buket_zeynep
Kayıtlı Kullanıcı
ağzınıza yüreğinize sağlık osman abimiz.. okuyan kardeşlerimizdende rabbim binlerce kez razı olsun
selam ve dua ile
selam ve dua ile
osman abimiz sanırım bir mahsuru yok okursanız çok seviniriz inşallah..
cennet esra kardeşim niyetinizi yazın okuruz allahın izniyle nuray kardeşimiz bir baksın o takip etti sırada kimse yoksa.. size okuruz tabiki
Selamun Aleykum
Kıymetli Kardeşlerimiz gurubumuz tarafından 720 Salat'ı tefriciye okuması bitirilmiştir.İlgilililerin bilgilerine arz olunur.
Selam ve saygılarımızla.
nurayım cennet_esra 2 sırada onlardan sonra da eğer kimse için mahsuru yoksa babam için okuyabilir miyiz içkiden kurtulup ALLAH YOLUNA DÖNMESİ İÇİN...![]()
Ve aleykum selamSelamun Aleykum
Kıymetli Kardeşlerimiz gurubumuz tarafından 720 Salat'ı tefriciye okuması bitirilmiştir.İlgilililerin bilgilerine arz olunur.
Selam ve saygılarımızla.
Selamun aleykum, ablamin hayirli bir evlilik yapmasi icin salat-i tefriciye istiyorum ben bugun itibari ile basladim simdilik 4 tane okudum. Yardimci olacak kardeslerimden Rabbim razi gelsin insallah.
Allah razı olsun kardesım, ben basladım bıle. ınsallah bana yardımcı olursunuz.
Sultan 500
nevın 500
kalan:3444 sure 1 hafta
Tefriciye dua listemiz
1...........batuhan berk. Niyeti....suan yogunbakimta yatmakta olan yavrumuzun en kisa zamanda sifa bulmasi icin
2..........cennet_esra. Niyeti.....yuvasinin dagilmamasi ve esiyle tekrar biraraya gelmesi icin
3..........buket-zeynep. Niyeti.....babasinin kotu aliskanliklarindan kurtulup hidayete ermesi icin..
4..........nevin_70. Niyeti......ablasinin hayirli bir evlilik yapmasi icin...
benim tefriciye okundumu acaba