hanife deniz
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim
HAYIRLI CUMALAR
Kördüğüm kardeşim için okudum,Allah kabul etsin inş.
Selam ve Dua ile
HAYIRLI CUMALAR
Selam ve Dua ile
Kıymetli hocam;
beni çok mutlu ettiniz.rabbim sizleride mutlu etsin.allaha emanet olun.selametle kalın.
Selamun aleyküm..Kördüğüm kardeşim için okudum.. Rabbim kabul etsin.. HAYIRLI CUMALAR..
Selamun Aleykum Kardeşlerim
HAYIRLI CUMALAR
Selam ve Dua ile
güzel duan için amin 50 adet okundu Allah cc bana istediklerinin bin katını sanada versin güzel kardeşim hayırlı cumalar
ablacım ben aldığım 50 tanemi okumuştum ama anlamadım konu yavaşmı ilerlemiş.25 tane daha aldım şimdi.ALLAHA emanet olasın
Selamun Aleykum Canım,
Allah razı olsun Rabbim ecrini kat lat versin inş.,Tüm sıkıntılarını giderip iki cihan saadetine vesile kılsın inş
Selam ve dua ile
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Gülen76 kardeşimizin tefriciye okumasında,Dağ çiçeği ve Kırıktesti kardeşlerimizden bir cevap alamadık,siteye girmiyorlar mı acaba,bilgilendirirseniz seviniriz.Çünkü tamamlayıp duasını yapmak istiyor kardeşimiz.Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile
Selamün Aleyküm .Eğer uygunsa benim için de okuyabilir misiniz?Rabbimden dileğim şudur:O'NA layık bir kul olabilmek ve ona layık olabilecek hayırlı ,sağlıklı ,salih bir evlat sahibi olmak.Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız.Hayırlı sonucu almayı diliyorum. teşekkürler.