ablam siz daha iyi bilirsiniz ama mine kardeşimiz bir önceki konuya serranura katılmış ve şimdi sıra onun.tek dileğim kardeşimizden sonra onu okusak daha iyi olmazmı ALLAH vermesn gönlü kalmasın.ALLAHA emanet ol ablacım
ablam siz daha iyi bilirsiniz ama mine kardeşimiz bir önceki konuya serranura katılmış ve şimdi sıra onun.tek dileğim kardeşimizden sonra onu okusak daha iyi olmazmı ALLAH vermesn gönlü kalmasın.ALLAHA emanet ol ablacım
Olur tabi canım,biz herkesin duasını okuyacağız inş.Ama görüyorsun duayı başlıyor bitiriyoruz,dua sahibi kardeşlerimiz ortada yok.Canım,ben acaba nasıl egoizmden kurtuluruz onun yollarını arıyorum,birde yan yatanla çamura batanın bir olmadığının farkına varılmasını sağlamaya çalışıyorum,tabiki hiç birini bırakmak gibi bir düşüncem yok.
Selam ve Dua ile canım
50 okudum,ablacım,bir 50 daha alıyorum,okuyunca yazarım....benimkilerden okunmayan varmı diye baktım,inşallah okunmuştur,ben gerçi eksik olan olur diye aklıma geldikçe sayısız okumaya çalışıyorum,dilim alışmış ,her şeyde hemen tefriciyeye gidiyor dilim,neyse ben duasını nasıl yapayım,bir fikir verirseniz sevinirim,Allah razı olsun....
[[COLOR="DarkGreen"]COLOR="DarkGreen"][[COLOR="DarkGreen"]COLOR="DarkGreen"]Selamun Aleykum kardeşlerim,
Sitemizde birçok tefriciye talebiyle konu açılıyor.Kardeşlerim,Tefriciye isteyen kardeşlerimiz isimlerini ve niyetlerini buraya yazsın,sırayla hep birlikte okuyalım,hem daha kısa sürede okunmuş olur ,hepimiz birbirimizin duasına iştirak etmiş oluruz.
Selam ve Dua ile
Tefriciye Okunacak Kardeşlerimizin isim ve niyetleri
[
.müslüman00´isimli üyeden Alıntı
S.a benide eklerseniz seviniriNe olur benim içinde dua et.Dileğim arama kısmına yardım edin lütfen konulu arasanız bulursunuz.kusura bakmayın fazla ayrıntıya girmemek için yazmadım.(veya kısacası söyleyeyim Allah(cc) gönlüme göre versin,nasip olmaz ise nefsimle baş başa bırakmasın.
.QUOTE=mine_;993668]ALLAH razı olsun ilginiz için..eşimin hidayeti için(namazlarını tam olarak kılması ALLAH yolunda yaşayan biri olması için beraber yaşayan bi çift olmak istiyorum rabbimin izni ile..biraz uzun oldu sanırım hakkınızı helal edin..[/
.ZÜMRÜT;selamun aleyküm kardeşlerim benimde gönülden bir arzum var sizden tefriciye yardımı istiyorum bir evlat sahibi olmak istiyorum mümkünse banada tefriciye okurmamda yardım edermisiniz.şimdiden sizden ALLAH razı olsun.bu duayı bitirince inanıyorumki rabbim bana bir evlat verecek inşALLAH
;yanlızlık3;selamun aleyküm kardeşlerim ne kadar hayırlı ve güzel bir dua için yardımlaşıyorsunuz.bende katılmak istiyorum benim niyetimde eşimin en kıssa zamanda 5 vakit namaza başlayıp kahve alışkanlığından vazgeçmesi.6 yaşında bir oğlum var oda sübyan kursuna gidiyo ve bu niyetim için hatim başladı inşALLAH bir yandanda ben tefriciye okursam rabbim kabul buyurur dileğimi inanın arkadaşlar eşimi namaz kılarken görmek için neler vermezdim ne olur bana duanızı esirgemeyin.Rabbim ona hidayet versin
;tek_dileğim
Selam Aleyküm , Yalçın içkiyi kötü alışkalnıklarını bırakıp hidayete ermek hayırlısıyla işe girip eşi ve çocuklarıyla huzurlu mutlu geçinmeleri için.
Alllah razı olsun ablacığım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile selametle kalınız
:berra1;.arkadaslar gönlümdeki insanın hayırlı olması ıcın banada yardım edermısınız...
serap8191Ablam bir ricam olacak benimde dileğim var.senin kalbindeki tüm dileklerinin arzularının gerçekleşmesi.bunun içinde tefriciye sırasına yazarmısın beni.hanife ablacım benim dileğim buydu ama yanlış yazılmış sanırım ilk sayfaya bir bakarmısın ablacım.ALLAHA emanet ol
kanayan gül;niyetim ...... ALLAH hakkımda hayırlısını versin gönlüme giren insan hayırlıysa girsin...ve o insan evleneceğim kişi olsun
Okuyan okuyamayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun
arkadaşlar allah razı olsun ama kaybettik babaannemi...
hanife ablacım sırada mine var galiba ama özel bir durum olmuş alıntı yapıyorum.
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/79571-yogun-bakimda-yatan-babaannem-icin.html
tefr okursanız kardeşime yardım ederim inşallah
hanife ablacım ben geldim kusura bakmayın ne olur inanın gelmeyi çok istedim ama bir türlü giremedim.son 3 güdür müsaitim ama bir türlü bu sayfayı açamadım inanın.bir sorun vardı sanırım hatta dün özlem kardeşimizede yazdım bunu.her sayfayı açabiliyordum bu sayfada bir türlü açılmıyodu.neyse artık burdayım düğünümüz son buldu Allaha şükür.rahatladık kendimi sizlere affettirecem söz veriyorum.