hatice için aldıklarımı okudum...kendimede şimdilik 100 alayım okuyunca tekrar alırım....çayı sen yolla bir kartonda çikolata gönderirsen sevinirim....
adresi ver yollamazmiyim söz:a01:
hatice için aldıklarımı okudum...kendimede şimdilik 100 alayım okuyunca tekrar alırım....çayı sen yolla bir kartonda çikolata gönderirsen sevinirim....
adresi ver yollamazmiyim söz:a01:[/QUOTE
ALLAH RAZI OLSUN ŞAKA YAPTIM.....KARDEŞİM NEYSE CENNETE İÇERİZ İNŞALLAH AMA BOL DEMLE :a21::a21:
[color="ındigo"]selam aleyküm ablacığım hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık rabbim her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin rabbim.
Allah cankırırıkları kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntıladar nkurtarıp tez zamanda selametine çıkmaka yaşamaına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin rabbim kendi rızası için.
Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin rabbim kötü art niyetli ikiyüzlü kaybedecek hiç birşeyi olmayan insanların şerlerinden kötülüklerinden rabbim gelmeden esirgeyip korusun inşallah.
Hayatımızdaki olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları engelelleri çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin rabbim kendi rızası için.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etmek nasip etsin kendi rızası için peygamber efendimiz(s.a.v.)yüzü gözü hürmetine hayırlı kapılar açmak dualarımızı kabul etmek nasip etsin rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
100 tane tefricciye aldım allah kabul etsin. Hatice kardeşimin tefricciyesini de okudum allah kabul etsin rabbim tez zamanda ya şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin inşallah bütün şifa bekleyen hastalarımızada şifa versin rabbim.[/color]
diğer kardeşim için aldığım 100 tefriciye okundu.can kırıkkları kardeşimiz içinde 150 tane aldım.siz okundu yazabilirsinizi .annem hala hstanede fazla giremiyorum.hem refekatçiyim hem ev internete vakit bulamıyorum.ALLAHA emanet olun kardeşlerim
Allah razı olsun,ecrini kat kat versin,melekler duacın olsun inş.
Canım annen nasıl oldu,inş. RABBİM acil şifalar versin.
Selam ve Dua ile
Canım,inş. iyi olacak,benim kayınvalidem,Ağır beyin kanaması geçirdi,beynin bir tarafı tamamen tıkanmasına rağmen diğer beyin tüm görevi üstlenmiş,doktorlar ümit vermedi,ki hamdolsun anladığım kadarıyla annenin o kadarağır değil,hiç bir yeri tutmaz olmuştu,yutkunmayı bile bilmitordu,hamdolsun şimdi gayet iyi.inş. annende iyi olacak,güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle.
selam ve Dua ile
üzülme serap abla inşallah atlatırsınız bu günleri......biz hep duacın olcaz rabbim annene sağlık nasip etsin.....bana yardımda çok bulundun senin hakkını ödeyemem abla bana okuduğun duaların bir harfi bile annene şifa diye gelir inşallah abla.......düzelir inşallah sürekli aklımdasın sitede eksikliğin fark ediliyor inan ki çok üzülüyorum ...ALLAH'A EMANET OL ABLA
abla annene ne teşhis konuldu acaba