hanife deniz
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar buseferde dularımızı sitemizin guzel yurekli Ablalarımızdan
Afranur ablamıza yollayalım olurmu Ablamız cok skıntılı gunler geçiriyormuş onun için başlatıyorum tefriciyemizi Niyetini başka bir arkadaşımızın konusuna yazmıstı ordan alıp duzenledim
NİYETİ : Afranur ablanın kendisinin ve ailesinin içinde bulundugu sıkıntıdan bir an önce feraha cıkması abisinin borclarnı ödeyip devamlı bereketli hayırlı bir iş sağlaması ve hayra sevk olması iiki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine nail olması için
4444 TEFRİCİYE AFRANUR ABLAMIZ İÇİN
..............................LİSTE..............
elifimbenim...............500
hanife abla...............500
burcu .....................100
Can Kırıkları...............100
okunan ...............1200
Kalan : ...............3244
Allah hepinizden razı olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarınıza kefaret,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine vesile olsun,Melekler duacınız olsun inş.
NİYETİ : Afranur ablanın kendisinin ve ailesinin içinde bulundugu sıkıntıdan bir an önce feraha cıkması abisinin borclarnı ödeyip devamlı bereketli hayırlı bir iş sağlaması ve hayra sevk olması iiki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine nail olması için
4444 TEFRİCİYE AFRANUR ABLAMIZ İÇİN
..............................LİSTE..............
elifimbenim...............500
hanife abla...............500
burcu .....................100
Can Kırıkları...............100
okunan ...............1200
Kalan : ...............3244
Allah hepinizden razı olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarınıza kefaret,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine vesile olsun,Melekler duacınız olsun inş.