Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
canım ALLAH binlerce kez razı olsun
Amin cnm cumlemizden insaAllah..
Aldigim 100 tefriciye okundu.
100 tane daha aliyorum.
Rabbim kabul etsin..
canım ALLAH binlerce kez razı olsun
erhan kardeşim nasılsın.ALLAH razı olsun sende okumasan sayfa çok zor ilerler.ALLAHA emanet olasınSelamün Aleyküm.
200 tane daha alıyorum inşallah...
selam ve dua ile
Bende 30 adet okudum fırsat buldukça daha fazla okurum inşallah, Allah yar ve yardımcımız olsun..
erhan kardeşim nasılsın.ALLAH razı olsun sende okumasan sayfa çok zor ilerler.ALLAHA emanet olasın
Sımdılık 34 adeti ben alayım .. Rabbim kabul etsin
Allah celle celalüh senden razı olsun Serap kardeşim. Hamd olsun.
Yeterince şükürmü edemiyoruz neyse Sınanıyoruz. Ama Beterleri var deyip şükürler edeceğiz.
Rabbimizin daha ağır sınavları vardır. Açlıktan uyumayanlar. evladını sevindiremeyenler.
Evladını kör kurşunlarla yitirenler. Zalim yöneticilerden zülüm görenler.
iftiralarlar ile canından olanlar.
ve en önemlisi Haramda iken ölenler. tevbe edemeyenler.
Bakıyorumda şükür edeceğimiz çok daha fazlası var.
ve Duamız var.
Rabbimizin bize bahşettiği. bizi DEĞER lendirdiği, bize kıymet biçtiği.
Rabbimiz her anımızı dua ve zikirle geçirmeyi nasip etsin. amin.
Selam ve dua ile
Canım yenı goruyorum msjını daha buraya ne zmn yazdıgımı bıle hatrlamıyorum az oncede dua bolumune yazmıstım burayı hatrlamadgmdan kafam karıstı unutmusum forumu kullanmayı sanada cok gecmıs olsun canım Allah acil şifa versin hatrlarsan cezaevı yolu bkleyen bı arkadasınızdım sımdıyse hayatımda cok daha kotu seyler oluyo sanırım evlılıgım bıtıyo Rabbım herseyın en dogrusunu en hayırlısını bılır ama bnm ıcımden bu gecıyo artıkaleyküm selam canım.sıra varmıydı bilmiyorum ki sıra vardıda hak yediysem ne olur haklarınızı helal edin.konular geç bitiyor .arzu kardeşimizde rica edince yazdım hemen bu konuya fazla talep yokta hemen açtım konuyu.canım nasılsın iyimisin.konumuz biter bitmez sana konu açalım soralım bakalım sıra yoksa.hanife ablam ne güzel idare ediyordu.benimde şimdi baktım 300 çıkmış şeker.kafam berbat herşeyi unutuyorum daha öncede yazdım canım.daha önce ne yazdığımı bırak yeminle yeni tanıştığım insanın adını suratını gideceğim yeri unutuyorum bu ara .şeker komaya soktu daha önce bir kaç kere ağrımda çok.kendine iyi bak
Canım yenı goruyorum msjını daha buraya ne zmn yazdıgımı bıle hatrlamıyorum az oncede dua bolumune yazmıstım burayı hatrlamadgmdan kafam karıstı unutmusum forumu kullanmayı sanada cok gecmıs olsun canım Allah acil şifa versin hatrlarsan cezaevı yolu bkleyen bı arkadasınızdım sımdıyse hayatımda cok daha kotu seyler oluyo sanırım evlılıgım bıtıyo Rabbım herseyın en dogrusunu en hayırlısını bılır ama bnm ıcımden bu gecıyo artık