Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Şeyler mi Rahatsız Etti? Bir Problem mi Var (9 Kullanıcı)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bir Şeyler mi Rahatsız Etti? Bir Problem mi Var

s.a hafize anneeeee yaaa nasıl resimler bunlar içim parçalandııı,Rabbimin tüm verdiklerine hergününe sayısız şükürler olsun

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

yakalzey yazdı:
s.a hafize anneeeee yaaa nasıl resimler bunlar içim parçalandııı,Rabbimin tüm verdiklerine hergününe sayısız şükürler olsun

Halimize ne kadar şükür etsek azdır B):(:(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

beğenmedinizmi ?

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

İNSANIN İÇİ ACIYOR DEMİ :(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

halimize binkere şükredelim arkadaşlar bunlari görünce insanliğimdan utanıyorum :(

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun hafize anne..eline saglık içim acıdı vallahi selametle...dua edelim inş.

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

HALİMİZE NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR: RABBİM BİZLERİ ŞÜKREDENLERDEN EYLESİN .SELAMETLE.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
allah razı olsun hafize anne..eline saglık içim acıdı vallahi selametle...dua edelim inş.

İNSAN OĞLU AÇIYOR GÖZLERİNİ DÜNYAYA.. NASIL BİR YER OLDUĞUNU BİLMEDEN.. ŞEVKATİ, SEVGİYİ , HENÜZ KEŞFETMEDEN.. KONUYOR DÜNYANIN BİR BUCAĞINA.. YA VERİMLİ, KANA KANA SU TOPRAKLARA, YADA PAY PAY OLMUŞ , KURU, UMUTSUZ KARANLIK BİR DİYARA.. İŞTE İNSANOĞLU SEÇEMEDİĞİNDEN , SIFIRA SIFIR KEN , SERMAYESİZ KİRALAMIŞKEN DÜNYAYI TEK CEBINI DOLDURAN BULDUĞU BUCAK İÇİN YUDUM YUDUM UMUT, VE CEBİNDEKİ UMUT İÇİN DOLU DOLU ŞÜKÜR OLMALI..:(:(

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

S.A HAFİZE ANNE
GERÇEKTEN İÇİM PARÇALANDI YA:(:(:(
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
VESİLENİZLE, BİR KEZ DAHA, RABBİMİN VERDİKLERİNE SONSUZ KERE ŞÜKÜRLER OLSUN DEDİK.
SELAMETLE KALIN İNŞ.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

halimize binlerce kez şükürler :(:(:(:(olsun derdım var dıyenler önce bu resimlere baksın ondan sonra elını vıcdanına koyup birkez daha düşünsün kimin derdi daha büyük diye rabbim yar ve yardımcıları olsun inş hafize anne Allah senden razı olsun inş selametle

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm herkeze hayırlı sabahlar iyi pazarlar B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

paryosa_t yazdı:
halimize binlerce kez şükürler :(:(:(:(olsun derdım var dıyenler önce bu resimlere baksın ondan sonra elını vıcdanına koyup birkez daha düşünsün kimin derdi daha büyük diye rabbim yar ve yardımcıları olsun inş hafize anne Allah senden razı olsun inş selametle

Hiç bir nimet için Allaha şükretmeyi bilmiyoruz yalnız o eksik şuyum yok alamadım kimi insanda da takıntı halini almış etrafımızda bile ne kadar muhtaç insanlar var vermeyi bilmiyoruz allah ıslah etsin S.A :(:(:(

Kaan Erdem

Yönetici

S.A.ŞÜKÜRSÜZLÜK,VARLIK İÇİNDE ŞIMARIKLIK,UKALALIK,BENCİLLİK,VE HEP BENCİ OLAN GAFLET İÇERSİNDEKİ SAPITMIŞ OLAN KULLARDAN ALLAH CC EYLEMESİN BİZİ..İNANIN BU RESİMLERİM ÇOK ÜZDÜ BENİ.....ALLAH CC TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE YARDIM ETSİN.......

SELAM VE DUA İLE.................

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun Hafize anne... bu resimleri daha öncede görmüştüm, şuan bulunduğumuz durumumuz için Allah'a ne kadar şükretsek azdır... dostlarım lütfen sadece yadiğimiz yemeğe şükretmeyelim sadece paramıza, sıkıntımızın olmayışına şükretmeyelim... aldığımız ve verdiğimiz nefese, yiyip içtiklerimize, sağlığımıza, yatıp kalktığımız sıcak yatağımıza, başımızı sokacak evimizin olmasına, üzerimize giydiğimize herşeye şükredelim... şükrederken bunların hepsini birden düşünelim... haddimi aşmışsam kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

B) Hafize anne cok tesekkurler bizimle paylastigin icin Allah razi olsun. Ne kadar sukretsek azdir. Sukretmeyi asla unutmayiz insallah. Hayirli geceler. Dualarda bulusmak uzere. Ellerindne operim hafize anne cok sagol tekrardan

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

tevbekar yazdı:
Allah razı olsun Hafize anne... bu resimleri daha öncede görmüştüm, şuan bulunduğumuz durumumuz için Allah'a ne kadar şükretsek azdır... dostlarım lütfen sadece yadiğimiz yemeğe şükretmeyelim sadece paramıza, sıkıntımızın olmayışına şükretmeyelim... aldığımız ve verdiğimiz nefese, yiyip içtiklerimize, sağlığımıza, yatıp kalktığımız sıcak yatağımıza, başımızı sokacak evimizin olmasına, üzerimize giydiğimize herşeye şükredelim... şükrederken bunların hepsini birden düşünelim... haddimi aşmışsam kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

ben yeni gördüm çok etkilendim üzüldüm insanoğlunun istekleri bitmiyor birde bunları görmek lazım :(:(:(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

EN BÜYÜK NİMETLERDEN BİRİ ALLAH'A ŞÜKRETMEK

İnsan, hayatının her anını Allah'a muhtaç olarak yaşar. Soluduğu havadan yediği yemeğe, elini ayağını kullanabilmesinden konuşabilmesine, barınabilmesinden, gülüp neşelenmesine kadar Allah'ın yarattıklarına ve kendisine bağışladıklarına muhtaçtır. Ancak insanların büyük bir çoğunluğu acizliklerini ve Allah'a muhtaç olduklarını anlamazlar. Onlar her şeyin kendiliğinden geliştiğini veya sahip oldukları şeylere kendi çaba ve çalışmaları sonucunda ulaştıklarını zannederler. Bu, hem büyük bir yanılgı hem de Allah'a karşı büyük bir nankörlüktür. Kendilerine küçücük bir hediye alan bir kişiye bile nasıl teşekkür edeceklerini bilemeyen bu insanlar, Allah'ın hayatları boyunca kendilerine verdiği sayısız nimeti görmezden gelerek yaşarlar. Oysa Allah'ın verdiği nimetler, sayarak bitirilemeyecek kadar çoktur. Bu filmde Allah’ın insanlara verdiği nimetler hatırlatılmak ta ve bu nimetler için ona şükretmenin ne kadar önemli bir ibadet olduğu hatırlatılmaktadır.
S.A :(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Tugbis yazdı:
B) Hafize anne cok tesekkurler bizimle paylastigin icin Allah razi olsun. Ne kadar sukretsek azdir. Sukretmeyi asla unutmayiz insallah. Hayirli geceler. Dualarda bulusmak uzere. Ellerindne operim hafize anne cok sagol tekrardan

Her şeyin ne kadar güzel olduğunu bir düşünün! Allah'a şükretmek için ne kadar çok şeyimiz var, bir düşünün! Bu yazıyı yazmayı bize Allahû Tealâ'nın nasip etmesi bile, bizi çok mutlu etmeye yeterli değil mi, mutluluk yolculuğunun değerli yolcuları? Ben, dünyanın bir ucundan size sesleniyorum. Sizler dünyanın neresinde olursanız olun, benim yazılarımı okuyabiliyorsunuz. Allah'ın ne kadar büyük bir ni'metine sahibiz. Binlerce kilometrelik mesafeler hiç kalıyor, Allah'ın ihsan ettiği bu ni'met sayesinde.:(:(

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:(emegine sağlık abla
gerçekten o resimleri görünce içim çok tuhaf oldu :(
bir an kendimi onların yerine koyarsak onların çektiği acı ve ızdırabı belki anlarız.Biz insan oğlu nankörüz hayal olsa bile onların yerinde olmayı bile düşünemiyoruz.nekadar acı verici bir durum CENABI MEVLA kendisine ve elimizdeki nimetlere hakkıylan şükredenlerden eylesin AMİN :(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt