Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (2 Kullanıcı)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
.HANİFE DENİZ
ALLAH rızası için,Serap8191 kardeşimizin maddi manevi sıkıntılarının hayırlısıyla giderilmesi,selameti ve gönlünün muradının hayırlısıyla olması için.[/

4444 TEFRİCİYE

---------------LİSTE------------------

elifimbenim.......................500
hanife deniz......................100

OKUNAN.............................600
KALAN.............................3.844

Okuyan okuyamayan tüm kardeşlerimden ALLAH razı olsun.RABBİM kimseyi darda koymasın inş.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Bu tefriciyeyi ben Serap8191 kardeşimiz için istiyorum,inş.katılımlarınızla çok çabuk okur bitiririz.Allah hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Bu tefriciyeyi ben Serap8191 kardeşimiz için istiyorum,inş.katılımlarınızla çok çabuk okur bitiririz.Allah hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile

benim dünyalar tatlısı ablam nasılsın.iyimisin.çok sağol ablam ben senin hakkını nasıl öderim.Ablam bir ricam olacak benimde dileğim var.senin kalbindeki tüm dileklerinin arzularının gerçekleşmesi.bunun içinde tefriciye sırasına yazarmısın beni.ALLAHA emanet ol

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Hanife Deniz;ALLAH rızası için,Serap8191 kardeşimizin maddi manevi sıkıntılarının hayırlısıyla giderilmesi,selameti ve gönlünün muradının hayırlısıyla olması için.[/

4444 TEFRİCİYE

hanife deniz.....................200(okundu)+100

OKUNAN.............................800
KALAN.............................3.644

Okuyan okuyamayan tüm kardeşlerimden ALLAH razı olsun.RABBİM kimseyi darda koymasın inş

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleykum Şuan Sitede olan ve olmayan kardeşlerim,
Gerçekten ben çok şeyi anlayamıyorum,acaba gerçekten günde birkez olsun muhasebe yapıyormuyuz,ne kadar adiliz,neyi ne için yapıyoruz,köprüyü geçme felsefesinde mi,RABBENA hep BANA mıyız,...........birçok şeyi ne kadar sorguluyor,ne kadarının cevabını önce kendimize verebiliyoruz.
Baştada belirttiğim gibi,galiba ben 43 değil,daha 143 yıl yaşasam birşeyleri anlayamayacağım,Allah cümlemizi nefsi nefsi demekten muhafaza eylesin.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Hanife Deniz;ALLAH rızası için,Serap8191 kardeşimizin maddi manevi sıkıntılarının hayırlısıyla giderilmesi,selameti ve gönlünün muradının hayırlısıyla olması için.[/

4444 TEFRİCİYE

hanife deniz.....................250(okundu)+100
descartes.........................84(okundu)

OKUNAN.............................934
KALAN.............................3.510

Okuyan okuyamayan tüm kardeşlerimden ALLAH razı olsun.RABBİM kimseyi darda koymasın inş

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı

4444 TEFRİCİYE

OKUNAN.............................934
KALAN.............................3.510

----------

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılımlarınızı bekliyorum kardeşlerim,neden bilmiyorum,ben olduğum için mi,tefriciyeler hemen kesintiye uğruyor,bazen çşeye anlam veremiyorum

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hanife ablacım düşündüğün gibi değildir inan yarım kalan dualar bitirilmeye çalışılıyor biliyosun o yüzden yavaş ilerliyordur belki sen gönlünü ferah tut ablacım:) bende 100 tane aldım okudukça yardım ederim RABBİM kabul buyursun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım çok sağolasın sayfayla ilgilndiğin için.bende iş görüşmesinden yeni geldim 200 tane okudum bende ablacım.ALLAHA emanet ol.okuyan tüm kardeşleriminde yüreklerine ve ağızlarına sağlık

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

4444 TEFRİCİYE

zencefil ...........................100
aysesükran .......................40(okundu)
serap8191.........................200(okundu)

OKUNAN.............................1274
KALAN.............................3.170

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Ablacım kusura bakma.Bu aralar rahatsızım.Siteyede pek giremiyorum bu aralar.Astım hastasıyım.Bahar aylarında çok rahatsızlanıyorum.O nedenle siteyede pek giremiyorum.Çünkü girince dua almak istiyorum.Bu kez de duaları okumakda zorlanıyorum.Beni bağışlayın ne olur. Bende Serap kardeşimin muradı için 50 tane alayım inşallah.Bitirince devam edebildiğim kadarıyla okurum.Size haber veririm inşallah.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Ablacım kusura bakma.Bu aralar rahatsızım.Siteyede pek giremiyorum bu aralar.Astım hastasıyım.Bahar aylarında çok rahatsızlanıyorum.O nedenle siteyede pek giremiyorum.Çünkü girince dua almak istiyorum.Bu kez de duaları okumakda zorlanıyorum.Beni bağışlayın ne olur. Bende Serap kardeşimin muradı için 50 tane alayım inşallah.Bitirince devam edebildiğim kadarıyla okurum.Size haber veririm inşallah.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.

canım ablam çok geçmiş olsun.kendine dikkat et uzun süredir yoktun sitede özlettin ablacım kendini.inşallah herşey biraz daha yoluna girmiştir.çok sağol ablam ALLAHA emanet ol.ağzına ve yüreğine sağlık

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

4444 TEFRİCİYE

zencefil ...........................100
aysesükran .......................40(okundu)
serap8191.........................200(okundu)
nermin demir......................50

OKUNAN.............................1324
KALAN.............................3.120

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Serapçığım,ben sayfayla ilgilenerek sana lütfetmiyorum ki,konu benim konum zaten,sen rahat ol canım.
selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Okuyan tüm kardeşlerimden Allah razı olsun,RABBİM ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarına kefaret,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine vesile kılsın inş.
Selam ve Dua ile

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
Okuyan tüm kardeşlerimden Allah razı olsun,RABBİM ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarına kefaret,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine vesile kılsın inş.
Selam ve Dua ile

AMİNNN hanife ablacım RABBİM razı olsun ben aldığım 100 taneyi okudum inşaALLAH okudukça yazarım RABBİM kabul buyursun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt