Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (8 Kullanıcı)

mine35

Kayıtlı Kullanıcı
Lâ ilâhe'l-âlemîn ve Yâ Ekrame'l-Ekramîn! Seyyidimiz ve rehberimiz olan Hazret-i Muhammed aleyhi's-salâtü ve's-selâma dehalet ederek dergâh- nezd-i ahadiyetine girmek istiyoruz.

Kirli yüzlerimizle doğrudan doğruya Sana müracaatı sû-i edeb saydık. 'Gönlümüzü evvela O'na teslim ederken sadakatimizi de izhar edelim.' dedik. O da ellerini yüceler yücesi Sana kaldırsın. Desin ki "Bunlar da bendendir Yâ İlahe'l-âlemin." Bu lütfu bizden esirgeme yâ Rabbi!

bu senin için ablacım hayırlı cumalar .....

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Lâ ilâhe'l-âlemîn ve Yâ Ekrame'l-Ekramîn! Seyyidimiz ve rehberimiz olan Hazret-i Muhammed aleyhi's-salâtü ve's-selâma dehalet ederek dergâh- nezd-i ahadiyetine girmek istiyoruz.

Kirli yüzlerimizle doğrudan doğruya Sana müracaatı sû-i edeb saydık. 'Gönlümüzü evvela O'na teslim ederken sadakatimizi de izhar edelim.' dedik. O da ellerini yüceler yücesi Sana kaldırsın. Desin ki "Bunlar da bendendir Yâ İlahe'l-âlemin." Bu lütfu bizden esirgeme yâ Rabbi!

bu senin için ablacım hayırlı cumalar .....

Amin canım,Allah razı olsun,duaların dualarımdır cümlemizdende inş.Hayırlı cumalar kardeşim.
selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Rızası, Emrah Yaman Kardeşimiz,eşi ve çocuklarının şifa bulması ve selameti için.
4444 Salatı Tefriciye

----------------LİSTE---------------
.....................................1094(okundu)
hanife deniz.......................100(okundu)

OKUNAN............................1194
KALAN...............................3250

Okuyan Okuyamayan Tüm Kardeşlerimizden Allah Razı olsun.
Birlikten güç doğar canlar,

BRC

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Rızası, Emrah Yaman Kardeşimiz,eşi ve çocuklarının şifa bulması ve selameti için.
4444 Salatı Tefriciye

----------------LİSTE---------------
.....................................1094(okundu)
hanife deniz.......................100

OKUNAN............................1194
KALAN...............................3250

Okuyan Okuyamayan Tüm Kardeşlerimizden Allah Razı olsun.
Birlikten güç doğar canlar,

Ablacım Allah razı olsun. Diğer bir forumda da açmıştım ben konuyu.

Şu an Kalan : 500 gözüküyor orda.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim nerede açtınki,kontrol et,karışmasın,oraya bir bak,eğer bittiyse başka bir kardeşimize,geçelim.
Selam ve Dua ile

.

mine35

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç vazgermiyiz ablacım bitirmeye calışıyorum bitsin hemen alıcam ablacım..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacım.
200 almıştım o bitio alcam..

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN hanife ablacım ALLAH hepinizden razı olSUN.Vazgeçilirmi hanife abla ALLAH kardeşlerimize acil şifalar versin şimdilik 200 tane alıyorum okuyunca haber veririm bitince gene alırım.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
5.mahidevran ben de dua listesine katılmak istiyorum. Rabbimin bana hayırlı bir iş, nişanlıma ve aileme hidayet vermesi için.sıkıntılarımdan kurtulup, yüzümün gülmesi için.iş durumum sakat. aileme bakmak zorundayım.

Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Tefriciye açtığımız kardeşimiz başka formda dua açmış,500 kaldı görünüyor dedi,bir daha ses çıkmadı,o nedenle,şimdi sıradaki kardeşimiz olan,yukarıdaki tefriciyeyi okuyalım inş.
Selam ve dua ile

atris

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım.............

atris

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım ıyıyım cok sukur dualarım vardı ablacım 3 gun oruc tuttum allahın ıznıyle dua okudum sızler ıcın katılamadım pek am asıte cok karısmıs ablaya bulamadım neyın nerde oldugunu

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım ıyıyım cok sukur dualarım vardı ablacım 3 gun oruc tuttum allahın ıznıyle dua okudum sızler ıcın katılamadım pek am asıte cok karısmıs ablaya bulamadım neyın nerde oldugunu

Canım,Allah kabul etsin,Allah razı olsun,nasıl bulacaksın canım,yetişmek mümkün değil,kardeşlerimizin çoğu girerken başlıyor durmadan konu açıyor,anlıyorum duaya ihtiyacımız var ama,durmadan açmak yerine toparlaya toparlaya gidilse daha güzel olmaz mı.Art niyet olmadığını biliyorum ama karma karışık oluyor.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Madidevran kardeşim,
Tefriciyene başlayacağız,ismini yazsan daha güzel olacak kardeşim.
Selam ve dua ile

atris

Kayıtlı Kullanıcı
evet abla ınan artık sadce tefrıcıye ıcın bıde degerlı arkadaslar ıcın acıyorum cok karısık

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
5.mahidevran ben de dua listesine katılmak istiyorum. Rabbimin bana hayırlı bir iş, nişanlıma ve aileme hidayet vermesi için.sıkıntılarımdan kurtulup, yüzümün gülmesi için.iş durumum sakat. aileme bakmak zorundayım.

4444 Tefriciye

......................LİSTE..............
gülseyma.....................200
elifimbenim...................500
hanife deniz..................100(okundu)+300(okundu)+100
zencefil_1109................100

OKUNAN........................1300
KALAN..........................3144

Okuyan Okuyamayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Birlikten güç doğar kardeşlerim

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hanife ablacım nasılsın,ben kardeşimiz için 100 tane aldım okuyunca bildiririm ablam ALLAH a emanet ol...

BRC

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim nerede açtınki,kontrol et,karışmasın,oraya bir bak,eğer bittiyse başka bir kardeşimize,geçelim.
Selam ve Dua ile

.

Ablacım Allah razı olsun. Tamamdır bitirdik tefriciyeyi sizlerin de katılımıyla. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah. Ben çalıştığım için ancak girebildim nete o yüzden geç cevap verebildim. Herkes hakkını helal etsin.

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

İnşallah bütün hastalarımıza şifalar versin. Hastamız hala yoğun bakımda. İkizlerden birine menenjit teşhisi konmuştu. İlaç tedavisi uygulanıyor.

Hepinize tekrar çok teşekkür ederim.

Selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt