Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm burcum, Rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah kardeşim,

selam ve dua ile,

hepinizden özür dilerim şuna bile sınıfımda camera var ve yukarıdan yöneticiler ve veliler takip ediyorlar bizleri ne yapıyoruz diye ..... yeniyim boş derslerimde ekstar işler veriyorlar ders anlattıgım gurp agır orta zihinsel gerileiği olan ve kaynastırma öğrencileri
konuyla ilgilenemedim cunku inanın sabah 8 de evden cıkıp aksam 7.30 gibi evdeyim ondan sonra inanınn kac gundur yemek yedikten sonra oldugum yerde uyyuyorum tekrar özür dilerim herbirinziden ayrı ayrı
nederseniz ben varım ister bu konudan ister öteki konudan okumalar devam edilebilir
herkese hayırlı gunler

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam caylanım Rabbbim razı olsun senden

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamûaleykum...Hayırlı Cumalar...

Esselamûaleykum...Hayırlı Cumalar...

hepinizden özür dilerim şuna bile sınıfımda camera var ve yukarıdan yöneticiler ve veliler takip ediyorlar bizleri ne yapıyoruz diye ..... yeniyim boş derslerimde ekstar işler veriyorlar ders anlattıgım gurp agır orta zihinsel gerileiği olan ve kaynastırma öğrencileri
konuyla ilgilenemedim cunku inanın sabah 8 de evden cıkıp aksam 7.30 gibi evdeyim ondan sonra inanınn kac gundur yemek yedikten sonra oldugum yerde uyyuyorum tekrar özür dilerim herbirinziden ayrı ayrı
nederseniz ben varım ister bu konudan ister öteki konudan okumalar devam edilebilir
herkese hayırlı gunler

Estağfurullah kardeşim...
Ne özürü olacak aramızda...
Hepimiz kardeşiz...
Allah Celle Celalühu her daim yar ve yardımcımız olsun inşallah...

Hanife ablamız da bir konu olsun demişti ama...
Zaten katılım az....Katılanların(okunacakların) isimleri de belli olunca katılım daha da düşüyor...
Bu nedenle herkesin katılması için kişileri sınırlamayalım...
Herkes istediği kadar okusun...
İsteyen ve takip edecekleri de okunacaklar listesine ekleyelim...derim ben...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun Mavci abi nederseniz ben varım ..ekleyebilirsiniz hatta diğer tef konularını acıldıgı an bu konuya yönelenddirebilinir ben her türlü şeye varım
cıkmam gerek suan öğrenciler hakkında müdire hanımla görüşme yapmam lazım
herkese hayırlı gunler hayırlı cumalar

mavci

Yönetici
Allah Celle Celalühu razı ve hoşnut olsun kardeşim...
Selam ve DUA ile...

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
bende gruba katılabilirim.bende burcu arkadaşım gibi öğretmenim.sabah 6,30 akşam 6,30 .katılabildiğim kadar yardımcı olamaya çalışırım.kabul ederseniz.selamlar allah 'a emanet olun.allah hepinizden razı olsun.okuldaki sıkıntılarımı sizinle gideriyorum.:)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Estağfurullah kardeşim...
Ne özürü olacak aramızda...
Hepimiz kardeşiz...
Allah Celle Celalühu her daim yar ve yardımcımız olsun inşallah...

Hanife ablamız da bir konu olsun demişti ama...
Zaten katılım az....Katılanların(okunacakların) isimleri de belli olunca katılım daha da düşüyor...
Bu nedenle herkesin katılması için kişileri sınırlamayalım...
Herkes istediği kadar okusun...
İsteyen ve takip edecekleri de okunacaklar listesine ekleyelim...derim ben...

kesinlikle haklısın mavci abi.sınırlama olmaması daha iyi herkes katılır tamam o zaman ben yeni tefriciye isteyen kardeşlerimizin sayfasını yada dileklerini buraya kaydırırım yada dileklerini yazıp konunlrını silerim .ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
herkese hayırlı gunler
birtanecik burcum aman birtanem dikkat et kendini zor duruma sokma birtanem bak daha yeni bir işe başladın.şimdi her hareketin gözlenir.işini nasıl yapıyorsun diye.sen bizi merak etme birtanem.çocuklarla ilgilen sen birtanem.konuları yada dilekleri ben buraya kaydırırım tatlım ilk fırsatta .hem ne özürü birtanem özür dileyecek ne yaptın ki?ALLAHA emanet ol canım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim inan öyle boş derslerim oluyor ama o zamanlardada yönetim grub sınıflarına girmemi istedi yada boşta olan öğrencileri derse almamı ... gercekten zor meslekmiş bebeğinden yaşlısına kadar agır duzeyde zihinsel engelliden hafifine heleki 4 otistiğim var her biri 20 öğrenciye bedel :) ama çalşmak cok guzelmiş Rabbim isteyen herkese versin
okumalarımı yolda gelirken yapmaya çalışıyorum cok şükür yetiştirdim
canım benim nasıl yapalım derseniz ben varım canımsın bitanem Rabbime emanetol

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
7-Dağçiçeği
Niyeti: Rabbimim tevbelerimi kabul etmesi,günahlarımın affı

1-Mavci abimiz (300) OKUNDU
2- Gülümse (300)OKUNDU
3- Hatice1007 (300) OKUNDU
4-Hanife ablamız (300)
5- kördüğüm (300)
6- kardelele (300) OKUNDU
7- dağçiceği ablamız (244)OKUNDU
8- Mirerhan (300) OKUNDU
9- namerve ablamız (300)OKUNDU
10-elifimbenim ablamız (300)OKUNDU
11- tekdileğim (300) OKUNDU
12- gülen76 (300)
13-kırıktesti (300)OKUNDU
14-ayşe64 (300) OKUNDU
15-Burcu (300) okundu

NOT:
Daha önceki kardeşlerimiz için okuyamayanlar geçmiş sahifelere bakarak, eksikliklerini tamamlasınlar ve OKUDUM diye belirtsinler inşallah...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
8.mir_erhan Borç sıkıntısı çekenlere Allah celle celalüh hayırlı kapılar ve ödeme kolaylığı nasip etsin ve bana da inşallah. ve yeni kazandığım işe bir an önce kazasız belasız ve engelsiz
başlayayım.
1-Mavci abimiz (300)
2- Gülümse (300)
3- Hatice1007 (300)
4- Hanife ablamız (300)
5- kördüğüm (300)
6- kardelele (300)
7- dağçiceği ablamız (300)
8- Mirerhan (244)
9- namerve ablamız (300)
10-elifimbenim ablamız (300)
11- tekdileğim (300)
12- gülen76 (300)
13-kırıktesti (300)
14-ayşe64 (300)
15-Burcu (300) okundu

mavci

Yönetici
Okunacak Kişi: mir_erhan
Niyeti: Borç sıkıntısı çekenlere Allah celle celalüh hayırlı kapılar ve ödeme kolaylığı nasip etsin ve bana da inşallah. ve yeni kazandığım işe bir an önce kazasız belasız ve engelsiz başlayayım.

Kardeşimizin niyeti ve Allah Celle Celalühu rızası için.... 4444 Salat-ı Tefriciye

1-Burcu..............300 Okundu
2-mavci............. 100 Okundu

Kalan:..............4044

Allah Celle Celalühu razı ve hoşnut olsun okuyanlardan...
Allah Celle Celalühu kabul etsin inşallah...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Niyeti: Borç sıkıntısı çekenlere Allah celle celalüh hayırlı kapılar ve ödeme kolaylığı nasip etsin ve bana da inşallah. ve yeni kazandığım işe bir an önce kazasız belasız ve engelsiz başlayayım.

Kardeşimizin niyeti ve Allah Celle Celalühu rızası için.... 4444 Salat-ı Tefriciye

2-mavci............. 100 Okundu
3- kırıktesti.........300 Okundu
Kalan:..............3744

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
mavci abi aklıma takılan birşey oldu bazıları listeyi alıp okuyorlar namerve ablamız gülen abla gibi girmiyorlar konuya bu şekilde yaparsak sayı cok karışmazmı :(

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
burcucum canım ben dün yanlışlıkla sayfayı silmişim .binlerce kez razı olsun erkan bey geri getirdi.nasıl üzüldüm canım bilmeden silince .hakkını helal et olurmu canım.25 tanede ben okudum .okudukçada yazacağım birtanem.tefriciye isteyen kardeşlerimizide buraya yönlendireceğim artık canım.ALLAHA emanet ol

gulen76

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar hakkınızı helal edin... giremedim evet... ama bundan sonra yine devam ediyorum...inanın çok üzgünüm...

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.Burcu kardeşim.Ben zaten neden giremedigimi yazmıştım ev tadilatta bu ayın 5.de kızım son sbs ye giriyor ve kayınvaldem 15 gündür hastanede ve bugün agır bir ameliyata girdi.Yani kardeşim ben her daim giremiyorum ama şu ana kadar okunanların hepsini okudum zaten.Birkaçgün öncede kimlere okudugumu yazmıştım.Zannedersem gözden kaçmış.inşallah şimdiki kardeşimizede cumartesi gününe kadar okur bitiririzde kızım için başlanır .çünki bu cumartesi zaten sınavı.Ama ben ve kızkardeşim Elifimbenim yine 300,er okuyoruz eklerseniz sevinirim.Allaha emanet olun.

mavci

Yönetici

2-mavci............. 200 Okundu
3-Kırık Testi.........300 Okundu
4-ayse64.............300 Okundu
5-serap8191.........25 Okundu
6-namerve.........300 Okundu
7-elifimbenim......300 Okundu

Kalan:..............2719

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt