Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (12 Kullanıcı)

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
dikkat edersen kardeşim benim her iki dakikada bir dua isteğim yok burda evet sizde bir daha benim hakkımda bir şey yazmazsanız sevinirim

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
şimdiye kadar 1 tedriciye bir tüncina topicic açtım onlarında 3te birirni belki daha fazla kendim okudum onun dışında ikide benim için dua EDİN DEDİM İÇİNİZDEN NEGELİYORSA ODA REZİL OLDU ZATEN DİĞER OKUMALARIMIZ BİZ ORTAK OKUYORUZ BANA OKUTMUYORUM

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
Ayrıca ben burda hatimlere yasin kardeşliğine ve bazen diğer toplu okumalar katıldım size sormayacağım hangi konuda topic açacağımı bilip bilmeden yazıyoırsunuz yani

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
Üstelik sizde beni çok sinirlendiriyorsunuz bu konuda burda kapansın

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İllaki_sevgi_ 73Kardeşimizin niyeti üzre
4444 Salati Tefriciye
yasemennnn.................50 okundu
nermın.demir.................50 okundu
serap8191...................450 okundu
emine...........................50 okundu
zencefil.........................65 okundu
illaksevgı_73...................10 okundu+(50okundu)
sıla1................................5 okundu
atris...............................86 +81 okundu
elifimbenim.....................100
hanife_deniz...................250(okundu)
tek_dılegım.....................120(okundu)+200(okundu)
yasemay.........................50okundu

okunan......1617
kalan..........2827

Okuyan okuyamayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

hadı arkadaslar
bıtıcek ha gayretttt[/

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
üstelik şu anda okuma yaptığın kardeşin açtığı topicleri sayda hak yiyen kimmiş kaç defa okunmuş en son ne zaman tefriciye topici açmmış görürsün üstelik sende burda topicler açmışsın benimki diğerlerinin yanında solda sıfır üstelik dediğim gibi çoğunu ben okudum zaten 2 topictede burda hak yemiş olmam mümkün değil

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim
konuyu kapatalım diosun fakat kapatmıosun..
bu mübarek günde...

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
evet ama çok sinirlendim gerçekten yani haklısın mübarek gün olmuyor ama yazılanlar beni çok kızdıryor yok her işki dakikada topic açmak yok hak yemek ben haksızlığa asla tahammüledemem gerçek hayatta bile kimsenin hakkını yememki burda böyle saçmalıkları okuyunca çok kızıdm cidden ev et kapansın bu son yazdığım benim hgakkımda bir daha yorum yapılırsa dayanamayıp yazabilirim o yüzden hakkımda bir tane bile yorum okumak istemiyorum burda hemde haksız yere

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım yasemaycım,
biitanem yaş olarak nasılız bilmiyorum ama din kardeşiyiz,canım benim , şı mubarek günde sana Allah rızası için yalvarıyorum kardeşim Lütfen bitanem,tartışmayalım,bunu gerektirecek birşey yok,birlikte birşeyler yapacaksak buyur yapalım,RABBİMİN rızasını umarak,yok istemiyorum diyorsan sen bileceksin ,herkes özgür,ama Allah rızası için ne olur tartışmayalım.Ben bu konuyu tartışma bölümü diye de açmadım.
Hakkını helal et.
Hayırlı Kandiller.
Selam ve Dua ile

atris

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım yasemaycım,
biitanem yaş olarak nasılız bilmiyorum ama din kardeşiyiz,canım benim , şı mubarek günde sana Allah rızası için yalvarıyorum kardeşim Lütfen bitanem,tartışmayalım,bunu gerektirecek birşey yok,birlikte birşeyler yapacaksak buyur yapalım,RABBİMİN rızasını umarak,yok istemiyorum diyorsan sen bileceksin ,herkes özgür,ama Allah rızası için ne olur tartışmayalım.Ben bu konuyu tartışma bölümü diye de açmadım.
Hakkını helal et.
Hayırlı Kandiller.
Selam ve Dua ile

ya ablacım sen canını sıkma gormemezlıkten gel bugun cok guzl bır gun bu arada ablacım kandılın mubarek olsun dıger kardeslerımınde

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Sağol canım senin de kandilin mübarek olsun..

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
neyse hanife deniz kardeşim gördüğün gibi atris kardeşimiz yine belirtmiş sizinde kandiliniz mübarek olsun bende onun gibileri zaten kafama takıp gereksiz yere üzülmüyorum diğer kardeşlerinde kandillleri mübarek olsun bende onu görmemezlikten geliyorum siz diğer yasindede varsınız sanırm yine karşılaşırız sizinde kandiliniz tekrar mübareklk olsun ben katılmıyorum daha öncede dediğim gibi size kolay gelsin

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Allah kabul etsin orucunu.
canım insan ister istemez geriliyor.
ben de ne oluyor diye bi baktım.
dün yoktum, okudum, baktım, neler olmuş..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Özdencim,gülen kardeşimizin tefriciyeside bitti.Şimdi tamamen tümkardeşlerimizle tefriciya konusunda buraya yönelip çabuk çabuk sırayla okuyalım inş.BAk kaybolma korkutuyon beni.Canım tefriciye isteyen kardeşlerimizin adlarını niyetlerini yazıp sıralayan bir liste yapalım ,bundan sonraki kardeşimizi de belirle inş. Canım ben pek iyi değilim,Allaha şükür ağrım sızım yok ama titreme halsizlik ,oturmakta güçlük çekiyor hepyatmak istiyorum,böyle olunca takip etmek biraz zor oluyor.Lüğtfen ilgilen.
Kandilin mubarek olsun Canım
Selam ve Dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
benim hatırladığım cankırıkları kardeşimizin tefriciyesi vardı.
efsune kardeşimizin vardı(borç için).

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
hanife deniz ablacım s.a. birşey söylemek istiyorum sana az önce bir kardeşimizn açtığı konuda msn adresinizi yazmışsınız izinsiz aldım almadan yazamadım o sayfaya yazdım okumazsınız diyerek burayada yazma gereği duydum. kabul etmek istersen ablacım dnsmn die başlıyor benim adresim kabul etmezsende canın sağolsun bazan sormak istediklerim oluyor bayanlara yönelik o nedenle aldım....
bu arada tefriyecelere yeniden mi başlıyor ?

atris

Kayıtlı Kullanıcı
Özdencim,gülen kardeşimizin tefriciyeside bitti.Şimdi tamamen tümkardeşlerimizle tefriciya konusunda buraya yönelip çabuk çabuk sırayla okuyalım inş.BAk kaybolma korkutuyon beni.Canım tefriciye isteyen kardeşlerimizin adlarını niyetlerini yazıp sıralayan bir liste yapalım ,bundan sonraki kardeşimizi de belirle inş. Canım ben pek iyi değilim,Allaha şükür ağrım sızım yok ama titreme halsizlik ,oturmakta güçlük çekiyor hepyatmak istiyorum,böyle olunca takip etmek biraz zor oluyor.Lüğtfen ilgilen.
Kandilin mubarek olsun Canım
Selam ve Dua ile

ya ablacım sen korkma uzulme hasta olma lutfen tamam ablacım ben takıp edıp yazıcam sıradakı kardesımız de bellı zaten sen kendıne ıyı davran bugun senın ıcın yasın okuycam ablacım allah kabul ederse

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt