100 tanede ben alayim.. ismet amcanin hikayesi beni cok etkiledi ..rabbim tez zamanda selamete cikarsin insallah
![]()
evet canım bende cok kötü oldum ilk okudugumda
100 tanede ben alayim.. ismet amcanin hikayesi beni cok etkiledi ..rabbim tez zamanda selamete cikarsin insallah
![]()
Selamun Aleyküm
dedemiz için aldığım 50 tefriciyeyi okudum. Allah c.c kabul etsin
hayırlı geceler kardeşlerim;
bu siteye yeni üyeyim.Salatı tefriciye duasını biliyorum.daha önce çok kez tek başıma okumuştum.şimdi yine okumak istiyorum ama kafam okadar karışık ki.uzun zamandır işsizim.çalmadığım kapı kalmadı ve şuanda çocuk bakıcılığı yapıyorum.önlisans olarak kpss girdim ve çok yüksek bir puan aldım.sadece ailemin bulunduğu şehri istiyorum.çünkü benim onlara hem maddi hem de manevi olarak destek olmam gerek.yakın bir zaman da memur alımı olacak ama nezman bilmiyorum.sıkıntılı bir dönemdeyim .kafam gerçekten çok karışık.Sizden ricam Allah rızası için benim içi de salatı tefriciye duasını okumanızı istiyorum .ne olur duanızı esirgemeyin.inanıyorum ki bir dualarım kabul oluyor.ne olur kardeşlerim bende hayırlısı ile devlet dairesinde çalışmak ve aileme destek olmak istiyorum .yardım edin bana.duanızı esirgemeyin.