Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birazzz Susmaya Ne Dersiniz? (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
hafize teyzecim ellerinize yüreğinize sağlık çok çok güzel bir paylaşım allah razı olsun selam ve duam ile a.e.o.

INSANLARIN NE KONUSTUGU DEGIL NE ANLADIGI ONEMLIDIR. YA SENI
ANLAYAN
>BIRI
> >>ILE KONUS YA DA ANLASILMIYORSAN SUS KI, KONUSTUGUN KISIYE BIR DE
>KENDINI
> >>ANLATMAK ZORUNDA KALMAYASIN!..:H

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
sitenizi terkediyorum hakkınızı helal edin ben öfkeme yenik düştüm siz düşmeyin.
selamun aleykum

barbaros58

Kayıtlı Kullanıcı
konuşmasını biliyorsan konuş senden ilham alsınlar.konuşmasını bilmiyorsan sus seni insan sansınlar.selamlar.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
ya yeter yapmayın yaaa kaç gundur şu yaptıklarınıza bakın şeytan ıstedıgı gıbı oynuyor sızlerle ... bırbırınıze hakaret ettmek hosunuzamı gıdıyor...kendınıze gelın artık ...bu konularda kapansın...herkesın bıldııgı kendıne ...bırbırınızı kırmayn yeter ne olur:A:A

barbaros58

Kayıtlı Kullanıcı
ben ALLAHA çok şükür şeriat ile doğdum şeriat yaşarım inşallahta şeriat üzere ölürüm.lakin nefsinle hüküm verme

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
konuşmasını biliyorsan konuş senden ilham alsınlar.konuşmasını bilmiyorsan sus seni insan sansınlar.selamlar.

İlmi biliyorsan konuşacaksın bilmiyorsan susacaksın, bildiğini yanlış anlatıyorlarsa savunacaksın bilmediğini anlatıyorlarsa öğreneceksin yanlış biliyorsan düzelteceksin bildiğin birşeyi söyle bana En hakiki olan olsun deki "La İlahe İllallah Muhammedun Resulullah" ve Sonra sus suski şeytan'ın vesveselerini sende bana silah olarak kullanmayasın. çünkü o silahtan çıkan her kurşuna Allah'ın izniyle Cevap veririm. Anladınızmı güzel kardeşim?

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Nefsimle Hüküm vermiyorum, Allah c.c diyorki "Habibim Onlar için ister istigfar et istersen etme, ikisi arasındada fark yoktur. Allah fasıklar topluluğunu asla affetmez" aç kur'an-ı Azimuşşan-ı Tevbe Suresi 80 ci Ayeti bak Nediyor Allah Sonra Aç Maide 90 ı bak nediyor Allah Ben Allah'ın Söylediklerini Buraya aktarıyorum söylediklerimde yanlış nerededir bir bak söyle bana bende bileyim hadi seni bekliyorum. fi emanillah

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi bekledim ama Ayrılık vaktindan önce cevap gelmedi Allah'a emanet olun Kalbiniz temiz. Selamun aleykum

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
sitenizi terkediyorum hakkınızı helal edin ben öfkeme yenik düştüm siz düşmeyin.
selamun aleykum

Aleykümselam gitmene ve öfkelenmene gerek yok biz Allah rızası için hepimiz din kardeşiyiz öfke şeytandandır kimse kimseye fikrini kabul ettirmek zorunda değil kim neye inanıyorsa onu savunur hakkm varsa helal olsun

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize abla Sağolasın yine harika bir paylaşım.Emeğine sağlık.Allah (C.C) razı olsun.:evet B)

Selam ve dua ile.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Noluyor ya bugün Aşure günü ve yine herkes birbirinin kalbini kırıyor :A

ZaRiNa/MeDiNe

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(c.c) razı olsun kardeşimm..
selam ve dua ile..B)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

Söyleyecek hiçbir şeyin yoksa, söyleyecek bir şeyi olanlardan bir şeyler öğrenmeye ne dersin?

Bugüne kadar söylenmiş sözlerin üzerinde durmaya; kiminin altını kırmızı, kiminin mavi, kiminin siyah kalemle çizmeye; kiminin üstünü çizmeye, kimine bir harf, bir kelime, bir ünlem eklemeye ne dersin?

Yeni bir şey söylemeyeceksen, daha önce söylenmiş sözleri bu kadar yüksek sesle, bu kadar kendi keşfinmiş gibi bağıra bağıra söylememeye ne dersin?

Kendini biraz hesaba çekmeye, cevaplarının doğruluğunu kontrol etmeye, hatalarını kabul etmeye...

Yeni şeyler söylemek için susmaya...

Ama susarken de içine hiçbir ima katmadan, sadece susmaya...

Bir şey biliyormuş gibi değil.

Kendini ağırdan satıyormuş gibi de değil.

Gümüş olan söze tercih edilesi bir altın değerinde olduğundan hiç değil...

Daha yolun başındaymış, daha öğrenecek çok şeyi varmış, söyleyecek hiç ama hiçbir şeyi yokmuş gibi susmaya...

Hafize ablamızın forum konusu yukardaki yazısını samimiyetle bir kere daha okumayı nefsime ve kardeşlerime tavsiye ediyorum....selam ve dua ile....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Söyleyecek hiçbir şeyin yoksa, söyleyecek bir şeyi olanlardan bir şeyler öğrenmeye ne dersin?

Bugüne kadar söylenmiş sözlerin üzerinde durmaya; kiminin altını kırmızı, kiminin mavi, kiminin siyah kalemle çizmeye; kiminin üstünü çizmeye, kimine bir harf, bir kelime, bir ünlem eklemeye ne dersin?

Yeni bir şey söylemeyeceksen, daha önce söylenmiş sözleri bu kadar yüksek sesle, bu kadar kendi keşfinmiş gibi bağıra bağıra söylememeye ne dersin?

Kendini biraz hesaba çekmeye, cevaplarının doğruluğunu kontrol etmeye, hatalarını kabul etmeye...

Yeni şeyler söylemek için susmaya...

Ama susarken de içine hiçbir ima katmadan, sadece susmaya...

Bir şey biliyormuş gibi değil.

Kendini ağırdan satıyormuş gibi de değil.

Gümüş olan söze tercih edilesi bir altın değerinde olduğundan hiç değil...

Daha yolun başındaymış, daha öğrenecek çok şeyi varmış, söyleyecek hiç ama hiçbir şeyi yokmuş gibi susmaya...

Hafize ablamızın forum konusu yukardaki yazısını samimiyetle bir kere daha okumayı nefsime ve kardeşlerime tavsiye ediyorum....selam ve dua ile....

ALLAH RAZI OLSUN ERDAL BU SÖZLERİNE CEVAP BULAMIYORUM A.E.O:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt