Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Biraz da Gülelim...): (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

Selamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

g_l_mse1.jpg

Cikmaz~Sokak

Kayıtlı Kullanıcı
:)) Bizimle paylastigin için Allah razi olsun.. :))

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm, hayırlı sabahlar, hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlarımız olsun inşallah. Sabahın bu güzel vaktinde yüzmüze gülümsemeyi yerleştirdiniz, Allah sizden razı olsun. Emeğinize, gönlünüze sağlık.

İlk anekdot da kaplumbağa konusu var. Kaplumbağa deyince benim için akan sular durur. Hemen anlatayım. Yaklaşık 15 sene boyunca kaplumbağa besledim. Onlar için bahçeden her gün salyangoz topladım. Her gün güneşe çıkarıp güneşlendirdim ki bu çok önemlidir ve geçen aylarda annem artık isyan bayrağını çekti ve onları istemeye istemeye bir çiftliğe vermek zorunda kaldım. Aldığım da 1tl boyutundalardı, verdiğimde bir karış boyları vardı.
Öyle özledim ki, kaplumbağalar duyguları olan hayvanlar, seninle oynarlar, hatta bir iki küçük numara bile öğrenebiliyorlar. Ne zaman kaplumbağa görsem ya hüzünlenirim ya da kendi kaplumbağalarımı özlerim. Yani Mavi'yi ve Turuncu'yu...
Amma konuştum, sayfanı işgal ettim abi, helal et hakkını.
Selametle..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Selamun aleyküm, hayırlı sabahlar, hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlarımız olsun inşallah. Sabahın bu güzel vaktinde yüzmüze gülümsemeyi yerleştirdiniz, Allah sizden razı olsun. Emeğinize, gönlünüze sağlık.

İlk anekdot da kaplumbağa konusu var. Kaplumbağa deyince benim için akan sular durur. Hemen anlatayım. Yaklaşık 15 sene boyunca kaplumbağa besledim. Onlar için bahçeden her gün salyangoz topladım. Her gün güneşe çıkarıp güneşlendirdim ki bu çok önemlidir ve geçen aylarda annem artık isyan bayrağını çekti ve onları istemeye istemeye bir çiftliğe vermek zorunda kaldım. Aldığım da 1tl boyutundalardı, verdiğimde bir karış boyları vardı.
Öyle özledim ki, kaplumbağalar duyguları olan hayvanlar, seninle oynarlar, hatta bir iki küçük numara bile öğrenebiliyorlar. Ne zaman kaplumbağa görsem ya hüzünlenirim ya da kendi kaplumbağalarımı özlerim. Yani Mavi'yi ve Turuncu'yu...
Amma konuştum, sayfanı işgal ettim abi, helal et hakkını.
Selametle..

Allah CC. razı olsun kardeşim...
Tebbessümünüz eksik olmasın inşallah...

Paylaşımınız için de teşekkürler...
Hakkımız var ise HELAL OLSUN...
Merhamet etmeyene merhamet edilmez....Hadis-i Şerif

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt