Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Yanlış Var mı? (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim tövbe haşa isyan olarak değil ama birşeyi sizle paylaşmak istiyorum.Ben 6 aydır iş arıyorum bir türlü olmuyor bulamıyor dua ediyorum her türlü elimden geleni yapıyorum olmuyor.Nerede yanlış yapıyorum sizce ya da bilmiyorum?evet herşey yazılı bir zamanı var ama çok bunaldım ALLAH'IN gücüne gitmesin şükür halime ama işsizlik çok zor.

A.A.

Kayıtlı Kullanıcı
Degerli Kardesim.

Biliyorum bu hosunuza gitmeyecek ama tek diyebilecegim sey: Sabir, Sabir ve tekrar Sabir. Herseyde bir hayir var. Rabbim sevdigi kisilerin dua'larini hemen kabul etmezki, tekrar dua edip sesini duysun diye. Yanlisim varmi diye düsünmeyin sakin. Tekrar diyorum: Tefekkür. Eleinizden geleni yapin, gerisini ALLAH'tan bekleyin. Nefse agir geliyor biliyorum. Ama sabredin lütfen. Bakin ailenizde arkanizda. Süphesiz ALLAH sabredenlerle beraberdir. Unutmayalim.

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Selamün Aleyküm gönüldaş...
Bulduğun ilk işe gir,az maaş falan deme...
Çalışarak daha iyi bir iş bulma şansın daha yüksek olur,öyleya piyasadan haberin olur,değişik insanlar tanırsın...
Girdiğin işte de elinden gelen azami gayreti sarfet,emeğini esirgeme,güvenirliğini her halinle yaşat...
Bu özelliklere dikkat edersen,her gören seni kapmak isteyecektir...
Ondan sonra en güzel alternatifleri kendin değerlendirirsin...
Evet,iş yok piyasada,ama güvenilir ve emeğini esirgemeyen,dürüst insanlara her zaman herkes kapı açacaktır...
Vesselam....Veddua....

G

Goldenrose

Kardeşim, ne yalan söyleyeyim foruma girerken sizden güzel bir haber beklemiştim. Allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin. İşsizliği bilemem Allah yaşatmasın ama çevremde işsiz kalmış insanlar çok. Sürekli sinirli olunur. Hele bu 2-3 ayı geçince hiççeten insan mahfoluyor ki sizin 6 ay olmuş.
Bakın herkes sizin moreliniz iyi olsun diye neler neler yazmışlar. Ne güzel bu kadar kalbi temiz insan size dua ediyor. Eminim en kısa zamanda bir iş bulucaksınız.
Daha fazla birşey yazmak istemiyorum dediğim gibi her zaman dualarımdasınız. Allah a emanet olun.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Degerli Kardesim.

Biliyorum bu hosunuza gitmeyecek ama tek diyebilecegim sey: Sabir, Sabir ve tekrar Sabir. Herseyde bir hayir var. Rabbim sevdigi kisilerin dua'larini hemen kabul etmezki, tekrar dua edip sesini duysun diye. Yanlisim varmi diye düsünmeyin sakin. Tekrar diyorum: Tefekkür. Eleinizden geleni yapin, gerisini ALLAH'tan bekleyin. Nefse agir geliyor biliyorum. Ama sabredin lütfen. Bakin ailenizde arkanizda. Süphesiz ALLAH sabredenlerle beraberdir. Unutmayalim.

Selamün Aleyküm gönüldaş...
Bulduğun ilk işe gir,az maaş falan deme...
Çalışarak daha iyi bir iş bulma şansın daha yüksek olur,öyleya piyasadan haberin olur,değişik insanlar tanırsın...
Girdiğin işte de elinden gelen azami gayreti sarfet,emeğini esirgeme,güvenirliğini her halinle yaşat...
Bu özelliklere dikkat edersen,her gören seni kapmak isteyecektir...
Ondan sonra en güzel alternatifleri kendin değerlendirirsin...
Evet,iş yok piyasada,ama güvenilir ve emeğini esirgemeyen,dürüst insanlara her zaman herkes kapı açacaktır...
Vesselam....Veddua....

Kardeşim, ne yalan söyleyeyim foruma girerken sizden güzel bir haber beklemiştim. Allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin. İşsizliği bilemem Allah yaşatmasın ama çevremde işsiz kalmış insanlar çok. Sürekli sinirli olunur. Hele bu 2-3 ayı geçince hiççeten insan mahfoluyor ki sizin 6 ay olmuş.
Bakın herkes sizin moreliniz iyi olsun diye neler neler yazmışlar. Ne güzel bu kadar kalbi temiz insan size dua ediyor. Eminim en kısa zamanda bir iş bulucaksınız.
Daha fazla birşey yazmak istemiyorum dediğim gibi her zaman dualarımdasınız. Allah a emanet olun.

hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZI eksik etmeyin kardeşlerim.başvurularım devam etmekte cevap bekliyorum.aynen SABIR.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
güncelleme.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
yorumlarınızı bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt