hanife deniz
Kayıtlı Kullanıcı
inş. kimde yokki,ama rüyam bana güzel hissettirdi,inş.selamete çıkarsın.
Selam ve Dua ile
Selam ve Dua ile
selamun aleyküm hanife abla.ben aldıklarımı okuyana kadar tefriciyelerimiz bitiyor.ne güzel.maşaallah diyelim.. Ben can kırıkları için aldığım 100ü okudum. Rabbim muradını kabul etsin, dualarımızı kabul etsin.atris kardeşimiz gelmiş.çok sevindim.sana yazmış ki bana huzur veriyosun hanife abla diye.aynı duyguları paylaşıyoruz özdenle, ne güzel![]()
ben şimdi serap için 100 tefriciye alıyorum.allah kabul etsin.hayırlı akşamlar..
allah razı olsun kardeşim....inşallah duaları kabul olunan kullardan eder rabbim bizleri......rabbime emanet
selamun aleyküm hanife abla.ben aldıklarımı okuyana kadar tefriciyelerimiz bitiyor.ne güzel.maşaallah diyelim.. ben can kırıkları için aldığım 100ü okudum. Rabbim muradını kabul etsin, dualarımızı kabul etsin.atris kardeşimiz gelmiş.çok sevindim.sana yazmış ki bana huzur veriyosun hanife abla diye.aynı duyguları paylaşıyoruz özdenle, ne güzel![]()
ben şimdi serap için 100 tefriciye alıyorum.Allah kabul etsin.hayırlı akşamlar..
hayirli aksamlar hanife abla,
ablacigim ben tefriciyeyi ezbere bilmiyorum eger az bir rakam alirsam diger kardeslerimiz hakksizlik olur :a03: