Gülüşü Yaralı
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.facebook.com
Selamün Aleyküm Aleykümselam hanımefendi kardeşimiz., ben yaklaşık 3 yıldır örtülü bir kızım Yaşınız itibariyle epey geç kalmışlık söz konusu ALLAH celle celaluh tevbelerimizi kabul eylesin. Açık öğretim fakültesinin işletme bölümün 3.sınıfında okumaktayım.Bir nevi fazlaca haram ortamlarında bu konuda bulunmamış oluyorsunuz. Annem emekli öğretmen. Ben annemden ve vefat eden babamdan ALLAH celle celaluh rahmet eylesin.bana baglanan asgari ücretin yarısı kadar anca olabilicek bir yetim aylığıyla geçimimi sürdürmekteyim.Okulumun bitmesine az kaldı ve sürekli geliceği düşünüyorum Geleceği,biz ahiretimizi nasıl kazanırız kazanmak için yaptıklarımız bizi nereye götürür endişesi taşımak daha hayırlı olacaktır kardeşimiz.Annem bana bir yere kadar bakabilir ona daha fazla yük olmak istemiyorum.Anneniz her anlamda dünya ve ahiret hayatınızı kazanmanızdaki noktaya kadar her daim bakmak zorundadır.Düşündüğümde bir hanım için en ideal mesleği memurluk olarak düşünüyorum.Bir hanım için en ideal meslek hayırlı bir eş,evlat,anne,kul ümmet olmaktır. Çalışma saatleri fazla değil ve devlet kurumu oldugundan özel sektörde başa gelebilicek belalar burda gelmez diye düşünüyorum. Özel sektörde dahi giyime kuşama önem verildiğinden örtümle çalışmanın sorun olucagını düşünüyorum.Sadece tessetürünüz olunca başa gelebilecek belaların önüne geçebileceğinizimi sanıyorsunuz?
Ya size bakan çirkin bakışlar, üzerinize çevrilen hain nazarlar, hayallerde kirlenmeler, namahremlerle bakışmalar, yakınlaşmaları nereye gizleyeceksiniz. O hastalıklı kalplerin üzerlerinize çevrilmiş ve tasalutlarının esaretinde olmanın ehemmiyeti yok mu? Örtülü bir bayan iş yerindeki erkeklerin kendisine hangi niyetle baktığını iyi biliyordur.Bu gerçekleri hiçe sayarak bu kastettiğiniz belalrdan nasıl kurtulabilirsiniz?.
Ne garipdir ki küffar memleketi Avrupa da vasıtalarda okullarda haremlik selamlık uygulamaları başlamış,kadınlar artık bıkmışlar karma işten,karma eğitimden,bizde ise kızlar severek karışıyorlar erkeklerin olduğu okul ve işyerlerine,sosyal alanlara.Onlar sıcak güvenli evlerine dönerken bizimkiler başörtüleriyle özgürleşerek kendilerine hapis,zindan,görmeye başladıkları evlerinden kaçarak sokakların,işyerlerinin,çarşıların,karma hayatın çirkefliklerine severek bulaşıyorlar.
Allah'a karşı gelmekten de korkuyorum.Evet kardeşim bu çok yerinde bir şuur olmuş.Korkun ve korkalım.Ama Allahtan başka kimseye muhtaç olmadan da yaşamak istiyorum.Rızkı veren ALLAH celle celalüh'tur korkmayın.Ben napmalıyım bir fikir verir misiniz?Benim size yardımım ancak bu kadardır hanımefendi kardeşim..Selametle kalınız.
:G