Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm ablacığım hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin Rabbim.
Allah cankırırıkları kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntıladar nkurtarıp tez zamanda selametine çıkmaka yaşamaına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kötü art niyetli ikiyüzlü kaybedecek hiç birşeyi olmayan insanların şerlerinden kötülüklerinden Rabbim gelmeden esirgeyip korusun inşallah.
Hayatımızdaki olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları engelelleri çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etmek nasip etsin kendi rızası için Peygamber Efendimiz(S.A.V.)yüzü gözü hürmetine hayırlı kapılar açmak dualarımızı kabul etmek nasip etsin Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
100 tane Tefricciye aldım Allah kabul etsin. Hatice kardeşimin tefricciyesini de okudum Allah kabul etsin Rabbim tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin inşallah bütün şifa bekleyen hastalarımızada şifa versin Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Can kırıkları;
ALLAH rızası,sıkıntılarının giderilmesi,gönlünün muradının hayırlısıyla olması,iki cihan saadet ve Efendimizin şefaatine vesile olması için.

4444 Tefriciye

................LİSTE............

elifimbenim............................500
hanife deniz...........................100
hatug....................................100(okundu)
denizyıldızı..............................100
cankırıkları...............................100
leyla.......................................100

OKUNAN...............................1000
KALAN.................................3.444

ALLAH hepinizden razı olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarınıza kefaret iki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine vesile kılsın,melekler duacınız olsun inş.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
[color="ındigo"]selam aleyküm ablacığım hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık rabbim her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin rabbim.
Allah cankırırıkları kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntıladar nkurtarıp tez zamanda selametine çıkmaka yaşamaına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin rabbim kendi rızası için.
Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin rabbim kötü art niyetli ikiyüzlü kaybedecek hiç birşeyi olmayan insanların şerlerinden kötülüklerinden rabbim gelmeden esirgeyip korusun inşallah.
Hayatımızdaki olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları engelelleri çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin rabbim kendi rızası için.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etmek nasip etsin kendi rızası için peygamber efendimiz(s.a.v.)yüzü gözü hürmetine hayırlı kapılar açmak dualarımızı kabul etmek nasip etsin rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
100 tane tefricciye aldım allah kabul etsin. Hatice kardeşimin tefricciyesini de okudum allah kabul etsin rabbim tez zamanda ya şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin inşallah bütün şifa bekleyen hastalarımızada şifa versin rabbim.
[/color]

amin amin amin ablacığım yüreğine sağlık allah razı olsun dualarını eksik etmiyorsun.....

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Can kırıkları;
ALLAH rızası,sıkıntılarının giderilmesi,gönlünün muradının hayırlısıyla olması,iki cihan saadet ve Efendimizin şefaatine vesile olması için.

4444 Tefriciye

hatug....................................100(okund u)
sıla1......................................100

OKUNAN...............................1100
KALAN.................................3.344

ALLAH hepinizden razı olsun,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarınıza kefaret iki cihan saadeti ve efendimizin şefaatine vesile kılsın,melekler duacınız olsun inş.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Hatice kardeşim için aldığım 50 Tefriciye yi okudum.Allah,kabul etsin inşallah.B)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
diğer kardeşim için aldığım 100 tefriciye okundu.can kırıkkları kardeşimiz içinde 150 tane aldım.siz okundu yazabilirsinizi .annem hala hstanede fazla giremiyorum.hem refekatçiyim hem ev internete vakit bulamıyorum.ALLAHA emanet olun kardeşlerim

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
diğer kardeşim için aldığım 100 tefriciye okundu.can kırıkkları kardeşimiz içinde 150 tane aldım.siz okundu yazabilirsinizi .annem hala hstanede fazla giremiyorum.hem refekatçiyim hem ev internete vakit bulamıyorum.ALLAHA emanet olun kardeşlerim

Allah razı olsun,ecrini kat kat versin,melekler duacın olsun inş.
Canım annen nasıl oldu,inş. RABBİM acil şifalar versin.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Can kırıkları;

4444 Tefriciye

serap8191...............................150(okundu)

OKUNAN...............................1.250
KALAN.................................3.194

"Ortalık kargaşa içindeyken ibadet etmek, bana hicret etmek gibidir."[müslim]

bir gülün kokusunda seni duydum ey Resul

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun,ecrini kat kat versin,melekler duacın olsun inş.
Canım annen nasıl oldu,inş. RABBİM acil şifalar versin.
Selam ve Dua ile

ablam amin.annem hala kötü ablacım ilk güne göre iyi ama gözü hala bulanık görüyor.düzgün yürüyemiyorum 2dakika sonra dengesi bozulup düşüyor.sonra bilinci tam yerinde değil.peltek konuşuyor.işte serum veriyorlardı çıkarmışlar şimdi.ilaca başlamışlar.ev çok sessiz ablam :( ama bu RABBİMİN bir sınavı buda geçecek ablam imşallah.sen nasılsın canım ablam?

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Canım,inş. iyi olacak,benim kayınvalidem,Ağır beyin kanaması geçirdi,beynin bir tarafı tamamen tıkanmasına rağmen diğer beyin tüm görevi üstlenmiş,doktorlar ümit vermedi,ki hamdolsun anladığım kadarıyla annenin o kadarağır değil,hiç bir yeri tutmaz olmuştu,yutkunmayı bile bilmitordu,hamdolsun şimdi gayet iyi.inş. annende iyi olacak,güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle.
selam ve Dua ile

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
üzülme serap abla inşallah atlatırsınız bu günleri......biz hep duacın olcaz rabbim annene sağlık nasip etsin.....bana yardımda çok bulundun senin hakkını ödeyemem abla bana okuduğun duaların bir harfi bile annene şifa diye gelir inşallah abla.......düzelir inşallah sürekli aklımdasın sitede eksikliğin fark ediliyor inan ki çok üzülüyorum ...ALLAH'A EMANET OL ABLA

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Canım,inş. iyi olacak,benim kayınvalidem,Ağır beyin kanaması geçirdi,beynin bir tarafı tamamen tıkanmasına rağmen diğer beyin tüm görevi üstlenmiş,doktorlar ümit vermedi,ki hamdolsun anladığım kadarıyla annenin o kadarağır değil,hiç bir yeri tutmaz olmuştu,yutkunmayı bile bilmitordu,hamdolsun şimdi gayet iyi.inş. annende iyi olacak,güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle.
selam ve Dua ile

amin ablacım amin.ablam inşallah annemde öyle düzelir.yok ablam anlattığın olaydaki kadar ağır değil ama öyle kötü birşey ki ablam.bazen dediğini unutyor .sanki sen düşmanıymışsın gibi davranıyor.sonra öpüp kokluyor.çok zorlandım ablam çok hastenede hala ne zaman çıkacak bilmiyorumda.sağol canım ablam şimdi biraz daha iyi hissettim.ALLAHA emanet ol ablacım iyiki varsın

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
üzülme serap abla inşallah atlatırsınız bu günleri......biz hep duacın olcaz rabbim annene sağlık nasip etsin.....bana yardımda çok bulundun senin hakkını ödeyemem abla bana okuduğun duaların bir harfi bile annene şifa diye gelir inşallah abla.......düzelir inşallah sürekli aklımdasın sitede eksikliğin fark ediliyor inan ki çok üzülüyorum ...ALLAH'A EMANET OL ABLA

abla annene ne teşhis konuldu acaba

ablam çok sağol canım ne olur kusuruma bakma tek tek cevap yazamadım .sağol birtanem çok sağol hemde .ben ne yaptım ablacım sana birşey yapmadım ki.sen çok iyi kalpli birisin ondan dolayı yanında olmak destek olmak istedim canım.bende senin hakkını ödeyemem canım öyle deme .inşallah annem biraz daha iyi olsun siteyle tam ilgileneceğim ama malesef annemimn yanına gidip geliyorum fazla bakamıyorum canım.annem hala kötü ilk güne göre iyi ama ablacım.unutkanlık devam gözü net görmeme,yürüyememe durumu devam .ama biliyorum önce RABBİMİNDE izniyle daha sonra sizlerin o güzel yüreklerinizden gelen sıcacık dualarla iyi olacak annem.ALLAHA emanet ol

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun abla....eğerki elimden bişey gelirse seveseve hazırım yardıma iste burdan kalkıp hemen gelirim vallaha sen üzülme yeterki ya inanki sitede kardeşim gibi sevdiklerimin arasındasın.....

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Can kırıkları;

4444 Tefriciye

serap8191...............................150(okundu )
meddoc...................................10(okundu)

OKUNAN...............................1.260
KALAN.................................3.184

"Ortalık kargaşa içindeyken ibadet etmek, bana hicret etmek gibidir."[müslim]

bir gülün kokusunda seni duydum ey Resul

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.hatug kardeşim için aldıklarım okundu.Allah kabul etsin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt