Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Kusura bakmayın,bazı kardeşlerimi tenzih ederek söylemek durumundayım,duası biten kardeşlerim her nedense bir daha buraya uğramıyor,sürekli konu açmak ve sadece kendi konularını takip etmekle meşkuller,bu nasıl bir anlayıştır anlayamıyor,anlayabileceğimide sanmıyorum,kendi duamız önemli de bizden sonraya kalan kardeşlerimizin ki ne olursa olsunmu,biz sıkıntıdan kurtulalım yeter mi diyoruz.Kusura bakmayın ama bizde bu anlayışa 'Kendine Müslüman' derler.
Unutmayalım,bir daha ihtiyacımız olmaz diye bir garantimiz yok.
Önce Allah rızasını,daha sonrada kendimiz kadar diğer kardeşlerimizin selametini istememiz gerekmez mi.
Lütfen bana her türlü eleştirilerinizi yapın.
ben bu siteye girdiğimde çok mutlu oldum,Rıza için birşeyler yapmak gerçekten çok güzel,ama gün geçtikçe malesef bazı durumlarda yanıldığımı,belkide şahsımla ilgili olmadığı halde günaha girdiğimi düşünüyorum.
En basitinden şuan tefriciye okuduğumuz kardeşim,herkesin duasında fazla fazla vardı,artık çalışıyor olmasına rağmen yinede oluyor,ne yazıkki bu köşede okuyan kardeşlerim hep aynı ve gerçekten rıza için varlar,çoğumuzda kendi duamız varsa varız,bittimi tamam.
Belki ağır oldu,ama site gıyabın da bunları düşünüyorum,arkadan düşünüyor olmak daha ağır.HAKKINIZI HELAL EDİN.
Selam ve Dua ile