yoksa iki tane daha okuyup ardından sana bşlamayı düşünüyorum,bir aciliyet varsa ona göre hareket edeyim.
Allah razı olsun,Efendimiz şefeatcin,melekler duacın olsun inş.
Selam ve Dua ile

atris

Kayıtlı Kullanıcı
yok ablacım acıl durum sen devam et bu arada ıyıyım hamdolsun sen nasılsın

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Kardeşlerim,
Hiç hız kesmeden,sitemizin emektarlarından,birçok güzelliğe imza atmış emek vermiş,kardeşimiz için okuyacağız inş.
Selam ve Dua ile

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
HANİFE ABLACIM BENİ DE LİSTEYE EKLEYEBİLİR MİSİN.

niyetim, babamın tez zamanda sağlığına kavuşması. zararın eşiğine geldik. ama babam hala vazgeçmiyor luzumsuz şeylerden. bazen konuşamıyor. dün akşam kiracılarımız ocakta yemek unutup cıkmışlar . sonra da babamı aradılar bizde anahtar var dıye.. kapatmamız için. ama babamın agzını kım nasıl bagladıysa . anneme sadece evın anahtarını bul getır dedi. annem dıyo noldu. nerdeyse bul getır tüpün üstünde patates varmış diyo. şimdi siz anlarmısınız bu cumleden EVİN Bİ YANGINA KURBAN GİTMEK ÜZRE OLDUGUNU, HAYIR.
ben de dedim anne soru sormayı bırak eve koş ev yanıyo dedim de oyle anlaşıldı hersey. allah rızası için ablacım, babam için okuyabılırmıyız. cok kotu durumda babam. yardımınıza ihtiyacım var.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rızası için,LEYLA kardeşimizin sıkıntılarının giderilmesi,hayırlı iş,hayırlı eş,hayırlı evlatlar nasibolması,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefeatine nail olması için

4444 TEFRİCİYE

.................LİSTE......................

atris....................................
elifimbenim..........................500
hatug.................................500
hanife deniz.........................100
kalbiminurlandır......................144

OKUNAN
KALAN

Allah hepinizden razı olsun,Efendimiz şefeatciniz,melekler duacınız olsun inş.

kalbiminurlandır

leyla abla için 144 tane de ben okuyacağım hanife ablacım.
selametle kalın.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı

niyetim, babamın tez zamanda sağlığına kavuşması. zararın eşiğine geldik. ama babam hala vazgeçmiyor luzumsuz şeylerden. bazen konuşamıyor. dün akşam kiracılarımız ocakta yemek unutup cıkmışlar . sonra da babamı aradılar bizde anahtar var dıye.. kapatmamız için. ama babamın agzını kım nasıl bagladıysa . anneme sadece evın anahtarını bul getır dedi. annem dıyo noldu. nerdeyse bul getır tüpün üstünde patates varmış diyo. şimdi siz anlarmısınız bu cumleden EVİN Bİ YANGINA KURBAN GİTMEK ÜZRE OLDUGUNU, HAYIR.
ben de dedim anne soru sormayı bırak eve koş ev yanıyo dedim de oyle anlaşıldı hersey. allah rızası için ablacım, babam için okuyabılırmıyız. cok kotu durumda babam. yardımınıza ihtiyacım var.

Canım,inş.keşke biraz önce yazmış olsaydın,ama olsun niyetlenmek başlamak gibidir,nasıl olsa çabuk okunuyor,en kısa zamanda okuruz inş.canım yemeklere,çaya,suya Ayetel kürsi,felak nas okuyup içirin,cin suresi,inş. RABBİM şifa verir.
Selam ve Dua ile

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım hanife abla isteğini okumustur İnşallah bu niyetin için okuyacağız canım
Rabbim acil şifa versin babamıza

kalbiminurlandır

Canım,inş.keşke biraz önce yazmış olsaydın,ama olsun niyetlenmek başlamak gibidir,nasıl olsa çabuk okunuyor,en kısa zamanda okuruz inş.canım yemeklere,çaya,suya Ayetel kürsi,felak nas okuyup içirin,cin suresi,inş. RABBİM şifa verir.
Selam ve Dua ile
ALLAH CC RAZI OLSUN ABLACIM. YENİ GİRDİM SİTEYE HEMEN YAZDIM AMA KISMET DEĞİLMİŞ. RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ.
SAĞOLASIN. selametle

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH rızası için,LEYLA kardeşimizin sıkıntılarının giderilmesi,hayırlı iş,hayırlı eş,hayırlı evlatlar nasibolması,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefeatine nail olması için

4444 TEFRİCİYE

.................LİSTE......................

atris..................................500
elifimbenim..........................500
hatug.................................500
hanife deniz.........................100
kalbiminurlandır......................144

OKUNAN................................1.744
KALAN...................................2.700

ALLAH hepinizden razı olsun,Efendimiz şefeatciniz,melekler duacınız olsun inş.

kalbiminurlandır

canım hanife abla isteğini okumustur İnşallah bu niyetin için okuyacağız canım
Rabbim acil şifa versin babamıza
burcu ablacım leyla abla için başlamış olduk.
değiştirmeyelim artık. daha sonra olur inşALLAH
amin Rabbim tez vakitte sağlık hidayet verir inşALLAH.
bütün umudumu kaybetmek üzereyim artık ablacım. ağlıyorum şimdi cok zor durumda kaldım .
dün sohbet dinliyorduk annemle tvde. gecen hafta da denk geldi babam sohbet dinlediğimiz ana. ve bize dedi ki , nedir bu böyle son günlerde müslümanlığınız mı tuttu?
ALLAHIM dedim YA SABR. ölür müsün öldürür müsün. annemin neler soyledıgını sız tahmın edersiniz artık. bız musluman degılmıydık de boyle konusuyorsun. sen dinsiz misin . başka dinden mısın dıye artık aklına ne glirse. ben de dedim baba agzından cıkanı kulagın işitsin.
Rabbim şifa versin , ablacım vallahi Ya Sabr diye diye zor ayakta duruyorum

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH CC RAZI OLSUN ABLACIM. YENİ GİRDİM SİTEYE HEMEN YAZDIM AMA KISMET DEĞİLMİŞ. RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ.
SAĞOLASIN. selametle

Vardır bunda da bir hayır elbet,inş. bir hafta içinde baba içinde okuruz.Sen niyetini yazacakmısın,Kardeşimizin niyeti üzere mi diyelim.
Selam ve Dua ile

Canım,leylanın bitsin hemen seninkini güncelleyeceğiz inş.

kalbiminurlandır

inşALLAH ablacım ALLAH CC RAZI OLSUN SİZLERDEN.

ablacım niyetim, babamın tez vakitte şifa bulması, dinine bağlı bir kul olması, ailemize düzen gelmesi, üstümüzdeki büyü veya nazarın kalkması inşALLAH

-----------------
ablacım bana 500 tane yazar mısınız babam için okumaya başladığımızda. belki başlangıcına denk gelemem.

rüksal

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm yigenim icin okulmusunuz

cemre34

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler kardeşlerim;
bu siteye yeni üyeyim.Salatı tefriciye duasını biliyorum.daha önce çok kez tek başıma okumuştum.şimdi yine okumak istiyorum ama kafam okadar karışık ki.uzun zamandır işsizim.çalmadığım kapı kalmadı ve şuanda çocuk bakıcılığı yapıyorum.önlisans olarak kpss girdim ve çok yüksek bir puan aldım.sadece ailemin bulunduğu şehri istiyorum.çünkü benim onlara hem maddi hem de manevi olarak destek olmam gerek.yakın bir zaman da memur alımı olacak ama nezman bilmiyorum.sıkıntılı bir dönemdeyim .kafam gerçekten çok karışık.Sizden ricam Allah rızası için benim içi de salatı tefriciye duasını okumanızı istiyorum .ne olur duanızı esirgemeyin.inanıyorum ki bir dualarım kabul oluyor.ne olur kardeşlerim bende hayırlısı ile devlet dairesinde çalışmak ve aileme destek olmak istiyorum .yardım edin bana.duanızı esirgemeyin.
merhaba hanife abla.sırada daha çok kişi var mı ablacığım?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt