Selamün Aleyküm Kardeşlerim ben de YUSUF kardeşimiz için 100 tane okuyacağım ınsalllah. bu aksam bitiricem Allahın iznıyle...
S.A kardeşlerim sırada okunmasını isteyen kimse yok galiba. Eğer yok ise müsade ederseniz ben sıraya girebilirmiyim?
Selamün Aleyküm
Yusuf abimiz için bende 200 adet tefriciye okuyacağım inşallah.
Rabbimiz dualarının kabulune sıkıntılarının giderilmesine vesile kılsın. amin.
Ayrıca Ablam Rabbim hayrınızı kat kat artırsın. Vesile oluyorsunuz Allah celle celalüh sizleri daim muvafak eylesin. amin
inşallah yeni oluşacak listede bende bulunmak isterim.
Selam ve Dua ile
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Ablam Berin ablamı ve benide listeye ekleyebilirmisiniz Allah kabul etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selamtlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin iyilikler güzellikler hidayet nasip etsin Rabbim.Hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Amin,Allah Razı Olsun,ecmain olsun İnşaALLAH.Ekliyorum canım.
Selam ve Dua ile
selamün aleyküm ablacım Cuma geceniz mübarek olsun Yusuf kardeşimiz için 200 tanede bana yazın inşaallah.hayırlı geceler
Allahın Rızasına Nail Olmak İçin,Peygamber Efendimizin Ruhu ve Şefaatine Nail Olmak İçin,
KAAN Kardeşimizin Maddi Manevi Selameti ve Hayırlı Niyetleri İçin
4444 TEFRİCİYE
.................LİSTE.....................
hanife deniz........................1.894(okundu)+100
hacer_fatih...........................200
serap8191............................100
mir-erhan.............................200
mavci..................................200
kardelele...............................50(okundu)
okunan...........................2.744
kalan..............................1.700
Allah Razı Olsun tüm kardeşlerimizden.
ALLAH celle celalüh razı olsun,samimiyetiniz,dua'nız için,başlatan ve iştirak eden kardeşlerimden ALLAH celle celalüh razı olsun.
Kardeşlerim yüreklerine,niyetlerine sağlık olsun....
Selametle kalınız....