degerli kardeş hangi sorunuza cevap vermedim necaşi ornegini getirdiniz ve bana İran bilem pakistan gibi ulkelere hicret etmeyi tavsiye ettiniz ...ben de necaşi muslumandı dedim ve bu liderler ise İslam dışıdır dedim...Musluman ulkeleri goruyoruz tr dahil olmakla her gun insanlar tutklaniyor el kaide adi altinda ve siz bana hicret et diyorsunuz...ben de dedim ki tum ulkelerde durum bundan farksizdir...ve inanin yoruldum...İnşallah başka bir sefer devam edelim...Dogru bir tanedir ..O da Lee ilehe illallah Muhammedun rasulullah dir..bundan başka tum dogrulari inkar ediyoru, benden ne istiyorsunuz siz...
Sen Kalbini ferah tut kardeşim Kalbini kimsenin kırmasına izin verirmiyiz sandın Ben bu siteye yeni üye oldum Ehli Sünnet benim yolumdur bunun dışında Kurana ve Sünnete aykırı her düşünce karşısında heryerde durduğum gibi Allahın izni ve keremi ile burdada dururum sonuç ne olursa olsun...Bilgi paylaşılacaksa buyurun ama kalkıp insanları eleştirmek hatta kafir ilan etmek ne kadar evladır onu bilemem ....vesselam veddua
s
İşte burda tam 12 den vurdun amacını,kimliğini tanıttın bana ne güzelki seninle daha çok karşılaşacaz ....
İbrahim'de ve onunla beraber bulunanlarda sizin için güzel bir misal vardır, onlar kavimlerine demişlerdi ki: "Biz sizden ve sizin Allah'tan başka taptıklarınızdan uzağız. Sizi tanımıyoruz. Siz bir tek Allah'a inanıncaya kadar sizinle bizim aramızda sürekli bir düşmanlık ve nefret belirmiştir." Yalnız İbrahim'in babasına: "Senin için mağfiret dileyeceğim, fakat senin için Allah'tan (gelecek) hiçbir şeyi (önlemeye) gücüm yetmez." demesi hariç. Rabbimiz! Yalnız sana dayandık, sana yöneldik. Dönüşümüz de ancak sanadır. (mumtehine 4)
Mavci kardeşimizi dinliyor ve susuyorum..sizden cekindigimden ve ya haksiz oldugumdan degil...kardeşin nasihatindan oturu...cunki sonu gormuyorum...
Ay neler olmuş buraya konu kapatılsa iyi olur
dediklerinizi diğer kardeşim sordu karıştırmayın lütfen...buyurun sorum tekrar
Allahtan ne kadar korkuyorsun yaşantınla anlat bakalım hangimiz daha çok korkuyoruz.....?