Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Soru Sorsam, Yardımcı Olur musunuz? (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Ay neler olmuş buraya konu kapatılsa iyi olur

-SEVBAN-

Kayıtlı Kullanıcı
degerli kardeş hangi sorunuza cevap vermedim necaşi ornegini getirdiniz ve bana İran bilem pakistan gibi ulkelere hicret etmeyi tavsiye ettiniz ...ben de necaşi muslumandı dedim ve bu liderler ise İslam dışıdır dedim...Musluman ulkeleri goruyoruz tr dahil olmakla her gun insanlar tutklaniyor el kaide adi altinda ve siz bana hicret et diyorsunuz...ben de dedim ki tum ulkelerde durum bundan farksizdir...ve inanin yoruldum...İnşallah başka bir sefer devam edelim...Dogru bir tanedir ..O da Lee ilehe illallah Muhammedun rasulullah dir..bundan başka tum dogrulari inkar ediyoru, benden ne istiyorsunuz siz...

dediklerinizi diğer kardeşim sordu karıştırmayın lütfen...buyurun sorum tekrar

Allahtan ne kadar korkuyorsun yaşantınla anlat bakalım hangimiz daha çok korkuyoruz.....?

El_Şihab

Kayıtlı Kullanıcı
Sen Kalbini ferah tut kardeşim Kalbini kimsenin kırmasına izin verirmiyiz sandın Ben bu siteye yeni üye oldum Ehli Sünnet benim yolumdur bunun dışında Kurana ve Sünnete aykırı her düşünce karşısında heryerde durduğum gibi Allahın izni ve keremi ile burdada dururum sonuç ne olursa olsun...Bilgi paylaşılacaksa buyurun ama kalkıp insanları eleştirmek hatta kafir ilan etmek ne kadar evladır onu bilemem ....vesselam veddua

Kalbimin kırılmasına izin verib de karşımdaki insanın Kabe yıkmak kadar buyuk bir gunaha girmesine izin vermem... Taktiri İlahi(Taktir Allahındır...)
Yorumlarınız için çok saolun cezakellahu hayran...
Bize Kuran ve Sünnet gibi iki Büyük nimet bırakıldı... Bunların ışığında Hak yoldayız İnşallah... Rabbim niyetlerimizi halis kılsın ve Ayaklarımızı O'nun yolunda daim etsin inşallah...
Resuallahında buyurduğu gibi, "En buyuk cihad nefis ile olan cihaddır." Yenmiş oldukları savaştan sonra bu hadisi şerifide beyan etmiştir Hatta... "Şimdi Büyük cihad başladı" diyerekten...
Bizim yarışımız Takvada olsun... Zİra "Allah katında üstünlük takva iledir" buyruluyor....

Wesselam, veddua...

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
s
İşte burda tam 12 den vurdun amacını,kimliğini tanıttın bana ne güzelki seninle daha çok karşılaşacaz ....

İbrahim'de ve onunla beraber bulunanlarda sizin için güzel bir misal vardır, onlar kavimlerine demişlerdi ki: "Biz sizden ve sizin Allah'tan başka taptıklarınızdan uzağız. Sizi tanımıyoruz. Siz bir tek Allah'a inanıncaya kadar sizinle bizim aramızda sürekli bir düşmanlık ve nefret belirmiştir." Yalnız İbrahim'in babasına: "Senin için mağfiret dileyeceğim, fakat senin için Allah'tan (gelecek) hiçbir şeyi (önlemeye) gücüm yetmez." demesi hariç. Rabbimiz! Yalnız sana dayandık, sana yöneldik. Dönüşümüz de ancak sanadır. (mumtehine 4)

Mavci kardeşimizi dinliyor ve susuyorum..sizden cekindigimden ve ya haksiz oldugumdan degil...kardeşin nasihatindan oturu...cunki sonu gormuyorum...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamûaleykum...Hayırlı Cumalar...

Esselamûaleykum...Hayırlı Cumalar...

Ay neler olmuş buraya konu kapatılsa iyi olur

Hiçbir müslüman kardeşimiz hakarete müstahak değildir...
Hakaretler çoğaldığı için konu kapatılacaktır inşallah...
Devamında silinecektir...

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
dediklerinizi diğer kardeşim sordu karıştırmayın lütfen...buyurun sorum tekrar

Allahtan ne kadar korkuyorsun yaşantınla anlat bakalım hangimiz daha çok korkuyoruz.....?

bunu da cevaplayim bu konuya tek kelime etmiyecegim..

1...siz bana bunu soramazsınız...ben bunu Kiyamet gunu Allah a cevap olarak zaten verecgim...

2....yaşantım 0 diyelim...bir çok haramı işliyorum diyelim, buyuk gunahlar ediyorum diyelim...vallahi billehi tallahi sadece TAgutu inkar edip, Bir olan Allah a iman etmiş olsam bu gunahlari yaparsam bile yinede kendimi Şirk koşanlardan ustun gorurum...binlerce alimim dige gecinenlerden ustun gorurum... ...bu cevap size yeter...inşallah daha yazmam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt