aminenur kardeşim çok güzeller gerçekten ALlah herşeyi farklı güzel yaratmış.ama aminenur senin ki böle tıpış tıpış gidiyor ya gel beni al diyor:a07::a07::a07::resimlerdeki uğur böcüklerinee bayıldım.ama ben o dolanana göz koydum
biz böyleyiz .. cılkımız çıkıncaya kadar burdayız.
![]()
İSLAMİYRT.GEN.TR
aminenur kardeşim çok güzeller gerçekten ALlah herşeyi farklı güzel yaratmış.ama aminenur senin ki böle tıpış tıpış gidiyor ya gel beni al diyor:resimlerdeki uğur böcüklerinee bayıldım.ama ben o dolanana göz koydu
aminenur uç uç böceğim annem sana terli papuç alcak
uçsun bana gelsiin,tıpış tıpış yanımda yürüsün olmazmı
olmazzzzzzzzzzzzzzz
kardeşim dedik işte olamaz rahat bırakın benim ugurumu..bak alaşma yapalım bemin mini mini böcecigimin kardeşi sana gelsin bak!! bak!!! uçtu bile aç elleri ..
tamam şimdi parmaklarının üzerinde.. hep mutlulu etsiz sizi inşaALLAH.size hediyem kabul ediniz kardeşim (bu arada benim böcecigimi rahat bırakınbu aleni bir tehtiddir![]()
![]()
Tamam aminenur bacım hediyenizi kabul ediyorum.çok sevindirik oldum.kardeşide tatlıymış.oy oy.tehditten gözüm korktu ben hiç yanaşmayım şöyle ufak ufak yol alim:
teşekkürler amine kardeşim.inan çok mutlu oldum.onu saklıycam.bilgisayarıma kaydettim bile.baktıkça sizi hatırlıycam.sizin böcükle kardeşler zati.ihihi![]()
![]()
ohh be kurtardım böcecigimi biran ellerimden uçup gidecek sandım..![]()
neyseki şükür (tehtid işe yaradı)...
size böçügünüzle mutluluklar..
selam ve dua ile![]()
![]()
![]()
ohh be kurtardım böcecigimi biran ellerimden uçup gidecek sandım..![]()
neyseki şükür (tehtid işe yaradı)...
size böçügünüzle mutluluklar..
selam ve dua ile