canım bende şimdilik 50 tane alıyım daha diğer kardeşimiz için olan tefriciyede bitmedi çünkü.okuyunca tekrar alırım canım.gelen giden çok ondan yetişemiyorum malesef konulara.ALLAHA emanet ol
Aleykum Selam kardeşim,
Allah razı olsun,melekler duacın olsun inş.Evet canım okuyabiliyoruz.
Selam ve Dua ile
Ve Aleykum selam canım okunur diye biliyorum cunku salavattır oda sorularla islama baktım ordada okunur diye cevap vermiş hocalarımız
canım sağolasın
acaba abdest alıp mı okumak gerekiyor
hayır canım, normal zamanda da abdest grekmiyor,tabiki abdestli olursa güzel olur,canım bu durumda abdest almana gerek yok
canım kardeşim durumunuza cok üzüldük amcamız için İnşallah okuyacağız diğer arkadaşlarımızın yardımıyla konumuzu lutfen takip edin olurmuBurcu Kardesim, sana ozelden yazamadim, nedense sistem kimseye ozel mesaj atmama izin vermiyor. konuyu kirletiyorsam simdiden ozur dilerim.
Tefriciye grubundan ricam, cok darda olan 78 yasindaki bir amca icin okumaniz olacakti. Ne yazikki dolandirilmis ve elinden oturdugu evi dahil neyi varsa bir omur biriktirdigi gitmis durumda. Arkadaslarindan aldigi borcla yasiyor. Mahkemeleri devam ediyor. Bu olay onu cok yiprattigi icin cok hastalandi, ama ne yazikki 2 aydir aldigi ilaclar fayda etmiyor. bir turlu iyilesemedi. Gucten dustugu icin dua dahi okumakta zorlaniyor. bunu ona yapanlarda hic utanmadan baska zulumlere devam ediyor, gece yarisi telefonlarla huzursuz ediyor, olumle tehdit ediyorlar.
Allah rizasi icin , Ismet amcanin dertlerinden azadi, mahkemelerini hayirlisiyla kazanip, maddi ve manevi kayiplarini geri almasi, Sagliginin yerine gelmesi icin, Bu duruma dusuren dusmanlarinin ona bir daha zarar vermemesi icin Allah rizasi icin 4444 Tefriciye okur musunuz?
Okuyandan da okumayandan da Allah Razi olsun. Dusmanlarina irak Rabbime ve sevdiklerine yakin olsun.
Amin
ve aleyna aleyküm selam hayırlı cumlarSelamun Aleykum arkadaşlar buseferde dularımızı sitemizin guzel yurekli Ablalarımızdan
Afranur ablamıza yollayalım olurmu Ablamız cok skıntılı gunler geçiriyormuş onun için başlatıyorum tefriciyemizi Niyetini başka bir arkadaşımızın konusuna yazmıstı ordan alıp duzenledim
NİYETİ : Afranur ablanın kendisinin ve ailesinin içinde bulundugu sıkıntıdan bir an önce feraha cıkması abisinin borclarnı ödeyip devamlı bereketli hayırlı bir iş sağlaması ve hayra sevk olması iiki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine nail olması için
4444 TEFRİCİYE AFRANUR ABLAMIZ İÇİN
..............................LİSTE..............
elifimbenim...............500
hanife abla...............500
burcu .....................100
Can Kırıkları...............100
cakdoc.......................44(okundu)
sıla1...........................10(okundu)+90
filiz............................50 (okundu)
erhan.........................200
gülümse......................100
denizyıldızı...................100
şahinali.........................50
serap8191......................50
mine35...........................50
sevinç(arkadaşım)...........150(okundu)
okunan ...............2.094
Kalan : ...............2.350
ALLAH hepinizden razı olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarınıza kefaret,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine vesile olsun,Melekler duacınız olsun inş.
Selamun Aleykum arkadaşlar buseferde dularımızı sitemizin guzel yurekli Ablalarımızdan
Afranur ablamıza yollayalım olurmu Ablamız cok skıntılı gunler geçiriyormuş onun için başlatıyorum tefriciyemizi Niyetini başka bir arkadaşımızın konusuna yazmıstı ordan alıp duzenledim
NİYETİ : Afranur ablanın kendisinin ve ailesinin içinde bulundugu sıkıntıdan bir an önce feraha cıkması abisinin borclarnı ödeyip devamlı bereketli hayırlı bir iş sağlaması ve hayra sevk olması iiki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine nail olması için
4444 TEFRİCİYE AFRANUR ABLAMIZ İÇİN
..............................LİSTE..............
burcu ...................100
okunan ...............100
Kalan : ................4344