Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (2 Kullanıcı)

atris

Kayıtlı Kullanıcı
evet ablacım işim yok evdeyım ve dua okuyorum

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
neyse kardeş evet bana okundu 1000 tanenin 700e yakınını ben okudum zaten üstelikl ebn size okumayın dedim akşam siz okudunuz bende burda okudum tamam ne siz bana okuyun ne ben burda hayırlı akşamlar
selamün aleyküm yasemay kardeşim sana son kez yazıyorum bırdahada yazmayacagım dunden berı ne söylense herşeyı ters anlıyorsun anladıgın gıbı cavap verıyorsun burada kımse kımseyı mecbur etmıyor herkes elınden geldıgınce okuyor az veya cok corbada benımde tuzum olsun mısalı ama sen tenkıt edıyorsun bu az okumus su cok okumus diye biz sana içimizden gelerek okuduk rabbim kabul etsin ama sende biraz yumuşak başlı olursan cok şeyler kazanırsın her söze dik cavap veriyorsun hepimizin okuması var sadece senın değil kalbin kırılmasın diye herkes altdan alıyor ama yater yani bu şekilde okuyacaksan hic okuma okuyandanda okumayandanda allah razı olsun selametle kal allaha emanet ol

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
neyse ben 50 taneyi okudum yazdığım ekleyin köstekliyor gibi olmayayım ben niyetimi yazınca acele edelim okuyalım çok olmuş açılalı deyince ben yazdım Allah herkesin ayrdımcısı olsun

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
neyse elifbenim kardeşim ilgisi yok bence bu konuyla tabiki zorla değil size hayırlı akşamlar

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
üstelik okumam var diye 50 tane okudum 2 tane değil kardeşim yani Allah kabul etsin

atris

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben tefrıcıye okumaktan cok memnunum dıgerlerınede katılıyorum ama salavat getırmek cok guzel ablacım senın ıcın okundu burda ınsanlar beklıyo kımı darda kımı evsız kımı hasta bırak tamamlıyalım bızde huzur bulalım

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
tamam kardeş ben,m için okundu sağol

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
benim sizin okuyacağınız tefriciyeye ihtiyacım yok ben kendim okurum diğerinde olduğu gibi canım kardeşim hatta bu sefer hiç topic açmadan

atris

Kayıtlı Kullanıcı
yasemennnn.........50 okundu
nermın.demir.........50 okundu
serap8191............450 okundu
emine........50 okundu
zencefil.......65 okundu
illaksevgı_73.....10 okundu
sıla1..........5 okundu
atris..........86 +81 okundu
elifimbenim.....100
hanife_deniz......250
tek_dılegım.........120
yasemay........50okundu
okunan......1362

kalan.....3082
hadı arkadaslar

bıtıcek ha gayretttt

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
sana şunuda söyleyim bu konuyla ilgisi yo diyorsun ama atrıs kardeşimizede sen aldın ben alda okumu dedım dıyorsun sen topıc actın bizler aldık ve okuduk ınsan allah razı olsun der değilmi sense okumasaydın felan fılan diyorsun yenı topik acsan bile ben şahsen alıpta okumam artık nedenı ıse senın hıc bır seyden memnun olmaman dır

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
ya yeter artık kardeşim zaten diğer topictedede olmadık saçamlıklar oldu yeter ama artık sizde biraz fazlka oldunuz yani kusura bakmayın oı salaten tüncinaydıı sizin başka katılımlarınız yyokmu var tabiki başka dualarda isismleriniz ama siz diğer okumalarda varsınız burda size okunmaz denmiyor sanırım burda hem niyet farklı neyse artık benim üzerime gelinemzse bu konuda sevinirm

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
üstelik dünkü topictede yanlış annlayıp olmadık şeyler yazan sizlersiniz almak zorunda değilsiniz almayın kardeşim benim okumalarımda yer hayrte ya

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
2 tane fazla okurum en azoından kimsenin lafını duymam

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Biz bu güzel bahçede birer çiçek olmak için çabalıyoruz.Gayemiz RABBİMİZİN Rızası,kardeşlerimizin ferahı.Rüzgar sert eserse birbirimize sıkısıkı sarılırız ki yapraklarımız incinmesin.güneş açtığında da iyice toparlanır büzüşürüz,diğer kardeşimizin en küçük yaprağı dahi güneşten istifadelensin diye.
Selam ve Dua ile

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
ya kardeşim amaelifbenim kardeşimde niyetini yazmış kimse ona sen başka okumalarda varsın sana okunuyor burda olmaz demiyor yani bu kadar saçmalıkda duymadım yani

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
üstelik ebn okumlara katılmaya çalışırken neyse kalp kırmayalım ben bu sitede hiç bir topice bakmam artık bir iki toplu okuma dışında size kolay gelsin

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Biz bu güzel bahçede birer çiçek olmak için çabalıyoruz.Gayemiz RABBİMİZİN Rızası,kardeşlerimizin ferahı.Rüzgar sert eserse birbirimize sıkısıkı sarılırız ki yapraklarımız incinmesin.güneş açtığında da iyice toparlanır büzüşürüz,diğer kardeşimizin en küçük yaprağı dahi güneşten istifadelensin diye.
Selam ve Dua ile
elıne koluna saglık kardeşim cok güzel bir şey yazmışın zataen burada kimse kimseyi görmeden kucak acıp elınden geldıgınce yardım edıyor değilmi ben kimseyi kırmak incitmek istemiyorum inan kul hakkından allah c.c. hışmından korkarım yanlış anlamalar yüzünden bazı tatsızlıklar oluyor ama neyse herkes nasıl bilirse öyle yorumlasın düşünsün ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum allah rızası için en azından kardeşlerime birazda olsa dua larımla yardımcı olmak istiyorum yanlış anlaşılıyorsam herkesten özür diliyorum allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt