Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım kardeşimiz için bende 150 tane aldım.kendim için aldıklarımı okudum 250yi.gelen giden varda ablam ancak bakabildim kusura bakma lütfen.ALLAHA emanet ol

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
ALLAH rızası için,Kardeşimiz mir_erhan'ın hertürlü sıkıntısının,giderilmesi,dertlerine deva hastalıklarına şifa,borçlarına edalar icin,iki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine nail olması,gönlünün muradının hayırlısıyla olması için.

4444 TEFRİCİYE

......................LİSTE..................

elifimbenim..............................500
hanife deniz............................100(okundu)+300
tek_dileğim.............................100
burcu.................................... 300(okundu)+100 +150
denizyıldızı..............................100(okun du)+100
özlem.....................................100
can kırıkları..............................100
Ndyzlf......................................20(oku ndu)
hatug.....................................200(okun du)
*FİLİZ*...................................100(okun du)
mir_erhan................................300(okund u)+200
gülüm.se.................................100
binnur.....................................124(oku ndu)
kalbiminurlandır.......................100(okundu)
atris......................................900
cakdoc...................................100(okund u)
leyla.......................................100
descartes_83............................100
serap.......................................150
OKUNAN...............................4.444
KALAN.................................. .0
ALLAH hepinizden razı olsun,melekler duacınız olsun inşALLAH

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah razı olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarına kefaret,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine vesile olsun,melekler duacın olsun inş.
Kardeşim,belli bir zaman dilimin varmı,birde niyeti üzereme diyeyim,hepiniz gönül listemdesiniz,inş.okuyacağız.
Selam ve dua ile

AMİN ablacım RABBİM senden de razı olsun ben serap kardeşim için aldığım tefriciyeyi okudum.ablacım belli bir zaman dilimi yok sen nasıl sıraya koyarsan birde niyetimin hayırlısıyla kabul olması için diyelim ablacım ALLAH a emanet ol:)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN ablacım RABBİM senden de razı olsun ben serap kardeşim için aldığım tefriciyeyi okudum.ablacım belli bir zaman dilimi yok sen nasıl sıraya koyarsan birde niyetimin hayırlısıyla kabul olması için diyelim ablacım ALLAH a emanet ol:)

Canım,acilmi,onu söyle ona göre başlayım,canım cevap bekliyorum

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı akşamlar hanife abla....ben serap ablam ve mir_erhan kardeşim için aldıklarımı okudum rabbim kabul etsin...
.......yeni listeyi ne zaman yapcaksınız arkadaşım için de yazmıştım bilmem fark ettiniz mi.....selametle rabbime emanet

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
can kırıkları listeyi ben acacağım arkadaşının ne durumu vardı bir hatırlatırmısın canım acileyete göre ayarlıyoruzda :(

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
..günahlarının affı sevdiğiyle tez zamanda kavuşup evlenmesi ve sevdiğiyle umreye ve hacca gitmesi...ALLAH'a layık bir kul olup rızasını almak,işlerinin hayırlı olması ve tüm sıkıntıların gitmesi....arkadaşım sitede üye adı xxmpxx fazla giremiyo işten dolayı onuda listeye eklersen sevinirim abla....ALLAH'a emanet ol

SİZ NASIL UYGUN GÖRÜRSENİZ ABLA

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
can kırıkları kardeşim o arkadaşımızı alalım listeye şimdi cok acil duaya ihtiyacı olan bir ablamız var onun için açmak istyoruz olurmu hanife ablayla konustum şimdi

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar buseferde dularımızı sitemizin guzel yurekli Ablalarımızdan
Afranur ablamıza yollayalım olurmu Ablamız cok skıntılı gunler geçiriyormuş onun için başlatıyorum tefriciyemizi Niyetini başka bir arkadaşımızın konusuna yazmıstı ordan alıp duzenledim
NİYETİ : Afranur ablanın kendisinin ve ailesinin içinde bulundugu sıkıntıdan bir an önce feraha cıkması abisinin borclarnı ödeyip devamlı bereketli hayırlı bir iş sağlaması ve hayra sevk olması iiki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine nail olması için

4444 TEFRİCİYE AFRANUR ABLAMIZ İÇİN

..............................LİSTE..............

burcu ...................100

okunan ...............100
Kalan : ................4344

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
canım,500 de ben okuyayım inş.500 de elifimbenim kardeşime yazıyoruz her tefriciyede.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar buseferde dularımızı sitemizin guzel yurekli Ablalarımızdan
Afranur ablamıza yollayalım olurmu Ablamız cok skıntılı gunler geçiriyormuş onun için başlatıyorum tefriciyemizi Niyetini başka bir arkadaşımızın konusuna yazmıstı ordan alıp duzenledim
NİYETİ : Afranur ablanın kendisinin ve ailesinin içinde bulundugu sıkıntıdan bir an önce feraha cıkması abisinin borclarnı ödeyip devamlı bereketli hayırlı bir iş sağlaması ve hayra sevk olması iiki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine nail olması için

4444 TEFRİCİYE AFRANUR ABLAMIZ İÇİN

..............................LİSTE..............

elifimbenim...............500
hanife abla...............500
burcu .....................100

okunan ...............1100
Kalan : ...............3344

portakal cicegi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.
ben de okuya okuya ezberledim.
sayı önemli değil.istediğin kadar okuyabilirsin.1-2 hiç önemli değil.
Hangimizin duasının kabul olacağı hiç belli olmaz.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.
Hayırlı akşamlar..

aleyküm selam kardesim,

evet sadece Rabbim bilir hangimizin duasi kabul olacagini, insALLAH ezberlerim
bana duayi yazabilirmisn
hayirli aksamlar

Kevser313

Kayıtlı Kullanıcı
Tefriciye Ricasi

Tefriciye Ricasi

Burcu Kardesim, sana ozelden yazamadim, nedense sistem kimseye ozel mesaj atmama izin vermiyor. konuyu kirletiyorsam simdiden ozur dilerim.
Tefriciye grubundan ricam, cok darda olan 78 yasindaki bir amca icin okumaniz olacakti. Ne yazikki dolandirilmis ve elinden oturdugu evi dahil neyi varsa bir omur biriktirdigi gitmis durumda. Arkadaslarindan aldigi borcla yasiyor. Mahkemeleri devam ediyor. Bu olay onu cok yiprattigi icin cok hastalandi, ama ne yazikki 2 aydir aldigi ilaclar fayda etmiyor. bir turlu iyilesemedi. Gucten dustugu icin dua dahi okumakta zorlaniyor. bunu ona yapanlarda hic utanmadan baska zulumlere devam ediyor, gece yarisi telefonlarla huzursuz ediyor, olumle tehdit ediyorlar.
Allah rizasi icin , Ismet amcanin dertlerinden azadi, mahkemelerini hayirlisiyla kazanip, maddi ve manevi kayiplarini geri almasi, Sagliginin yerine gelmesi icin, Bu duruma dusuren dusmanlarinin ona bir daha zarar vermemesi icin Allah rizasi icin 4444 Tefriciye okur musunuz?
Okuyandan da okumayandan da Allah Razi olsun. Dusmanlarina irak Rabbime ve sevdiklerine yakin olsun.
Amin

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardesim,

evet sadece Rabbim bilir hangimizin duasi kabul olacagini, insALLAH ezberlerim
bana duayi yazabilirmisn
hayirli aksamlar

Selamun aleyküm kardeşim.İnşaallah okudukça ezberlersin..

SALAT-I TEFRİCİYE
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

MEALİ"
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler burcu abla bende 100 adet alayım rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt