Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir tarafta aileniz...bir tarafta sevdiğiniz...hangisini tercih ederdiniz?.. (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Aynı soru karşısında bende 2 yıl önce karşı karşıya kaldım ailemin ısrarlarına rağmen sevdiğim tarafa geçtim ama ne yazıkki benim düşündüğüm mutlu son olmadı biz söz yapılmadan ayrıldık üzüntümde yanımda sadece ailem vardı aşkın kör ettiği gözlerimiz hiçbirşeyi görmüyor ama aileler herşeyi görüyor ve anlıyor.umarım en kısa zamanda doğru kararı verirsin.:a33:

Amin. Amin . AMİN!
ALLAH razı olsun kardeşim...size de sabır ihsan eylesin her işte bir hayır vardır...dilerim karşınıza nur yüzlü ,iyilikte yarışan , ayetlerden ve sünnetlerden şaşmayan bir insan çıkar...(Amin!)
Selametle kalın inşaALLAH...

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeşim...hayırlı olup olmadığını hissedinceye kadar devam etmek gerekiyor...7 gün üst üsteydi galiba yanlış hatırlamıyorsam...Rabbim hayırlı eylesin hakkımızda...(Amin!)
dua ile...

7 gün aralıksız denemelisiniz evlilik konusu çok ince bi konudur sonra bu rüyaları sizin yorumlamanız olmaz 7rüyayıda kalbi ve gönlü temiz bir Allah dostuna anlatıp onun değerlendirmesine bırakmalısınız ama istihareyi şartlarıyla eksiksiz kılın

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeşim...hayırlı olup olmadığını hissedinceye kadar devam etmek gerekiyor...7 gün üst üsteydi galiba yanlış hatırlamıyorsam...Rabbim hayırlı eylesin hakkımızda...(Amin!)
dua ile...

Evet öyle sanırım ama hayırlı degilmiş benim icin Allah istiharesiz gösterdi..Ya Rab ne kadar yücesin.Cok sükür yanlış şeyler yapmadan gercekleri gösterdin..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
7 gün aralıksız denemelisiniz evlilik konusu çok ince bi konudur sonra bu rüyaları sizin yorumlamanız olmaz 7rüyayıda kalbi ve gönlü temiz bir Allah dostuna anlatıp onun değerlendirmesine bırakmalısınız ama istihareyi şartlarıyla eksiksiz kılın

teşekkür ederim kardeşimiz...ben denerim denemesine ama yorumlayacak kimse yok etrafımda...ben zaten yorumlayamadığım için tam olarak kestiremiyorum hayırlı ya da hayırsız olduğunu:a42:...yine de Allah razı olsun verdiğiniz bilgiden dolayı...dua ile...

dunyayalan

Kayıtlı Kullanıcı
yooo kardesim yanlis anlama lutfen san birsey dedigim yok hakkini helal et yanlis anladiysan

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
evet öyle sanırım ama hayırlı degilmiş benim icin allah istiharesiz gösterdi..ya rab ne kadar yücesin.cok sükür yanlış şeyler yapmadan gercekleri gösterdin..

hayirdir kardeşim...
Ne oldu da yüzünü nasil gösterdiki...
Inşallah banada gösterir rabbim. Amin.
Selam ve dua ile...

akrep33

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikler merhabalar dostum hiçbi yorumu okumadan direk kendi fikrimi yazmayı düşündüm soruyu okudum..şöyle düşünüyorum sevdiğin kişi kim öncelikle bu soruyu cevaplamak lazım kimden kasıt iyi tanıyıp tanımadığındır..bazen ailelerde hata yapar ama ama mantığını kullanırsan bu hataya düşmezsin sevdiğin kişi hayırlıysa ailen zaten buna bi mani görmez diye düşünüyorum..kendi öz düşüncem kimse için aileni riske atmaman olurdu öyle az insan kaldıki vede insanın altını özellikle çiziyorum insan sıfatına uyacak kişilerden bahsediyorum yada belkide bizlerin karşısına çıkmamıştır bencillik kibir ikiyüzlülük yalan almış başını gidiyor..umarım verdiğin yada vereceğin kararlar pişmanlık getirmez vede karar verirken iyi düşün.sağlıcakla dostum kusura bakma biraz uzattım satırlarımda kaba bir üslup varsa özürlerimi bildiririm...hoşçakal..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikler merhabalar dostum hiçbi yorumu okumadan direk kendi fikrimi yazmayı düşündüm soruyu okudum..şöyle düşünüyorum sevdiğin kişi kim öncelikle bu soruyu cevaplamak lazım kimden kasıt iyi tanıyıp tanımadığındır..bazen ailelerde hata yapar ama ama mantığını kullanırsan bu hataya düşmezsin sevdiğin kişi hayırlıysa ailen zaten buna bi mani görmez diye düşünüyorum..kendi öz düşüncem kimse için aileni riske atmaman olurdu öyle az insan kaldıki vede insanın altını özellikle çiziyorum insan sıfatına uyacak kişilerden bahsediyorum yada belkide bizlerin karşısına çıkmamıştır bencillik kibir ikiyüzlülük yalan almış başını gidiyor..umarım verdiğin yada vereceğin kararlar pişmanlık getirmez vede karar verirken iyi düşün.sağlıcakla dostum kusura bakma biraz uzattım satırlarımda kaba bir üslup varsa özürlerimi bildiririm...hoşçakal..

Selamun aleyküm kardeşim...ellerine sağlık inşaALLAH...bayağı bir uzun yazmışsın...inşaALLAH dikkate alınacaktır ...selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt