Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Şeyler mi Rahatsız Etti? Bir Problem mi Var (11 Kullanıcı)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bir Şeyler mi Rahatsız Etti? Bir Problem mi Var

SELAMUN ALEYKÜM HAFİZE ANNEM...BUNLAR NE BÖYLE ANNECİĞİM....İÇİM ACIDI YA...YÜREĞİM YANDI YA.. KENDİMDEN O KADAR ÇOK UTANIYORUM Kİ...ANLATAMAM ANNEM.:(:(:(...ŞUAN BULUNDUĞUM ŞARTLARDAN DOLAYI ŞİKAYET EDİYORDUM...RABBİME KARŞI NANKÖRLÜK ETTİM ANNEM....ÇOK UTANIYORUM ÇOK...NASIL ŞÜKRETSEM AZ ANNNECİĞİM...RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLERİM OLSUN...HER ŞEY İÇİN...VERDİĞİ TÜM NİMETLER İÇİN...ANNECİĞİM EMEĞİNE SAĞLIK...BENİ KENDİME GETİRDİN....ALLAH (CC) SENDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN...ELLERİN DERT GÖRMESİN...O MÜBAREK ELLERİNDEN ÖPÜYORUM ANNECİĞİM...SELAM VE DUA İLE...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bir Şeyler mi Rahatsız Etti? Bir Problem mi Var

ireme yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM HAFİZE ANNEM...BUNLAR NE BÖYLE ANNECİĞİM....İÇİM ACIDI YA...YÜREĞİM YANDI YA.. KENDİMDEN O KADAR ÇOK UTANIYORUM Kİ...ANLATAMAM ANNEM.:(:(:(...ŞUAN BULUNDUĞUM ŞARTLARDAN DOLAYI ŞİKAYET EDİYORDUM...RABBİME KARŞI NANKÖRLÜK ETTİM ANNEM....ÇOK UTANIYORUM ÇOK...NASIL ŞÜKRETSEM AZ ANNNECİĞİM...RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLERİM OLSUN...HER ŞEY İÇİN...VERDİĞİ TÜM NİMETLER İÇİN...ANNECİĞİM EMEĞİNE SAĞLIK...BENİ KENDİME GETİRDİN....ALLAH (CC) SENDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN...ELLERİN DERT GÖRMESİN...O MÜBAREK ELLERİNDEN ÖPÜYORUM ANNECİĞİM...SELAM VE DUA İLE...

İreme Allaha her zaman dua et bu günkü durumun için beş parmak birbirine benzemez ben her duamda Allahım bu günümü aratma derim çünki istekler bitmez S.A B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt